-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
-
cigam
titán
válasz
Takhanto #35749 üzenetére
bérleti jog kezdete és vége,mindössze két óra
Ez csak azt jelenti, hogy a kapcsolat megszakadásakor (pl. kikapcsoltad a gépet, vagy kiléptél a wifi hatósugarából,...) a te gépednek még 2 órán át fentartja a DHCP által kiadott IP címet. Miután lejárt ez az idő, csak akkor kphatja meg másik eszköz IP cím kérésekor.
Eseménynapló mit mutat? Történt valami érdekes ebben az időpontban? És a routeren?
Milyen router? Nem lehet, hogy a torrent tul sok nyitott kapcsolata sokkolja? Esetleeg lefoglalja az összes sávszélességet? Ha nem fut a torrent, akkor is megakad a dolog? -
Psychonaut
veterán
válasz
Takhanto #32846 üzenetére
Take Ownership, ez a pzstm által ajánlott saját tulajdonba vételt teszi egyszerűbbé.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Takhanto #29311 üzenetére
Hardver specifikus útvonalak is vannak itt, így nem biztos, hogy szükséged van minden útvonalra, de nálam:
C:\Program Files (x86)\AMD APP\bin\x86_64;C:\Program Files (x86)\AMD APP\bin\x86;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static
-
Kernel
nagyúr
válasz
Takhanto #22711 üzenetére
PotPlayer nálam DXVA-módban működik, szinte nem terheli a CPU-t, még full HD-ban sem. Process Explorer szépen mutatja, ahogy a GPU átveszi a CPU-tól a terhelést.
Legalábbis az Intel integrált GPU-val nagyon jól működik együtt.
Mindezt saját, belső dekódereivel intézi. KMPlayert már nem használom, és talán nem mondok újat, hogy a PotPlayer-nek is ugyanaz a fejlesztője.
-
törölt tag
válasz
Takhanto #22016 üzenetére
Jó ötlet. Így egyszerre három jó is történik vele. Nem látja a rusnya ablakkereteket, kiveri a lompost, és ami a fő: nem dolgozik. Bár ha nem ő a főnök, akkor ez okozhat problémát.
(#22022) Hammy
Egy aranyos körkörös hivatkozás. De ha ezt megnézed, te is rájössz, hogy nem igaz.(#22024) emvy
Kell is neki a marketing támogatás, mert haloványan teljesít. -
törölt tag
-
XZoli
aktív tag
válasz
Takhanto #21727 üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, van nekem 1 olyan problémám, hogy miközben szól a zene a gépen (youtube vagy winamp) és bármelyik böngészőt használata közben (indítás, új lap megnyitása, stb.) elkezd recsegni, akadozni a hang 1-2mp-re, eddig még kibírtam a dolgot de már a hajamat tépem olyan idegesítő. Legfrissebb driver-ek vannak fent elvileg. Elképzelni nem tudom mi lehet a gond... és ha jól emlékszem 1 ideje már win7 alatt is produkálta. Vmi összeakadhat vmivel vagy mire tippeltek?
Köszi a segítséget előre is
A youtube flasplayer használ, firefox alatt rengeteg problémát okozott amikor bevezették a védet módot, neke teljesen fagyott a firefox miatta , de ez segített
-
evilskati
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
Takhanto #20687 üzenetére
Igen, a letöltésnél felajánlja, hogy nem ugrik neki azonnal, hanem lementi az ISO filet. Aztán ezt az ISO-t elrakod, kiírod DVD-re, pendrive-ra, háttér vinyóra, satöbbi, hogy meglegyen.
De, most, hogy warezkodjak egy kicsit, marhára meg lennék lepődve, ha nem lenne már tele a net a gyári win8 ISO állományokkal
Végülis az ISO letöltése még nem warez, hiszen az megtehető a Microsoft oldaláról is. A szériaszám beszerzése, megkerülése az már inkább. -
RaZroX
addikt
válasz
Takhanto #3680 üzenetére
Azt, hogy megéri-e azt neked kell eldöntened. Ha kiváncsi vagy próbáld ki, de nem garantált, hogy minden menni fog. Sokaknak van vele problémája, nekem személy szerint nincs.. Nálam minden működik (még) amit próbáltam. Amúgy meg nem lassú, jól kezelhető egérrel és nem akadozik.. (attól hogy béta még nem fog akadozni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged