Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- MWC 2025: Barcelonában debütál a Tecno Camon 40 széria
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Win8.1 -ben amikor az oldalról bekúszó hálózatok panelen rámegyek az adott wifi kapcsolatomra akkor hol találom meg ezen az adott AP -n keresztül generált hálózati adatforgalmamat?
Ha jól emlékszem akkor Win8 -ban volt egy hálózati statisztikai rész, de itt nem találom meg.Üdv
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Legális Windows 8 -ról upgradeltem 8.1 -re, majd újból aktiváltam a DreamSparkos kulcsommal, tehát elméletileg jogtiszta.
A problémám: eddig local accot használtam, viszont telepítés után átváltottam MS accountra, most pedig olyan mintha a már meglévő local accountot nem érzékelné a rendszer, pedig a mappája ott van.
Számítógép kezelés => Rendszereszközök => Helyi felhasználók és csoportok => Felhasználók oldalon a helyi fiókom ott van, de a leírása tartalmazza az MS accom nevét...
Tehát gondolom össze lett mergelve a két fiók.
Azóta telepítettem más gépeket is, és ott láttam egy olyan opciót, ami a bal alsó sarokban volt, csak hát eléggé nem volt kiemelve és nem vettem észre legelőször...
Vmi megoldás arra, hogy ne MS accal kelljen bejelentkeznem és továbbra is tudjam használni a régi local accomat? -
pvt.peter
őstag
azt, hogyan tudom beállítani, hogy adott program címsorában levő programnév ne középre, hanem balra legyen igazítva?
-
pvt.peter
őstag
Win8ban kizárólag *.iso fájlt tudok csatlakoztatni a beépített kezelőjével vagy van módom más pl. bin, cue fált is csatlakoztatni mint lemez képet?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnám eltűnteni a jobb alsó sarokból a nyelvi beállításokat?
Hiába állítom be a rádiógombbal, hogy "Legyen rejtett" ugyanúgy kint hagyja... -
pvt.peter
őstag
válasz
soundsonic #16469 üzenetére
hangerőt nem lehet az appban szabályozni?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Windows 8 fejlesztőközpontba sikerült vkinek regisztrálnia?
Nekem az egyetem biztosítja a DreamSpark Premiumon keresztül az ingyenes regisztrációs, de mégsem sikerül, hibaüzenet dob vissza, ki is fejtem az elejétől kezdve.1. Ezen a linken megerősítettem, hogy az adott egyetem hallgatója vagyok, visszajelzést is kaptam róla, aktiváltam is.
2. Majd a mellette levő dobozból kértem reg. kódot az ingyenes regisztrációhoz a Windows 8 fejlesztőközpontba.
3. Regisztráltam magamnak egy accountot a dreamspark.com -on.
4. Majd ez után a következő oldalon is elkezdtem a regisztrációt a Win8 fejl.központba: [link]
5. A megfelelő helyen beírtam a 2. pontban kért kódot, el is fogadta, majd saját adatok megadása, bankkártyaszám...
6. Mikor véglegesíteném, akkor ezt kapom:
"Service error
Something went wrong and we couldn't process your subscription. This could be because there was a problem with your payment account or a problem with our service. Click Continue to update your payment account and try again."
7. Oké, várok...
8. Mikor újra megpróbáltam a regisztrációt befejezni, akkor pedig ezt kapom:
"Service error
The registration code is not valid. Click Continue to re-enter your registration code."
9. Gondolom lejárt a kód érvényessége amivel ingyenes a regisztráció, és igen amikor leellenőrizném, akkor érvénytelennek írja...
10. Oké, kérek újat a 2. pontban levő linken. Igen ám, csak ua a kódot adta megint.És itt megakadtam, nem enged tovább...
Hogy tudnék újra kódot kérni, amivel tudnék regisztrálni, vagy hogyan tudnék regisztrálni újból? -
pvt.peter
őstag
válasz
fatallerror #15825 üzenetére
van egy sanda gyanúm, hogy SZTE
Azon belül is a "Windows 8 fejlesztés" c. kurzus -
pvt.peter
őstag
Volt ma vki a Windows napon?
egész jó volt véleményem szerint, bár a kistermes előadásokon nem voltam
-
pvt.peter
őstag
esetleg találkozott már vki olyan problémával, hogy win8 alatt nem sikerült a dvd írás?
Zsír új a lemez most lett kibontva, ashampoo illetve imgburnnel próbálkoztam.
+ a beépített windowsos íróvalwin7 alatt ugyanilyen bontatlan lemezeket gond nélkül megírta
-
pvt.peter
őstag
válasz
Bator92 #15040 üzenetére
"We are performing maintenance on the calendar at this time. Viewing and editing calendars might be slow, or you might see error messages occasionally when you use your calendar. Syncing of mail, contacts, and calendar content to your mail apps or phones might be delayed."
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne a programok nevét az ablakok fejlécében nem középre, hanem balra igazítani?
Nem találtam semmiféle megoldást rá. -
pvt.peter
őstag
ki milyen töredezettségmentesítőt ajánlana a win8-hoz?
régebben diskeepert használtam, de ez a legújabb verzió eléggé elcseszett lett -
pvt.peter
őstag
A rendszermeghajtó gyökerében levő swapfile.sys mire való?
Nekem bizonyos időközönként teljesen belaggol a rendszer, Win7 -ben egyszer volt ilyen tapasztalatom.
Onnan gondolom, hogy a swapfile a ludas, hogy amikor Google Chrome -ban nyitni akartam egy új fület, akkor a címsorban vmi "swapfile" felirat jelent meg közben pedig laggolt az egész rendszer, hangtól kezdve egészen megjelenítésig.
Am. Win8, x64
legújabb Chrome
illetve 4GB RAMszerk.: am. a pagefile.sys 1.22 GB, míg a swapfile.sys 256 MB
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz
Killing #13935 üzenetére
ez a legújabb: [Oracle-Sun VM VirtualBox 4.2.0-80737], érdemes frissíteni
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
azt nem tudja vki, hogy a címsorban megjelenő szöveget hogyan lehetne balra igazítani?
gondolom vmi registrys tweak... -
pvt.peter
őstag
válasz
fatallerror #13743 üzenetére
mármint ez a Blue izé?
az a "sima" Win8 -
pvt.peter
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #13668 üzenetére
kb. ue akartam írni az UAC-ra, röviden, tömören: idegesítő
[link] -
pvt.peter
őstag
válasz
fatal` #13619 üzenetére
Nálam az UAC alapból ki van kapcsolva (telepítés után ez volt az első dolgom.)
Még így is van olyan progi, amit csak úgy tudok használni "normálisan", hogy jobbkatt futtatás rendszergazdaként.
Azt szeretném elérni, hogy alapból minden progit így indítson.
(Tudom, meg lehet adni adott programnál a kompatibilitás fülnél, hogy mindig rendszergazdaként indítsa, de ehhez mindig rákell menni a tulajdonságokra...) -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy miért van az, hogy bizonyos programokat beállítok, hogy rendszergazdai jogosultsággal futtasson a rendszer, erre meg köv. alkalomnál megfeledkezik róla?
Hogyan lehetne beállítani, hogy tényleg én legyen a "rendszergazda"?
Egész pontosan a Skype-ról és az Evaer programról lenne szó.
Utóbbi, a futtatásakor beépül a Skypeba és audio/video felvételt készít a kommunikációról.Előre is köszi.
-
pvt.peter
őstag
Adott egy Samsung 940NW típusú monitor amihez driverem is van, illetve egy HD 3870 -es VGA és természetesen Win8 Pro.
A probléma az, hogy nemtudok beállítani a monitornak megfelelő felbontást: 1440×900
Hiába próbálom telepíteni különböző kompatibilitási módokban a monitor drivert, nem adja hozzá az 1440×900-as felbontást.
VGA drivert meg egyáltalán nem tudok telepíteni, mert ugye nincs is hozzá.Van vmi normális megoldás erre?
-
pvt.peter
őstag
válasz
< CyberBob > #12650 üzenetére
"túl retro" xDD
-
pvt.peter
őstag
"Discourse preview has ended.
Thanks
Thanks to all those who downloaded and used the Discourse preview during the Windows 8 previews.
What next?
Discourse may return in the future."
-
pvt.peter
őstag
válasz
fatallerror #12143 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogyan lehetne indexet vagy origot varázsolni a csempékre, forrásban nincs benne.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Krissz5435 #12024 üzenetére
én is ezt tettem, működik pöpecül
-
pvt.peter
őstag
illetve 1 db kulcsot hány számítógépen lehet használni?
-
pvt.peter
őstag
A kérdésem:
DreamSpark Premium előfizetéssel kértem kulcsot "Microsoft Windows 8 Professional 64-bit (English) - DreamSpark" termékről.
Értelemszerűen, csak 1 gépen tudom használni, amin ugyan ez a rendszer van, tehát Win8 Pro x64.
Van még egy másik gép is, ha arra is ugyanúgy felrakom a Win8 Pro x64-et, akkor arra esetleg a "Microsoft Windows 8 Professional 32-bit (English) - DreamSpark" kulccsal betudom-e aktiválni? -
pvt.peter
őstag
azt esetleg tudja vki, hogy DreamSpark Premiumnál mennyi kulcsot lehet majd kérni Windows 8 -hoz?
-
pvt.peter
őstag
DreamSpark Premium -nál mennyi kulcsot biztosítanak?
-
pvt.peter
őstag
válasz
muveszur #11377 üzenetére
hali
nekem N53SV van
rakd fel a driver cd -n levő megfelelő illesztőprogramokat
bár ahogy írtad, ezeket már megtetted, úgy hogy alapesetben, ha nincs 3D-s alkalmazás, akkor az IGP megy
az én esetemben a laptopomon van egy LED, ami kéken világít, ha az integrált, fehéren ha az nVidia videókártya pörögilletve milyen nvidia driver van fent?
Win8 -hoz ez a legújabb: [link][ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz
soundsonic #11331 üzenetére
ami azt illeti elég sűrűn látogatok kétes oldalakat
csak azért kérdem, mert Win7 alatt is NOD-ot használtam és nem ütköztem semmi "rosszba"
illetve egyszer volt, hogy nagyon besz*ptam egy vírust, de arányát tekintve még így is jó -
pvt.peter
őstag
mennyire érdemes (külső) vírusirtót használni Windows 8 mellé?
(NOD32 v5.2.9.12 -re gondoltam) -
pvt.peter
őstag
válasz
soundsonic #11315 üzenetére
érdekes
-
pvt.peter
őstag
Radeon HD3870 -as videókártyához nem is lesz driver?
ugyanis, ha jól látom a legújabb driver már nem támogatja ezt a kártyát
egész pontosan erről lenne szó:
Gigabyte Radeon HD3870, 512MB, PCI-E 2.0 x16 (Modell: GV-RX387512HP) -
pvt.peter
őstag
válasz
Krissz5435 #10990 üzenetére
na most már az én státuszom is Verified
-
pvt.peter
őstag
Windows 8 (x64) - DVD (Hungarian) alatt ezeket látom:
Available to these Subscription Levels:
TechNet Professional (NFR)
TechNet Professional (Retail)
TechNet Professional (SA)
TechNet Professional (VL)
TechNet Professional with Media (Retail)
TechNet Professional with Media (VL)
TechNet Standard (Retail)
TechNet Standard (VL)
TechNet for Action Pack
TechNet for Microsoft Competency Partners
TechNet for Microsoft Competency Partners (VL)
TechNet Plus Consumer Service Professional Pilot
TechNet Professional (Certified Partner)
TechNet Professional (NFR Bundle)
TechNet Professional (NFR FTE)
TechNet Professional (NFR MCT)
TechNet Professional (NFR MVP)DreamSpark nincs benne.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Krissz5435 #10990 üzenetére
nekem kb. 1-2 nap, addig .ISO letöltése vhonnan
adatok mentése,
telepítés,
aktiválás a kóddal később -
pvt.peter
őstag
válasz
Krissz5435 #10981 üzenetére
nos, azt hiszem tudom mi a probléma
alapértelmezetten 1 évig járt a licensz, utána megkell hosszabbítani, írni kell nekikannó nagyot is néztem, hogy miért járt le a kódom, nem is törődtem vele,
nyomtam rá kapásból vmi aktivátortírtam az illetékesnek a probléma elhárítása érdekében
-
pvt.peter
őstag
Students/Faculty/Staff - University Of Szeged - Informatics - DreamSpark Premium
Verification Method: Added by administrator
Status: Expiredez azt jelenti, amire gondolok
nem úgy volt, hogy az MSDNAA -ból DreamSpark lett?
szerződés nem lett meghosszabítva, vagy wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elűzi a fekete képernyős hibákat az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amazon Fire TV stick/box
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...