- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kizarolag meglevo rendszerre lehet telepiteni az upgrade-et vagy ez csak a neveben upgrade, de amugy normal telepito dvd-rol van szo?
Ugyanis van egy telefonon aktivalt vista a gepemen es azt akarom win8 pro-ra frissiteni, de tiszta installal. Gondolom kesobbiekben meg parszor lesz reinstall.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez mind szép és jó, csak elméletileg, úgy szól a fáma, hogy oprendszerrel vásárolt gép frissíthető és jún x. után kellett vásárolni, tehát, ahhoz jár egy win7 OEM matrica, ami rajta van a gép alján. Plusz, megadsz egy vásárlási időt/helyet.
Ebben az esetben, ez nincs., mivel trial verzióról frissítettél. Innentől meg.....
A másik dolog meg ugye, h vásárolt rendszert frissítesz, de az meg egy más dolog... Úgy is lehet frissíteni, csak itt ugye azért megy a hiszti, mert az drágább.
-
ozz
tag
Igy rendben is van, de a win 7 ami alol megvettétek a 8-ast az nem az a win 7 volt amit ő a boltban kapott...
Gondolom a telepítés is a nem megvett win 7 alol ment?!Más megközelítésből meg:
Ez okés de akkor hol derül ki az egesz vásárlás/telepítés közben hogy neked van egy eredeti win-ed?
(nem konretan nalad, hanem ugy általában, mert amikor megveszed nem nezi mi alol veszed meg, amikor telepited akkor sem nézi?!, mert én ugyanis már 2x telepítettem és másodjára csak beraktam a cd-t gépbe indit és még a win boot előtt elkezdtem telepiteni. Vagy ilyenkor is tud ellenőrizni dolgokat?)Érdekes a tema számomra és egyáltalán nem kötekedésből kérdezem, csak érdekel hogy müködik ez az egész.
-
xxSanchez
őstag
29,99€ A Windows 8 Pro-ra való frissítés. Amennyiben az elmúlt időszakban vásároltál Windows 7-et akkor már csak 14,99€ lesz az ár. Ha szeretnél egy DVD-t a Windows 8 Pro-ról akkor 14,99€ euróért azt is megkaphatod. DVD-t nehogy vegyél mert semmi értelme nincs, a letöltés végén ki tudod írni DVD-re. A frissítési akció a Windows 8 Pro termékre szól, Windows 8-ra nem lehet frissíteni.
-
HZoli87
veterán
Pedig 64 bites.
-
-
< CyberBob >
őstag
Mondjuk én biztos nem írnék buheráló (letisztultabb külsőt nyújtó
)programokat míg ki nem jön a végleges rendszer, majd később tele lesz a padlás velük. Amúgy sem az aktuális szeszély szerinti kinézet miatt kell átállni egy újabb opprendszerre hanem a komolyabb rendszerszintű újítások miatt.
-
mycso
veterán
No ez tetszetôs.
(#5862 ) GoodSpeed: nem is kell, gondolom elfér egymás mellett a két eszköz.
-
vlevi
nagyúr
Hát, én próbáltam. Ennél azért jobb a gyári start képernő
Valójában ez nem csinál mást, mint a start gombot odarajzolja, és egy kis ablakocskában megjeleníti a start screent. Végülis jogos, ha már W8, akkor annak a start felületét jeleníti meg. Mint ahogy a vistart is azért lett, hogy XP alatt lehessen Vista start menüt használni. Az meg azért néz ki úgy, ahogy kinéz, mert pixelre pontosan Vista start menünek akar látszani. -
AthlonXP
őstag
Ez biztos jó hozzá, mert az MS. szerint az új felület teljes kihasználásához olyan érintőfelület kell, ami tudja a legalább ötujjas érzékelést is?
Ezért se nagyon van még hozzá jelenleg alkalmas hardver ( legalábbis kevés ), de nyilván mire megjelenik a kész rendszer ez változni fog... -
mycso
veterán
Sima koax-on kimegy minden a DTS is, csak HDMI-n nem akarja. Feltoltam a drivert, meg hozzá az AMD HDMI drivert, most azt csinálja, hogy kimegy a DTS jel, csak hang nem jön ki a hangfalakból, az erősítőt kapcsolgatja össze-vissza. Viszont most már koax-on sem megy ki a hang...
Mindjárt leszedem a hdmi audio drivert, és akkor mennie kell a képnek hdmi-n, a hangnak meg DTS-ben is, koaxon. Egyelőre ez lesz a megoldás.mod.: na meg is vagyok, és működik is
Ami érdekes, hogy alapból is fent van egy HDMI audio driver, ami microsoftos, viszont, csak stero formátumokat támogat. Bár ez legyen a legkevesebb, csak gondolom megosztom, hátha kell majd másnak is. -
-
pzstm
titán
RC-ből belső zárt teszt volt magyar nyelven.
RTM pedig már augusztus legelején elérhető volt Connecten a tesztelőknek. (Augusztus 7-én már tuti fenn volt, aznap történt az utolsó nyelv feltöltése Connectre
)
Nyilván ezek a GA dátumok, bocsánat azért az egynapos tévedésemért
-
pzstm
titán
Ez így Win7 óta nem igaz. 2009 áprilisában kezdődött a magyar teszt, szigorú NDA keretek között, kb, 30 fővel (tudom, mert benne voltam). MSDN/Technet oldalról emlékeim szerint 1 hét sem volt a csúszás a magyar és angol verzió között. (Vagy lehet ott picivel több volt de Connecten a tesztelők nagyon hamar megkapták) A kiskereskedelmi rajt pedig worldwide volt októberben, vagyis a magyar egyszerre volt elérhető az angollal. (Október 22-én emlékeim szerint)
-
-
knor82
csendes tag
Sajnálom, de nincs igazad. A metro appoknál van úgy ahogy mondod. Normál, "hagyományos" programok esetében nem. A metro appok is nem a memóriában vannak bezárt állapotban, hanem suspended módban "alszanak", azaz kiírásra kerülnek a virtuális memóriába a merevlemezre (ahonnan szükség esetén visszatöltve 1 lépésben még mindig gyorsabb az indulása /amellett, hogy onnan folytathatod az adott programot ahol abbahagytad/ mintha a nulláról kellene befaultolnia magát. (ld: http://twitpic.com/89y6xo )
-
raidx
őstag
-
AthlonXP
őstag
Azt nekem is írta írta, hogy talán vmi trójai, de semmi pontosabbat. De ami a legjobban zavart, az az volt, hogy nem írta a fájl nevét, sem a helyét. Egyszerűen csak megjelent ez az ablak a figyelmeztetéssel, hogy van egy gyanús fájl, de hogy hol és mi lenne az, arról nem volt infó.
Ezért be is zártam az ablakot, nehogy letöröljek vmit, egy esetleges téves riasztás végett. Ezután szedem le az MS. féle szekuritit, amivel aztán átvizsgáltam a rendszert. Viszont az már nem jelzett vírust és a figyelmeztető ablak azóta sem jött elő.
Szóval fogalmam sincs mit talált a másik.. -
pzstm
titán
elég szomorú, hogy egy alap winver-t nem képesek lefuttatni
no comment...bár gondolom ott is a klikk a fontos és cserébe süllyed a színvonal
jah emlékszem persze...és már most is vannak ilyenek...régi start menu enabler (juuj deszép magyaros szó ez: inébler)
lesznek is nyilván...nem erről van szó...de ezeknek elég "sokszínű" követezményei lehetnek. Mindenki csak saját felelősségére használja ezeket...és volt rá win7-nél is nem egy példa, hogy valami ezek az okosítók miatt nem ment....Most is lesz ilyenre példa a topikban egészen biztos...pláne ha a beta-RC aktivátorok megjelennek...amihez pedig publikusan ad kulcsot a Microsoft.....
(viccesnek hangzik...de tényleg volt erre precedens)
-
edeleny
őstag
Pedig a csempéket kellene valahogy testre szabni, mert egy idő után minden zöld lesz!
Igaz aki asztal ikonokat használ annak mindegy.Idáig csak kétszer fagyott meg, amire minden nap használom arra tökéletes.
És még nem tapasztaltam nála azt a nagyfokú vinyó használatot, ami néha rájön a win7-re!Még nem végleges, és már buherálják?
Miért nem azért adták ki a próbaverziót, hogy azon kell kipróbálni mindent? -
edeleny
őstag
Rátaláltam így is, hogy rossz sarkot írtál.
Viszont!
Ha a billentyűzet Power gombjával kapcsolom ki, akkor csak a gép bekapcsoló gombjával indítható a PC, viszont ha az említett jobb oldali menü-Shutdown-al, akkor bármely billentyű lenyomásával indul.
Elvileg ugyan azt játssza végig induláskor, leálláskor mindkét alkalommal.Ez valószínűleg a gépem problémája.
Több progi van ami tökéletesen műxik, hogy ha kimásolod egy másik windows-ból.Ha valami nem megy ki kell próbálni. ( a Nero nem ilyen.)
Kár hogy a Metro-ban nem lehet dizájnosítani az ikonokat. egy idő után zavaró lesz a sok zöld kockába kis ábra.
Mondjuk megnézném annak a Metro-ját, akinek most is ikonerdő az asztala.
-
pzstm
titán
Nah látom van itt elég sok félreértés, iletve pontatlan infó.
Kicsit szedjük gatyába a dolgokat.
Kikapcsolás menű jobb alsó sarokra a kurzort, elvileg előjön egy kis lista, a Settings-et választva jobb oldalon bejön egy ablak ahol alul lessz a Power opció.
izéé....majdnem.....
bal alsó sarok, a többi stimmel.
Vagy egyszerűen desktop nézetben nyomsz egy alt-F4-etNálatok Fharenheitben írja ki (az az alapértelmezett), azonban természetesen átállítható Celsiusra is.
Megnyitás után windowsgomb+I segítségével előcsaljuk a menüjét, ahol jobb oldalt a weather preferencesre kattintva máris a Fahrenheit helyett kijelölhetjük a Celsiust, és láss csodát.TC-ből a 8.0 Beta3 x64 tökéletesen feltelepült. Mit nézzek meg rajta egészpontosan? mit éreztek korlátozva?
amelyik mappához admin jogok kellenek ott nyilván meg kell adni, esetleg a TC-t alapból adminként kell futtatni. -
edeleny
őstag
Sziasztok.
2005-ös gépem van. (AMD Thlon64X2)
Kis problémákkal de végül felment. (Win7 is igy kezdte.)
Egyenlőre gond nélkül fut, tényleg gyors. (ugyan ilyen gyors volt anno a Win7 is amíg nem raktak rá egymillió frissítést, most már uj telepítés, és frissítések után darál mint a Vista)
Szóval, szokatlan.
TC nem települ, de a másik vinyóról a telepített simán fut.A Metro-ban megjelenő ikonokat hol lehet konfigurálni?
Nagyon jó az időjárás, de zavar, hogy jelenleg Miskolcon 70° van!
Kitette az FF ikont, de jó lenne szebbé varázsolni.
Nem találom a kikapcsolás-újraindítás menüt, jelenleg a billentyűzet gombjával kapcsolom ki!Driverek rendben vannak, talált mindenhez.
Ne,t torrent megy mint a 7-en, egynéhány média lejátszásával vannak még gondok. de szerintem egy KMPlayer megoldja azokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged