Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Magisk
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
kertsa #21674 üzenetére
(#21701) kispx válasza. Linux LiveCD-ről fut a Kaspersky. (Ez persze csak az ilyen "eltávolíthatatlan kis genyókhoz" jó, kell.) Először az adatbázist frissíted, utána hajrá!
Ha jó - sokak szerint, szerintem is a legjobb - tűzfal kell, akkor Comodo. Elején bosszantó, mint az UAC. -
< CyberBob >
őstag
válasz
kertsa #18773 üzenetére
Persze: 8GadgetPack .
-
Na, az IE9 frankón kipurcant nálam (biztos azért, mert azt mondtam nyomassa csak az inkompatibilis plugn-eket - csak épp most nem jutok el addig se, hogy letiltsam őket, mert nincs főmenü se
). Az Opera 12.0 x64 pedig kötelezően kinyírja a rendszert.
És ahogy emiatt sokat bootolgatok, szerintem egyenesen lassabban indul, mint a Win7 SP1! Pedig még nem is telepítettem fel mindent (lassulhat kicsit a lemezkezelés is, ha jól megtömöm az SSD-t, illetve indulhatna ettől több kis daemon és service a windows-al együtt, ha több a program...)
És még az is kiderült, hogy felment a Creative driver, de onnantól megszűnt a hang.
[ Szerkesztve ]
-
Ha EVR-t használ a filmlejátszód (a legtöbb így tesz, legalább is alapkonfigban), akkor azért kötelező kikapcsolni azt a temérdek sz@rt, ami alapból rá van tolva a videó beállításoknál driverből (mindenféle maszatoló anyámkínja post-process, amitől egy penge Blu-Ray elbújik egy normálisan lejátszott közepes DVD mellett).
-
A prerefences-ben (jobbra fent) nincs pipálható Advanced?
Először én is elképedtem ettől még egy Win7-es beta driverrel (azt hittem bug, hogy nincs semmi a CP-ben), de valahogy megtaláltam ezt a fület és minden előtermett.A Win8 drivertől újabb Win7-re szánt béta driverek is WDDM 1.2-esek már, vagy csak ez a Win8-hoz kidobott? (Win7 idején azt hiszem már a béta után minden driver WDDM 1.1-es lett, mert úgyis visszafelé kompatibilis volt az akkor még 1.0-át használó Vistával is. Nem tudom itt is ez-e a helyzet és ettől függetlenül hogy van, de ha valaki telepített már 12.6 bétát, az megnézhetné a dxdiag-ban.)
[ Szerkesztve ]
-
-
AthlonXP
őstag
A Windows nem érzékel billentyűzetet, nyomja meg az Entert a folytatáshoz!
Bocs, de ez jutott eszembe arról amit írtál. Egyébként elég idegesítő tud lenni az ilyen hiba...
Van az a meme, amelyik a gép előtt ül, majd felidegesíti valami és felborítja az egész asztalt, mindenestül, kb. hasolóan érzek ilyenkor én is.
-
janihunk
senior tag
Nekem le van mentve a Local és a Roaming mappa is vagyis ami nekem fontos belőle, Eddig minden játékmentés böngésző "mentést" felismert.
pincehely: Hát én nem tapasztaltam ilyet. Pedig mind 3 nagyobb nevű böngésző fent van. Fagyás meg egyáltalán nem volt. Csak néha pcsx2 alatt de az meg játékhiba miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- DCS World modulok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)