Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Ace Ventura #23214 üzenetére
XP mód alatt egyébként sem tudtál volna játszani, mert nincs GPU emuláció, pontosabban egy S3 triot emulál.
Nincs XP mód, Hyper-V van. De VirtualBox vagy VMWare alá bármikor feltehetsz egy XP-t, ezek 3D emulációra is képesek (DirectX, OGL).
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Akkor mond már meg nekem, hogy minek akarja minden második appnál letölteni és felrakni a régit? Biztos hülye a windows, meg az MS is, hogy külön belerakták a régi verziót a win8-ba.
Gondolom itt viccből szerepel külön a régi .net, default állapotban kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
460MB update, méretes csomag.
-
fatal`
titán
válasz
slice14 #20825 üzenetére
"Az xp a melóhoz kel, meg próbálkoznék az android fejlesztéssel."
Ehhez minek XP? Kiválóan működik mind az eclipse, mind az android sdk, de még a bluestacks is (az sdkban lévő avd egy határ fos) 64-bites win8-on is."Ez nem úgy müxik hogy ha van egy x64es rendszer a gépen, aktor x64 lesz az xp mód is?"
Nem, az XP mód 32 bites.[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
#41133696 #20170 üzenetére
Nem hozzáadni kell.
Nézet menü -> skype home -> csatlakozás a facebookhoz.
Aztán utána a skype homeot be lehet zárni, ha az üzenőfal nem érdekel.
Külön facebook csoportba kerülnek a contactok. Én azért nem szeretem mert offline üzenetet nem lehet küldeni, és azt hiszem a programból még az oldalra sem tud vinni, mint a WLM.
-
fatal`
titán
válasz
Bali27 #20038 üzenetére
9 ezerért te upgrade licenct vettél. Ez annyit tesz, hogy jogtiszta, amennyiben rendelkezel valamelyik korábbi verzió licencével (XP, Vista, vagy Win7). Amennyiben nem, úgy van egy win8-ad, aktiválni is tudod (mert a vásárláskor az ms nem ellenőrzi az upgrade-alap meglétét), de nem jogtiszta.
A kocsis példánál maradva: Ha te beszámítással veszel egy autót, de nincs mit beszámítani és elhozod a másikat, akkor az csalás.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Penész Gomba #18958 üzenetére
Vagy leszed egy normálisat és kirakja csempének, mint, ahogy én is tettem.
Újraindításhoz: shutdown.exe /r /t 0.
(#18962) simon7012: Ha nem multimédiás a billentyűzeted, akkor nincs.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Bali27 #18458 üzenetére
Olyan mappába lépj be, amiben van mondjuk 30db exe, nem alkönyvtárban. Aztán nyomj egy endet és próbáld meg a legalsót elindítani. Nem fogod tudni, mert még az ikonja sem látszik, mert ellenőrzi még a felette lévőket.
Másolásnál ugyanez van, ha exéket pakolászol. Sok embert nem érint, mert nincs ilyen mappája, de van, akit igen.
Törléshez meg használd az explorer módot tcben és akkor gyorsabb.
(#18523) hackeeeee: Ha dobozos win7-ről upgradel, akkor sincs licencmatricája.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Bali27 #18412 üzenetére
Igen és dehogynem volt lassú.
Lépj csak be egy mappába, amiben sok (20-30) exe van. Egy csomó ideig szüttyög velük. És nem hiszem el, hogy nem tudják megoldani, hogy egy fájlt csak egyszer ellenőrizzen, amíg nem változik a tartalma.
És ugyanígy belassítja a másolást is, mert ott is baromi sokáig szüttyög az exe fájlokkal, ráadásul belenéz a tömörített cuccokba is, ami nem lenne gond, ha kicsit tempósabb lenne. Avasttal pl. nem volt ilyen gondom, bár most épp nincs fent, mert azt írják mindenhol, a Win8-cal nem teljesen kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Penész Gomba #18206 üzenetére
Mert nem használom a hibernálást, se a hibrid alvást (15 sec anélkül a boot), minek foglalja a helyet?
-
fatal`
titán
válasz
soundsonic #18201 üzenetére
Adminként futtatott parancssorba:
powercfg -h off
Szerk.: Ja ugyanezt linkelték.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
#68216320 #18194 üzenetére
Amennyiben nem céges gépről van szó kétlem, hogy bárki ellenőrizné a számlát, pláne, hogy nem is vagyok köteles magánszemélyként számlát kérni.
(#18195) Inv1sus: Ilyet max akkor kér, ha windows alól akarod telepíteni. Írd ki az ISO-t penre, vagy dvdre és bootolj be róla.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Penész Gomba #17858 üzenetére
Ha ugyanarra az e-mailre regelted, akkor ugyanazt a kulcsot küldik kétszer.
-
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #17699 üzenetére
Régebbi SPTD-t rak fel, ami még nem win8 kompatibilis. Majd a következő verzióba már integrálják az újabb SPTD-t.
(#17705) Inv1sus: Mert az egyetlen normális virtuális cd/dvd. A VirtualCloneDrive semmiféle védelmet nem emulál, így a crackelt vackokon kívül semmire sem jó.
(#17710) Inv1sus: Gondolom óriási probléma az a ~10 megabájt.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #17688 üzenetére
"A Daemon tools nem kell, mert alapból támogatja, megnyitja a képfájlokat a win8 (az iso-t legalábbis biztos)."
Csak az ISOt, tehát kell, annak, aki nem szereti pörgetni a lemezeit.
De a DT nem okoz semmi problémát. Laptopnál sokkal gyanúsabb, hogy valamelyik driver nem jó, akár valamelyik, a rendszerben lévő is lehet sz*r.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Én is meglepődtem.
Estig követtem a topicot, de már most 80 új hsz van.
Próbálom követni, de jópárat átugrok már
Eleinte nekem sem tetszett a rendszer, de végülis mostanra megszoktam, teljesen jól használható. Bár két monitoron nem biztos, hogy ilyen jó lenne a sarkokból előbukkanó menük miatt.
(#17654) Mister_X:
Vagy ez:
- Upgrade a 32 bites Vista alól
- 64 bit win8 iso beszerez
- Telepít a 32-es kulcsával.Jóeséllyel most is átjárhatók a kulcsok.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Mister_X #17539 üzenetére
- Titkosítás
- VHD boot, ezen nem nagyon van mit részletezni
- Ez nem tudom mi a franc
- Nem tudsz vele vállalati tartományba lépni
- Nem tudsz házirendet állítani
- Virtualizáció(#17540) XZoli: Fogod a win7 drivert és felrakod. Kormányhoz se láttam még win8 drivert, de semmi gond a win7essel.
[ Szerkesztve ]
-
-
fatal`
titán
Ezen a storeon csiszolhatnának még, mert rohadt bugos.
Az egy dolog hogy néha hatszor kell újraindítani egy app telepítését, hogy végre elkezdje felrakni, de most meg nem tudja frissíteni az Olvasót.
Csak mozognak a pöttyök fent kb. 3 órája és nem csinál semmit. Vicces.
Na eltávolítottam, újra feltettem, így azonnal működött. Ezen azért csiszoljanak még, mert egy táblagépen a userek nem biztos, hogy örülni fognak, főleg, ha egy olyan appal fordul elő, ami tele van beállításokkal.
(#16995) xxSanchez: Elméletileg telepíthető máshova.
Gépen belül, hogy melyik meghajtóra teszed meg pláne nem számít.
(#16997) Rolly: Próbáld meg telefonon aktiválni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)