Hirdetés
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Miért nem aktív felül a Desktop?
-
matyi19
őstag
ok
okÉs utána, ha frissítek megmarad minden adat?
-
matyi19
őstag
Amúgy ez a win 8.1 frissítés lesz csak, vagy teljesen újra kell telepíteni a 8-at...?
-
matyi19
őstag
Sziasztok, jelenleg win8 van a laptopomon....ezt lehet frissíteni win 8.1-re?
-
matyi19
őstag
válasz
rgeorge #37014 üzenetére
Ok, akkor meg kell hogy keressem azt a mailt...
Meg valami, nekem egy lenovo y560-am van, valtogathato (intel/amd) videokartyaval, amire sajnos nincs driver a lenovo honlapjan, aki esetleg ilyet hasznal, van ra valami megoldas hogy hasznalni tudjam ezt a funkciot. Jelenleg csak ugy tudom hasznalni, hogy bios-ban ki let kapcsolva, csak az amd maradt. -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Meg a megjelenes napjan frissitettem, windows8-ra, akkor kaptam egy serialt, illetve egy programot amivel egyszeruen letoltottem, illetve kiirtam egy dvd lemezre a win-t....mi a teendo abban az esetben, ha elvesztettem ezt a dvd-t, hogyan tudnam ujra letolteni?
Koszonom!!! -
matyi19
őstag
És nem jó!
Akinek eladtam, azt írja, hogy ez a kód már használatban van egy másik számítógépen
És ha most nem eladni szeretnem, hanem laptopot cserélnek????
Milyen butaság ez -
matyi19
őstag
válasz
bulikavagyok #28642 üzenetére
Igen, most olbastam...
Legjobb az lessz kiprobaljuk. -
matyi19
őstag
válasz
bulikavagyok #28634 üzenetére
Hat, ez sajnos nem jo hir...
Es ha mondjuk laptopot cserelek, akkor mi van?? Ujra meg kell vennem...., ez nagyon nem jo igy[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Lehet van a kerdesemre mar valasz, de az az igazsag nem kovetem nyomon a forumot...
Szoval, meg annak idejen megvettem a win8-at, 15euro-ert.
Egy lenovo y560-am van, de sajnos meg ennyi ido elteltevel sem kapott tamogatast a switable graphics funkcio...Ezert igy dontottem, eladom a licenszemet.
Az lenne a kerdesem, hogy ez lehetseges, vagy csak azon a gepen lehet hasznalni amin frisitettem a win7-et 8ra.
Koszonom, bocsanat az esetleges helyesirasi hibakert!! -
matyi19
őstag
válasz
Воланд #18777 üzenetére
Igen igazad volt abban, hogy driver hiba miatt nem kezeli jól a Win8 a laptopom vifeókártyáit. Utánnaolvastam kicsit, és vagyunk még páran ezzel a kompatibilitási hibával.
Mivel már nagyon megszerettem a Win8-at, úgy döntöttem bios-ba beálítom hogy a HD5730 legyen az alapértelmezett, és csak azzal használom, míg remélhetôleg megjelennek a Lenovo honlapján a Win8-al is kompatibilis driverek. -
matyi19
őstag
mdraco
Szerintem azt fogom csinalni, hogy ujra felteszem a Win8-at. Teljesen elolrol elkezdek minden szoftvert telepiteni amit a laptophoz kaptam egy DVD-n, ha igy sem megy akkor visszarakom a Win7-etevilskati
Nem probaltam meg, da majd ezt is megnezem.... -
matyi19
őstag
válasz
Воланд #17881 üzenetére
Hat nem tudom, en azert nem vagyok ebbe olyan biztos.
Csak azert is mert mint ahogy mondtam win8 telepotesnel, mar elso inditasnal felismeri az intel-t, ha jol emlekszem intel3000-es van benne(+HD5730). De ezzel egyidoben, Aida64-ben megneztem a GPU ventilatora 100%-on porog, holott meg nincs driver telepitve hozza. Es miutan telepitek hozza egy drivert...azt mar tudjatok. -
matyi19
őstag
válasz
mdraco #17839 üzenetére
Nem, nem kelett kulon driver hozza...
Ugy mukodott, hogy feltettem ket drivert a videokartyahoz, egyet az intelhez, masikat a HD5730 egy ujrainditas es kesz, lehvetett a ketto kozott valtogatni, amit mint mondom eleg sokszor hasznaltam, szerintem hasznos dolog.Most win8 eseteben, ha biosban az alapertelmezett kettos mod van kivalasztva akkor elso inditasnal automatikusan telepiti az intel drivert. Ennek orultem is elosszor, gondoltam akkor csak a HD5730 drivere van hatra es kesz. De nem igy lett, ha feltelepitem azt is kikapcsol a kijelzo es annyi. Nem tudom meg nem tamogatja a win8 ezt a funkciot....
Bocs az ekezetekert telefonrol vagyok; -
matyi19
őstag
válasz
mdraco #17746 üzenetére
Bevalt az otleted. Biosban bealitottam, hogy a HD5730 az alapertelmezett, es igy mar megy...
De azert ez igy nem olyan, nem hasznalhato a switchable graphic funkcio
Eleg sokszor hasznaltam az alaplapi intel, "vidokartyat" ha nem jatszottam, energiatakarekoskodas szempontjobol. Most ugy nez ki hogy a Win8 nem tamogatja ezt a funkciot
Hat ez azert eleg gaz -
matyi19
őstag
-
matyi19
őstag
Ki tudna nekem segiteni, egy ATI Mobility Radeon HD 5730-as Windows8-al is kompatibilis driverrel?
-
matyi19
őstag
válasz
xxSanchez #17406 üzenetére
Hello bavalt az eset smart security-s javaslatod. Miutan telepitettem letiltottam minden olyan kapcsolatot amit nem en kezdemyenyeztem, es nem kapcsol ki a kijelzo.
Mimden tokeletes megy mindaddig, mig fel nem telepitem a videokartya drivert. Mibility Readon HD5730 1gb, van benne. Driver geniussal megkeresem a win8-al kompatibilis drivert, letolti es mikor a telepites vegefele jar akkor kikapcsol a kijelzo, es onnantol annyi...
Szoval itt van egy dirver kompatibilitasi hiba is. Mit lehet ilyenkor tenni...
Itt a laptopom komfigja:
ipon.hu/_userfiles/Image/Alvin/Lenovo_Y560/speckok.png -
matyi19
őstag
-
matyi19
őstag
nem hiszem el!!! Ma sikerult 15eurot kidobnom az ablakon!! Telepitettem az update-t, es ujra par masodperc utan kikapcsol a kijelzom!! Mi lehet az oka? Mit lehet itt elrontani, az email cimmel van valami?
-
matyi19
őstag
nem hiszem el!!! Ma sikerult 15eurot kidobnom az ablakon!! Telepitettem az update-t, es ujra par masodperc utan kikapcsol a kijelzom!! Mi lehet az oka? Mit lehet itt elrontani, az email cimmel van valami?
-
matyi19
őstag
-
matyi19
őstag
sziasztok!
A letoltott update-t kiirtam dvd-re...
Most szeretnem telepiteni, kerdesem az lenne hogy telepiteskor legyen net kapcsolat, ha igen akkor milyen e-mail cimet adjak meg. Azt amit az update letoltesenel adtam meg, vagy ez lenyegtelwn?
Koszonom! -
matyi19
őstag
sziasztok!
Update eseten, van lehetoseg a nyelv kivalasztasara, vagy az aktualis win7 nyelvet veszi alapertelmezettnek...
Azert kerdem mert nekem most egy magyar win7-em van, de a kovetkezokben angol win8-at szeretnek.
Koszonom! -
matyi19
őstag
Jo estet mindenkinek!
Most tervezem a jelenlegi Win7 frisiteset 8-ra.
Bevallom oszinten, nem merem a kovetkezok miatt:
elosszor kiprabaltam(volna) a 90 napos probaverziot, fel is telepitettem elso inditasnal a jobb also sarokban ott a vizjel, hogy meg 90nap van hatra, de net kapcsolat inditasa utan par percre kikapcsol a laptop kijelzoje....
A masik, letoltottem a DreamSpark-rol egy win8-at, azzal is ugyanaz mint az elozo 90 naposnal.
Ennek a kijelzo kikapcsnak normalis esetben a 90 nap lejartaval kellene bekovetkeznie, de itt errol szo sem volt.
Most nem tudom megvasarolom a update-t akkor is ez lessz valyon??
Koszonom! -
matyi19
őstag
Eddig én sem használtam...
Tavaly vettem egy Lenovo Y560-as laptopot, kaptam mellé egy DVD-t a driverekkel, de most az első driver telepítésénél feldobta hogy nem ez a legújabb, folytatom e ennek ellenére is a telepítést...
És nem vagyok benne biztos, hogy a következő drivereknél is nem ugyanez lesz.
És nincs kedvem 10 féle drivert 10 oldalról letölteni...Penész Gomba
szóval ez még fizetéses is -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Windows8-hoz, melyik a legjobb program ami megkeresi illetve telepíti a hiányzó drivereket?
Köszönöm! -
matyi19
őstag
Nem hiszem el... Annyira bonyolultak a kérdéseim, vagy velem van a baj
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Eddig egy kérésemre se kaptam választ a fórumban, azért még próbálkozok...
Szóval most a következô a helyzet: letöltöttem egy 64bit-es windows8-at DreamSpark-ról. Kiírtam egy DVD-re, az E-mail-ben kapott sorozatszámmal fel is települt. Telepítés végén kért egy E-mail címet, illetve telefonszámot, mindkettôt beírtam. Kis idôre kaptam egy sms-t egy kóddal illetve, egy link-el. Az adott link egy oldalra vezetett ahol az adott kódot kelett megadni, be is írtam az sms-ben kapott kódot, de nem fogadta el, azt írta hogy le van járva, ezzel nem is lett volna semmi baj....de telepítés befejeztével pár másodpercig megy utána fekete kijelzô
Mit csináltam rosszul, a telepítés végeztével megadott E-mail cimmel lehet valami....
Remélem valaki tud nekem tanácsot adni.
Köszönöm! -
matyi19
őstag
Erre valaki
Sziasztok!
Letoltottem az MSDN-rol a Windows8 90 napos probaverziot. Telepitettem, de telepites utan kb. egy percet megy utanna kikapcsol a kijelzo, semmit nem lehet csinalni, probaltam ujrainditani akkor is ugy maradt...
Az SMS-ben kapott koddal nem enged belepni...a kovetkezo hibauzenetet irja:
"hiba
Ez a Windows Live ID jelenleg nem tartozik a Microsoft számlázási körébe. Az MSN számos szolgáltatást kínál, amelyekre előfizethet. További információkért látogasson el a http://get.msn.com webhelyre."
Valakinek valami otlet?
Ma pedig ujra letoltottem a windows, immar hotmail-os E-mailcimmel regisztraltam az MSDN-en, szepen lejott telepult is, regisztracio is hibatlan. Minden szep es jo, a sarokban ott a vizjel hogy meg van 90 nap a probaverziobal, de olyan egy percre ra ujra fekete, kikapcsol a kejelzo a laptopot, semmi....
Mi lehet az oka, mit csinalok rosszulk??Koszonom!
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Letoltottem az MSDN-rol a Windows8 90 napos probaverziot. Telepitettem, de telepites utan kb. egy percet megy utanna kikapcsol a kijelzo, semmit nem lehet csinalni, probaltam ujrainditani akkor is ugy maradt...
Az SMS-ben kapott koddal nem enged belepni...a kovetkezo hibauzenetet irja:
"hiba
Ez a Windows Live ID jelenleg nem tartozik a Microsoft számlázási körébe. Az MSN számos szolgáltatást kínál, amelyekre előfizethet. További információkért látogasson el a http://get.msn.com webhelyre."
Valakinek valami otlet?
Koszonom! -
matyi19
őstag
válasz
kiskaktusz #6704 üzenetére
-
matyi19
őstag
Sziasztok
Szerintetek van értelme annak, hogy Win7-et Win8-ra cseréljek...
Van valami hátránya a Win8-nak, a 7-hez képest....?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BestBuy ruhás topik
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Kés topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)