Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #63552 üzenetére
Megtaláltam a megoldást és megcsináltam, hála istennek, nem kellett a gépet újrahúzni azért, mert nem működött a gépház és a csempe felület.
Megosztom veletek, ha már senki nem tudott nekem segíteni:
Először is köszönjük, hogy kérdéseddel a Microsoft Community közösségét kerested fel és nagyra értékeljük, hogy megosztottad bejegyzésed a Windows 8.1 rendszereden a Gépház működési hibájával kapcsolatban.
Átérezzük helyzeted és megértjük, hogy abszolút kellemetlen az általad leírt jelenség, így a hiba elhárításának érdekében kérjük, kövesd az alábbi lépéseket:A) Parancs futtatása:
Nyomd le a Windows + X gombot, majd válaszd a Parancssor (rendszergazdai) elemet a listán.
Írd - vagy másold - be a következő parancsot és nyomj egy Entert: Powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml
Próbáld meg újból használni a Gépházat.B) Ha a fenti lépés nem segít, akkor nagy valószínűséggel sérült a felhasználói profilod. Ennek érdekében hozz létre egy új Helyi fiókot parancssor segítségével:
Nyomd le a Windows + X gombot, majd válaszd a Parancssor (rendszergazdai) elemet a listán.
Írd be a következő parancsot net user /add [felhasználói név] [jelszó] formátumban, melyre egy példa, net user /add teszt 12345 és nyomd le az Entert.C) Ha létrehoztad az új felhasználó fiókot, akkor adj neki rendszergazdai jogokat a következő lépésekkel:
Nyomd le a Windows + R billentyűt, gépeld be az netplwiz kifejezést, majd kattints az OK gombra.
Ezt követően a Felhasználói fiókok párbeszédpanelen kattints az új felhasználói fiók nevére duplán.
Majd az újabb panel Csoporttagság fülén tegyél jelölést a Rendszergazda elé és kattints az Alkalmaz, OK gombokra.D) Ha az új felhasználói fiókba átlépve megfelelően működik a Gépház, akkor másolj át minden személyes mappát és fájlt az új felhasználó fiók mappájába:
Kattints duplán az Asztalon lévő Ez a gép ikonra, majd válaszd felül a Nézet fülön a Beállítások gombot.
A megjelenő Mappabeállítások panelen kattints a Nézet fülre, majd jelöld be a Rejtett fájlok, mappák és meghajtók megjelenítése jelölőnégyzetet.
Töröld a jelet Az operációs rendszer védett fájljainak elrejtése (ajánlott) jelölőnégyzetből, majd erősítsd meg ezt az Igen gombra kattintva.
Végül kattints az Alkalmaz és OK gombokra.
Keresd meg a C:\Felhasználók\Régi_felhasználónév mappát (a C az a meghajtó, amelyre a Windows telepítve van, a Régi_felhasználónév pedig az a felhasználói profil, amelyből fájlokat szeretnél másolni).
Jelöld ki a mappában található összes fájlt és mappát az alábbiak kivételével, majd másold őket az újonnan létrehozott felhasználói profil mappájába:Ntuser.dat
Ntuser.dat.log
Ntuser.iniFontos, ha egy levelezőprogramban e-mailjeid vannak, a régi profil törlése előtt importálnod kell az üzeneteket és a címeket az új felhasználói profilba. Ha minden megfelelően működik, a régi profilt törölheted.
A fenti lépéseket - igaz Windows 7-re vonatkozólag, de Windows 8 és 8.1-re is értelmezendő - megtalálod a következő Sérült felhasználói profil javítása című Microsoft leírásban is.E) Ha minden szükséges adatot átmásoltál az új rendszergazdai jogokkal is felruházott fiókba, akkor régi felhasználói profil törölhető:
Ehhez kattints a Beállítások, majd a Gépház elemre.
Kattints a Fiókok, majd az Egyéb fiókok elemre.
Majd kattints a régi fiókod nevére és válaszd az Eltávolítás gombot.
Ha korábban Microsoft-fiókot is használtál, akkor a már meglévő Microsoft-fiókodat tudod csatolni az újonnan létrehozott helyi fiókhoz a Microsoft-fiók összekapcsolása funkcióval, melynek lépéseit a Microsoft-fiók összekapcsolása a tartományi fiókkal című cikk leírásában találod.[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
-
HoReSz1975
őstag
sziasztok,
pár hete nem tudok belépni a gépházba és a csempék se működnek, a helyreállítást sem akarja megcsinálni, van valami megoldás, hogy ne keljen a gépet újrahúzni
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #44178 üzenetére
Megnéztem a leírással és vagy egy tucatnak volt 100000 felett az értéke, volt aminek 4-500000 is volt.
Valami nem stimmel ezzel WIN 8.1 Enterprise x64 -el szerintem, a sima 8 -al nem volt ilyen gondom, ha lesz időm ezt kukázom az biztos.
-
HoReSz1975
őstag
Erre a memória kezelés problémára még mindig nincs megoldás
Most is csak olvasgatok a PH -n és töltök aztán felszaladt 7.9GB -ra
Már nagyon kezdek kiakadni ettől a WIN 8.1 x64 -től
Valaki tud valami megoldást, vagy talált az újraínditáson felül
Nem lehet valami programmal törölni, hogy ne zabálja el a fizikai memóriát
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #43536 üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #43532 üzenetére
nem szeretnék gépet megosztani, le tudnád írni príviben, hogy ne itt keljen
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #43511 üzenetére
Mindenből a legfrisebb van fent, a gépem a profilomban látod
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #43504 üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #43471 üzenetére
Azt írja ki, hogy a 8GB 7GB 89% -nak annyi, a nem lapozhatóra 4.3GB ír ki:
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #43468 üzenetére
procit alig használ, mondjuk FF -ot használok, most is felment már 54% -ra 41 -ről és nem megy le, mert akkor mit lehet kezdeni a Firefox -al
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #43466 üzenetére
Nem húztam még újra, mert akkor már nem 8.1 -et rakok vissza az tuti
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Rasiel #43417 üzenetére
Nemtudom, nálam többször előjön ez a hiba, de semmi nem eszi a memóriát, ez az érdekes, hiába nézem, semmit nem mutat, egyszerűen a 8gb -7.8GB eszik, de a feladatokat nézem egyáltalán nem látok semmit, néztem Process Explorer v15.40 -e l is, de itt se mutat ekkora felhasználást, ilyenkor örülök, ha újra tudom índitani a gépet, de ahogy olvasgattam töben panaszkodnak erre a 8.1 -nél is, megoldást nem találtam még rá.
Azon is agyaltam, hogy vagy visszarakom a 8 -ast, vagy a 7 -est
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
A WIN 8.1 x64 memóriazabálására van már valami megoldás, mert most nálam megint 2x megette a 8Gb -ot majdnem, alig bírtam a gépet újraindítani
-
HoReSz1975
őstag
válasz
szabonagyur #42044 üzenetére
nem ideillő a válasz rá
, de mindegy, mert a win 8 x64 simánál is ezt csinálta a memóriával
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #42043 üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #42042 üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #42021 üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Tournament #42035 üzenetére
nem állítottam semmit
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #42021 üzenetére
megnézem, és felrakom a képet
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #41897 üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
válasz
rayoliviero #41894 üzenetére
-
HoReSz1975
őstag
Ti használtok a Win 8.1 -hez Tűzfalat, vagy vírusírtót, vagy mindkettőt
Esetlef mit ajánlanátok
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Tournament #41842 üzenetére
igen, sima 4.4GHz -re felvittem a CPU- t a DDR XMP1 -re
-
HoReSz1975
őstag
Klassz a helyzet megint, eddig, azaz 2 napig semmi bajom nem volt a rendszernek, erre meg kifagy a kép a mai naptól kezdve játék közben, ilyen hibával:
kmode exception not handled
Ez már megint mi a franc srácok
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #41762 üzenetére
azzal szórakozik, hogy nem tudja megjeleniteni a tulajdonost és mappámként kell megadni, mi ez a sz@r
-
HoReSz1975
őstag
most meg azzal szórakozik, hogy nem enged be a külső HDD -be, nem ad engedélyt, akármit csinálok, mi a sz@r ez már megint
megadom neki a rendszergazda csoportot és semmi, azt írja ki, hogy hiba
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz
micafighter #41756 üzenetére
Azt sem értem, hogy miért van az, hogy 96-97% memoriahasználat van hirtelen és semmit nem tudok csinálni, megnézem a feladatkezelőt és ott sem látszik brutális memoriahasználat
-
HoReSz1975
őstag
A Win 8.1 Enterprise x64 energiagazdálkodási funkciója teljes sz@r. A most összerakott gépemet teljesen bezavarja. A Fast Bootot és az Intel Smart Energy Technology programot le kellett állítanom, mert a leállítás gomb nem működik, ha nem tettem volna meg, akkor nem lehet sehogy lekapcsolni a gépet. A következő, letölt a gép és beállítom neki, hogy ne rakja alvó állapotba, de mégis berakja, majd nem lehet feléleszteni, csak resettel, most már a monitort is beállítottam, hogy ne kapcsolja ki, remélem nem kavarja tovább a sz@rt. Win 8 x64 nem csinált ilyeneket.
-
HoReSz1975
őstag
Rájöttem, hogy miért nem kapcsolt ki a gép, a biosban a Smart Connect Technology -t ki kell kapcsolni és aki felrakta ezt a szoftvert az törölje is le Intel Smart Connect Technology
Ez a program alvó állapotban tartja a gépet és fel is ébreszti, mert valami biztonsági másolatot csinál és fríssen tartja a fileokat, programokat, vagy mi
Nekem már lekapcsol a gépem Win8.1 x64 alatt
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz
rayoliviero #41577 üzenetére
Én sem tudok rájönni, WIN8.1 x64 van fent és nemtudom kikapcsolni a gépet, hiába nyomom a leállítás gombot, kép nincs, de a ventilátorok mennek, egyszerűen passz, hogy mit és hogyan kell beállítani még, hogy kikapcsolja, az alvás és a hibernálás se jó, a ventilátorok pörögnek
-
HoReSz1975
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy hiába kattintok a leállítás gombra, nem áll le a gép, csak a kép tűnik el
Mit tegyek, amit olvastam róla azt megcsináltam, de akkor sem áll le a gép
-
HoReSz1975
őstag
Hol lehet beírni a serialt amit igényeltem a Microsofttól, nem találom sehol az opciót
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)