- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok! olvastam ,hogy itt már jó pár főrumtársnak,megérkezett az értesítés Windows 10-hez ,anno én is fel iratkoztam a Win10-re ,de eddig nekem nem jött értesítés,hogy letölthetem(bár az igaz,hogy nem rögtön iratkoztam fel,kicsit megkésve ,de a jel az óra mellett még mindig ott van szerintetek töltsem le ,értesítés nélkül is?
-
kerekfej
őstag
válasz
fatal` #22593 üzenetére
Nincs -e valahol leírva részletesen? Konkrétan mit kérnek? Eredeti Windows XP nem elég?
GoodSpeed 32 + 64bites is jár hozzá
-
válasz
fatal` #21659 üzenetére
Komolyan? Nahát, akkor jobban tudod mint a gyártó.
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff602939.aspx
"The .NET Framework 4.5 is backward-compatible with applications that were built with the .NET Framework versions 1.1, 2.0, 3.0, 3.5, and 4. In other words, applications and components built with previous versions of the .NET Framework will work on the .NET Framework 4.5."
-
slice14
veterán
válasz
fatal` #20839 üzenetére
App fejlesztésbe épp hogy mostvkeztem bele. De munkám során más progikat használok, amik csak 32 biten mennek. Ezeket w7 x64 alatt sem tudtam életre kelteni.
-----------------------
A skype-n belül látom az msn partnereket is elég nagy a katyvasz. Hogy lehet a skypeben leválasztani az msn partnereket? Vagy ha ílyet akarok, tegyem fel a destop verziót?
-----------------------
Ill. felakartam rakni a security essential-t, de azt írta a gép hogy elég a defender. Ebben higyek,vagy tegyek fel más vírusirtót?
-
Hunork
veterán
válasz
fatal` #20177 üzenetére
Igen, ezek biztos, de ezek meg azért kellenek...W7 alatt is be voltak kapcsolva...Szerk: Basszus, most vettem észre, hogy fiam egy online játéka el volt indítva, csak letette...valami Might and Magic bigyó...na, akkor ezt kilőttem, és megnézem...na, szép vagyok, jó kis amatőr hsz-t generáltam...
-
törölt tag
válasz
fatal` #20098 üzenetére
Rosszul fogalmaztam superfetch-re gondoltam.
És nem az alkalmazást, hanem az alkalmazás adatait tölti be.
Storno. Némely alkalmazást is előtölti. Igazad van. Én úgy tanultam az alkalmazáshoz használt függvénykönyvtárakat (dll) tölti elő és tárolja is az alkalmazások közös használhatósága miatt. -
törölt tag
válasz
fatal` #20092 üzenetére
Meg ne magyarázd már. A prefetch nem tölt be alkalmazásokat. Azt naplózza melyik alkalmazás milyen fájlokat használ. Amikor megnyitod az alkalmazást akkor tölti be a megszokott többi fájlt hozzá. Ha közben ezekben a fájlokban változás történt akkor újraírja az indexet. Előre nem tölt be semmit. Erre a szolgáltatások és a program agent-ek szolgálnak.
És nem számolja a szabad memóriához. -
Bali27
addikt
válasz
fatal` #20039 üzenetére
Magyarul a Microsoftnak tök mind1 csak 9 ezerért elsüsse az Op rendszert?
És csak akkor jogtiszta hogy ha pl én a Vista alól installálom fel?
Vagy simán tiszta telepítéssel is jogtiszta ha ott figyel a Vista a fiókomban? Magarul mindenki mindent lexar?
És ha igy van ahogy az előbb irtam, akkor sincs semmi hogy ha nem Vista alól tettem fel?Azaz tudom korlátlanul használni meg frissiteni stb? -
hege1989
tag
válasz
fatal` #19637 üzenetére
Az új operációs rendszert nem azért választottam mert jobb a GUI(merthogy az valami borzalmas) hanem a többi fejlesztés miatt, ami viszont tetszik. Amúgy win7 van fent és a win8 csak egy vm-en. Ha majd kedvemre való rendszert tudok belőle csinálni akkor felrakom gazda rendszerek. A kérdésem még mindig él.
Tud valaki lekerekítettebb ablakokat csinálni a csupa minimalista szögletesség helyett?
-
stewe780
őstag
válasz
fatal` #19569 üzenetére
OEM Vista lenne az alap. Tehát GoodSpeed alapján DOEM lenne, nem továbbvihető. Viszont azt is írták itt, szintén hivatalosként megjelölt forrásból, hogy az upgrade továbbvihető másik pc-re, amin szintén van alap, eszerint meg COEM szintű lenne, mert ugyanazt a kulcsot hagyná aktiválni alapjaiban más hardveren is. Nincsen valakinek meg a netes upgarde EULA, a dobozos upgrade EULA, illetve az OEM? Továbbá OEM-ből akkor most több is van, a sima meg a rendszerépítő?
FLx: FPP/Retail upgrade? Az alatt mit értesz?
-
jediweb
aktív tag
válasz
fatal` #19329 üzenetére
Köszönöm a sejtésem igazolását , bár volt itt valaki a képen belinkelve még ott volt , de lehet Ő nem rakta fel ..
Még hogy lopott verzió ---- komolyan mondom ... hogy engedhet meg magának valaki ilyet...
EZ NEM NEKED SZÓLT....Apropó egyébként a win8 újratelepítésére gondoltam, mert akkor lehet a Mediacentert is újra rakni(letölteni)
-
stewe780
őstag
válasz
fatal` #19135 üzenetére
Egyébként ez is egy abszolút marhaság, hogy most, amikor először gondolkodtam el azon, hogy az IE legyen az alapértelmezett böngészőm (mert az 64 bites, és akkor már legyen kihasználva a gépem minden porcikája, a firefox meg csak 32bites...) erre nekem idevág egy olyan felületet (metrós) amitől az életkedvem is elmegy, és ahhoz, hogy az IE-t (normálisan) használni tudjam, más böngészőt kell, hogy felrakjak, és alapértelmezetté tegyem, mert ekkor már az IE is egy fokkal használhatóbb lesz az ablakos mivolta miatt. Ezek odakint Redmondban agysorvasztó tablettát szednek?
hunfatal+FLx: egér jobb gomb ugyanez a sarokban, na ezt sem tudtam, köszönöm!
-
Bali27
addikt
válasz
fatal` #18427 üzenetére
Mármint hogy lépjek be? Total Commenderben pl?
Beléptem.. Windowsos mappákba is, és sima wincheseren több gigányi mp3, meg Batttlefield 3 stb...
Azonnal csapkodja be a dógokat.. 1 mp-et sem szüttyög..:S
Azt viszont észrevettem hogy a Win7 től jóval lassabban töröl..... Igaz a Win7 -en is Security Essentialst használtam...
Igaz van 2 Gb-ramdiskem... amin a Wintemp meg FF temp / cache meg ilyesmik vannak ráirányítva... -
vlevi
nagyúr
válasz
fatal` #18392 üzenetére
"az xp-nél nagyobb szar nem nagyon volt induláskor."
Azért ez így nemigazán igaz. Egyrészt ott volt a Win3,95,98,ce,me,azonkívül az XP egyáltalán nem volt szar. Még most sem az. Csak úgy fog "kimúlni", hogy egyre kevesebb új szoftver lesz, ami működne majd rajta. Mondjuk a játékok. Mert más szoftver hiánya egyáltalán nem fogja érdekelni az otthoni átlagusert, ha a böngésző meg a 10 éve felrakott word működik, akkor gond egy szál se...
-
törölt tag
válasz
fatal` #18392 üzenetére
Induláskor nem, de 2003 októberében az OEM Windows XP Home Edition-t a debreceni Tescoban adták a 12 000 Ft-os PHILIPS CD író mellé
Vettem is egyet
Mai napig azt az XP-t használja a szomszédom a komplett géppel eladtam neki több mint 3 éve
Most arról fontolgatná a 8-asra áttérést... Csak ugye az ASUS A7V8X-X LAN alaplapos rendszer nem alkalmas rá... Így esélyes, hogy 2014-ig ha az akkor már majdnem 11 éves alaplap is úgy akarja XP-t fog használni.
-
Athos.187
csendes tag
-
-
bon
őstag
válasz
fatal` #16627 üzenetére
Én egyenlőre visszaraktam a desktop változatott is, mert sajnos lasabban jönnke meg az üzenetek a Modern ui-sra mint a desktop-ra. De az üzenetek alkalmazást már nem használom, mert összevonattam a Skype és a Microsoft fiókomat, így végre egy programmal tudom kezelni a két üzenetküldőt.
-
-
MasterMark
titán
válasz
fatal` #14300 üzenetére
Olvasgattam még egy kicsit, azt találtam, hogy elméletileg a Prescott-os Pentium 4-nek támogatnia kéne ezt az NX-et. [link]
Nekem ilyen a procim (SL8JZ), de az Aida azt írja nem támogatja az NX-et, viszont a PAE-t igen, ha jól tudom azon keresztül van valami szoftveres NX amivel ki lehetne váltani. Ezzel nem lehet valamit kezdeni? -
Scobbyka
tag
válasz
fatal` #14108 üzenetére
A munkacsoport neve ugyanaz (Cégnév) így ez nem lehet probléma. Windows 7-nél ment is, hogy beállítottam azonos munkacsoportra, majd bepipáltam a mentést. És nem is volt gond vele, mindig felcsatolta a meghajtókat.
De Windows 8-nál ez nem ment, ekkor jutott eszembe a domain-en kívül meghajtó használat mikéntje. Bejelentkezési adatoknál meg kellett adni a domain nevét is a felhasználónév előtt.
Ezek után már azt is észre vettem, hogy amikor azt csinálom Windows 8 alatt, hogy másik fiókkal akarok belépni, akkor beléptető tartománynak a GÉP nevét írja be.
Ha Munkacsoportneve\Munkacsoportos_felhasználó, és munkacsoportos_felhasználó_jelszóval, Bejelentkezéskor újracsatlakoztatásnál pipa, adatok mentésénél pipa. Akkor felcsatolja újraindítás után is a meghajtókat.
-
ko9
addikt
válasz
fatal` #13817 üzenetére
Na helyzet: Tegnap este kikapcsoltam a WiFi routert, meg kihúztam az egeret, és nem ébredt fel.
Viszont az az érdekes, hogy az Eszközkezelőben a WiFi kártyámnál a felébresztéses opció ki van szürkítve, ergo nem képes felébreszteni a gépet, az egérnél meg most vettem ki a pipát. Vagyis akkor lehet, hogy az volt a hibás, hogy éjszaka forgolódás közben belerúgtam az asztalba, és ezt érzékelte az egér, erre kelt fel a gép (fene ezekbe a precíz teknikákba, anno golyós egérrel rugdoshattam volna az asztalt, ez a 3600dpi meg egy kis rúgásra is reagál).
A bekapcsológombos megoldás annyira nem probléma, hogy az a tökéletes verzió nekemKöszönöm az iránymutatást.
Már csak azt a fránya watermarkot kéne onnan leszedni jobb lenntről - de ez innen pénz kérdése. Apropó nem tud valaki valami szkriptet ami 3 óránként újraindítja az explorer.exe-t?
-
polonic
félisten
válasz
fatal` #13738 üzenetére
Szerintem is.
De vajon akkor mi lesz. . .
Ez a kettősség a további oprendszerekben?
Mert a metro ui-t nem nagyon lehet szerintem fejleszteni.
Sőt, a wp-nél nem is fejlesztették a generációváltásnál. Csak a tile-ok méretezhetősége új fícsör. Kinézet és funkciók ugyanazok.
Tehát csak apró változások ezek. -
pvt.peter
őstag
válasz
fatal` #13619 üzenetére
Nálam az UAC alapból ki van kapcsolva (telepítés után ez volt az első dolgom.)
Még így is van olyan progi, amit csak úgy tudok használni "normálisan", hogy jobbkatt futtatás rendszergazdaként.
Azt szeretném elérni, hogy alapból minden progit így indítson.
(Tudom, meg lehet adni adott programnál a kompatibilitás fülnél, hogy mindig rendszergazdaként indítsa, de ehhez mindig rákell menni a tulajdonságokra...) -
válasz
fatal` #13619 üzenetére
Az UAC-nak egy rendszergazdai fióknál semmi értelme - ráadásul a rendszergazda fiók se futtathat mindent csak úgy, egy csomó programnál meg kell mondani külön, hogy futtatás rendszergazdaként - ez így a Windows 8 visszaléptetése, nem haladás.
Nem tudom, hogy az Ms-nél ezt kik találják ki, de beszélhetnének egy rendszergazdával előtte.
-
csixy
addikt
válasz
fatal` #13572 üzenetére
Igy van , igaz a WLM-ből.
Feltettem a start8-at, igy már jobb.
Viszont azt írja a CHIP cikkje , hogy "az USB-ről induló Win8 teljesen izolált, a PC-be szerelt adattárolókat nem fogjuk látni ... " Na ez sajnos nem igaz ! Lehet, hogy a Start8 miatt van ,de ugy tudom böngészni az XP-partícióimat mint a huzat. Sajnos !!
Nem fogja fejbe verni a Win8 az XP-met mint ahogy a Win7-es tette korábban? Egy óvatlan pillanatban felajánlotta a Win7 , hogy szeretné CHKDSK-zni az XP partíciómat ... khmmm ... hát azt nem kellett volna hagyni ...
Ja megtaláltam a defendert , örülök.
Már 7 frissítés is felment a windows update-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest