- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szabeska #38837 üzenetére
Safe módban vagy Boot CD-ről lehet matatni ilyen esetben.
pár egyéb infó és linkek -
válasz
szabeska #38762 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy egy tiszta telepítés kiváló alkalom szoftver(vírusirtó, tűzfal, office - hogy csak a rendszer lelkivilágába komolyabban beépülő példákat hozzak) ill hardvercserére (vidkari, winyó).
Személyszerint megvárom a novemberi frissítéseket és azokat integrálva teszem fel a 8.1-et, ill beszerzem az office 2013-at is alá.
-
válasz
szabeska #38290 üzenetére
cisco linksys e900 volthozza telepito cd es aztirta rakjam fel inditaskor... felraktam de azota a winlogo utan csak sotet kepernyo fogad.
A hibajavitas bejon rakjam be a telepito cd-t es a bj hogy win8 as szoval ezzel sem tudom megoldani.. egy k szott router telepito elintezte a gepem vicc.. Remelem valakinek lesz 5lete mert 2 hete sincs hogy ujra raktam a gepet es az ssd-n nem keves iras van mar.
-
válasz
szabeska #38138 üzenetére
Ha a gyártó nem adott ki még hozzá 8.1-es Enduro drivert nem is fog működni.
A logout-omban le van írva minden amit ezekről a két kártyás rendszerekről tudni kell. Sajnos baromi sok velük a szívás...
Én a helyedben mennék vissza win8-ra. Nem sok hátrányod lesz belőle, ellenben működni fog a géped.(végső esetben frissíts egy bios-t hátha, ez is le van írva blogomban)
-
arcitec
addikt
válasz
szabeska #37286 üzenetére
Már elnézést, de ezt gondolod szakértői válasznak ?,,,,,, neeeee ...
Már csak azért is mert a bontás az megoldódott... .... de szeretném tudni a másik végét is ...Az meg hogy az IE 10 miért nem indul csak kb 1-2 perc múlva arra sem a router a megoldás , csak azt ne ,hogy más böngészőt ( mert az is van ) .. Tudom ezekre a kérdésekre csak egy Microsoft win8 Guru tudna válaszolni, itt meg olyan nincs, csak max tapasztalt felhasználók ... -
vlevi
nagyúr
válasz
szabeska #37239 üzenetére
Win7-ben még volt backup. System image és file mentés is.
Win8-ban is van system image, win8.1 previewből kivették, végleges win 8.1-ben állítólag megint van valami.
Én pl. félévente csinálok egy system image-t, közben hetente mentegetek a file mentéssel, és ez így nekem nagyon jó. Volt már, hogy szükség volt rá.
Hozzáteszem, nálam win7 van, nem nyolcas, és egyéb apróságokon kívül a backup átvariálása, meg ez a file historis hülyeség is volt az oka annak, hogy nem tértem át nyócasra.
A file mentés értelemszerűen inkrementális, de úgy olvastam , win7 system image backupja is valamilyen módon inkrementális, tehát adott időpontra is vissza lehet állni vele, nem csak az utolsóra. -
Hunork
veterán
-
Redneck
nagyúr
válasz
szabeska #36361 üzenetére
Beb*szna ha 2 napos Samsung NP 350-es (i3-3110,4+4GB RAM,750GB HDD, HD7670M) elvesztené a garanciát. Ha más nem, vásárlástól való elállás. Ma akartam telepíteni rá faternak a programokat és lefagyott. Onnantól kezdve windowsba be nem lépett. Nagy nehezen sikerült mégiscsak belépnem, vagyis mikor a gép úgy döntött van kedve elindulni. Windows visszaállítás alapra. Samsung programok telepítése. Minden oké volt. Gép kikapcs. 1 óra múlva bekapcs és megint semmi. A hibakódra nem emlékszem közben hazajöttem. Mondtam neki vigye vissza.
Azért érdekel nagyon a dolog mert egy kolléganőmnek választottam egy NP370-es Samsungot pár hónapja és HDD hibás volt. Kapott egy másikat azóta nagyon boldog.
Lehet itt is ez a gond? Azért ez ciki lenne szerintem.Szerk:
Amúgy az indítólehetőségek közül sem a csökkentett mód, sem az anti malware mentes mód nem ment, sőt gyakorlatilag az indítómenübe sem tudtam mindig belépni, valamint néha el sem kezdte a javítást. Az igazat megvallva HDD vagy az utólag berakott memória lehet a rossz. Az üzletben rakattam bele a plusz 4GB-ot, már úgy szállították.Szerk:
Tegnap hozta amúgy a futár azóta nem volt idő rendesen kipróbálni, csak bekapcsolva volt pár percre. -
BluEyes
őstag
válasz
szabeska #36327 üzenetére
Avast, Comodo pld. (utóbbi több hozzáértést igényel
A hibák legtöbbször innen erednek, hogy ugye nem ért hozzá még a kábé képben levő se, az 1.0 meg végképp nem. Tehát Comodo nem javallott idegeneknek, tippkérőknek, 1.0 júzereknek.
Avast vs Bitdefender
No, hát itt az alkalom, hogy elhalmozzál minket információkkal. -
Imy
veterán
-
szabeska
addikt
válasz
szabeska #36270 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a fórum többek között a videólejátszásos-fájltársítás beállításos problémád megoldásának megkeresésére és megbeszélésére szolgál, nem dühöngő ez. Kell szerezni egy boxkesztyűt, és keresni egy falat amit üthetsz, amikor a "hülyeségeket produkáló gép" szomorúságot okoz Neked
S nem rajtunk kitölteni a mérgedet.
-
kalap12
tag
válasz
szabeska #36266 üzenetére
DE nem erről van szó nem értitek! Ronda idegesítő a felület is már maga, ha elindítasz egy filmet a saját lejátszóját indítja el ami semmit nem tud ahelyett amit én tettem fel, és ki se lehet belőle lépni semmivel, a felét itt a másik felét ott kell megcsinálni egy egy műveleteknél pl. logikátlan, írásnál másolásnál rendnszergazda jogosultságot kér a programoktól ami nincs, és még több ezer ilyen egy nap, egyszerűen átláthatatlan logikátlan nem átgondolt rendszer
-
Klarsa
tag
válasz
szabeska #35885 üzenetére
Én pont azt használom win 8-on amit linkeltél. Sőt azon kívűl még másik 2-t is próbáltam, de azokon sem volt jó. Láthatod a 2. kép linkemen mert azt win 8.1-ről csináltam, míg az 1. azt láthatod hogy hogyan néz ki win 7-en. Hiába telepítem fel win 8-ra hibásan jeleníti meg az álltalam használt minialkalmazást.
Félreértettél, nekem olyan megoldásra lenne szükségem ami nem a minialkalmazások elvén működik, hanem valamilyen widgetként működő, mint például a melette levő időjárás widget.
-
Spike33
csendes tag
válasz
szabeska #34414 üzenetére
Igen, ez a hibajelenség de nem tudom mi lehet az oka. Win7 alatt semmi ilyen nem volt de itt win8 alatt már 2 gépen is megjelent. Még nem értem a végére a többi hsz-nek de haladok hátha van megoldás.
No átolvastam. Nincs fent jelenleg semmi, teljesen szűz a gép és így is csinálja. Megnézem azzal a progival mi lehet amit az egyik kolléga ajánlott utánad hátha.
-
dunc
nagyúr
válasz
szabeska #33998 üzenetére
" A hiba az Ön készülékében van. Szerintem." ok értékelem a véleményed,de valami szakmaisággal alá tudnád támasztani ? "
A win 7 atomstabilan hiba nélkül fut. Két gépen is jelentkezetek ezek a jelenségek. (i5,fx 4100)
Torrent is win 7 alatt hibátlan,win 8 alatt észletem a hibát. Igazából használni szeretnék egy oprendszert,és nem foltozgatni. Mindegy majd ha lesz végleges 8.1 teszek egy probát. -
AthlonXP
őstag
válasz
szabeska #33748 üzenetére
Megnéztem a videót.
Ahogy látom a "regisztri" módosítás után feljebb tudta venni a felbontást 1024*768-ra. Bár a videóból ez nekem nem látszott teljesen, mert nem nagyon mutogatta, de ez ugye egy 4:3-as felbontás, a kijelző meg 16:9-es kb. Így ez eleve torzítottan jelenik/jelenhet meg rajta, még ha amolyan "vuirtuális" felbontás is ez.
Nem tudom, ez nem igazán győzött meg, főleg miután a kommenteket is elolvastam. Volt aki azt írta, ezután nem látszott neki a képernyő teteje, ami elég idegesítő. Vagy a másik, akinek újraindítás után fekete képernyő lett az eredmény, szóval nem 100-as megoldás ez sem...Úgy tűnik jobban járok, ha maradok a bevált Win 7-nél, pedig szerettem volna ezt feltenni rá, de ez van, sajnos..
Teljesen megfeledkeztem a kis felbontású kijelzőröl, csak a CPU-ra koncetráltam...Azért köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
-
AthlonXP
őstag
válasz
szabeska #33742 üzenetére
Azt mondod?
A hivatalos gépigény szerint amint a 7 elfut, azon a 8 is megy, de félek ettől a 8.1-es frissítéstől, ami összel jön majd +-, kb ( ha jól emlékszem ). Annak már komolyabb követelményei vannak CPU terén és nem biztos, hogy ez tetszik majd neki.
Viszont az új rendszer gyorsabb és jobb, mint a Win 7 ( bár az is nagyon jó), ezért gondoltam, hogy esetleg feltenném rá.
Most nem tudom, hogy azt frissítést kihagyva, mit szólna a rendszer...Ja és a másik, hogy a kijelző felbontása csak 1024*600 (10.1").
Ez nem lehet gond Win 8 esetén? -
nicu71
addikt
válasz
szabeska #27530 üzenetére
jééé ugyanolyan lapunk van/asus p8h67-m/
mivel van a probléma,hangszórók,esetleg erősitő,hifi stb ami produkálja ezt a hanghullámzást?
Nálam is volt,amikor még win7 alatt beszereltem egy összevaterázott spdf.koax bővitőelemet,de aztán megjavult magától.Win8-nál is tökéletes.
Gondolom a realtek illesztő rajta van a gépeden,és konfigurálva is van helyesen. -
válasz
szabeska #25929 üzenetére
Nem mennek ki senkihez megnézni, az tény, de azért jobb a békesség. Mesélhetnék sztorikat, amikor NAV-tól kimentek ellenőrizni bejelentés alapján átlagpolgárt, aztán miután semmi nem találtak a papírokban, találtak az illegális szoftverekben. Akinek meg még valamilyen cég is van a nevén, az főleg nem sokat mókázhat a licencekkel, mert kitudja.
-
-
-
ielektros
senior tag
válasz
szabeska #25837 üzenetére
Nekem csak a Windows folder most jelenleg 17.9GB
Nagyjabol 2 hetes friss rendszer,
Inventor 2013 van telepitve ami nagyobb volumenu,
Hyper-V
De semmit nem tarolok a programokon kivul a rendszerparticion ami egy 128-as SSD nálam is. Ellenben MINDEN programot ide telepitek. Legalabb jo gyors a rendszer.Ez most azt eredmenyezi, hogy 88.7GB szabad a 118GB -bol.
A hibernalas kivan kapcsolva alapbol, tehat ez nagyon sok helyet felszabaditott mert 32GB ram van a gepben.De nekem ugy tunik lazan eleg lesz a 120-as SSD, csak kicsit konfiguralgatni kellett, hogy minden user folder mint pl. a downloads, pictures, documents, etc. az a HDD-re keruljon. Vagyis pontosabban a serverre aztan meg offline sync a helyi laptop HDD-re. Meg az osszes browser cache kapott egy kis ramdisk-et, hogy ne kelljen kezzel takaritgatni, eleg ha ujraindul a rendszer. Es raadasul gyors is.
De osszessegeben a 120GB siman eleg....
-
Visormail
addikt
válasz
szabeska #24117 üzenetére
Mivel régebbi a driver mint ami a winben van alapba azért nem mutatja, ugyanígy nem mutatta nálam a 12.6 legacy for win8 sem az összetevők közt. Először az eszközkezelőben frissítés, kézileg akarod kiválasztani és a listában van egy valami alapértelmezett megjelenítő vagy mi azt kéred. Utána ha elindítod az amd csomagját felteszi a drivert is. Egyéb körítést nem mutat nálam se de egyik verziónál sem, kipróbáltam a külön xcode csomagot is az se mutat semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest