- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
válasz
bunygyi #65336 üzenetére
Egy pár óra után kikapcsol a monitor vagy nyugvó állapotba kerül!
Hogy lehet kikapcsolni?Vezérlőpult\ Minden vezérlőpultelem\ Energiagazdálkodási lehetőségek\ Sémabeállítások szerkesztése
De miért baj ez ?
A pc-t ugyanitt az alvó mód vagy a speciális energiabeállításnál lehet részletesen.
-
Gery1987
őstag
válasz
bunygyi #65322 üzenetére
Azt hogy nincs Windows Media Player. Vagy feltolod a saját kedvenc szoftveres vagy megveszed a Media Center-t mint külön programot. Mint az Office csomagot. Én előbbit tettem. Zene...jetaudio. Film...jetaudio v DAplayer. Utóbbi jobb a HD-hez a gépem miatt. Alapon nem megy rajta ez viszont simán. Le is konvertálja a monitor felbontásra.
-
premete
veterán
válasz
bunygyi #65128 üzenetére
Frissítéssel jön a Get Windows X (gwx.exe), jelezné, hogy a windows X (10) letölthető; bár nem tudom, hogy valaki erről egyébként ne értesülne, sőt arra már ne lenne fenn neki.
Jó esetben csak egy marketingeszköz, rosszabb esetben ki tudja, milyen adatokat olvas ki.
Óvatos duhajként én nem tenném fel (egyszer nagy nehezen kiirtottam a systemből). -
premete
veterán
válasz
bunygyi #65125 üzenetére
Ne hiányozzon, az egy teljesen felesleges, második start ikon, de lehet, még rosszabb.
Malwarebytes displayed an error message on bootup:
Malicious Website Protection 198.105.254.210 invalid.cab port=49292
protection-log-2015-04-07.xml log has entry:
<record subtype="Malicious Website Protection" last_modified_tag="243827dd-e1e3-4ba4-803a-bad6c45392d8" systemname="MACOSXWIN" username="SYSTEM" type="Detection" source="Protection" datetime="2015-04-07T07:09:11.746810-06:00" LoggingEventType="0" severity="debug" port="49959" malwaretype="IP" ip="198.105.254.210" domain="invalid.cab" direction="Outbound" process="C:\Windows\System32\GWX\GWXConfigManager.exe"/>
C:\Windows\System32\GWX\GWXConfigManager.exe triggered this error.
GWX is apparently related to Microsoft KB8035583
-
-
törölt tag
válasz
bunygyi #64940 üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy az egész úgy működik, hogy egy évig úgymond "megrendelheted" az ingyenes frissítést, ami 2016. július 29-ig él. Ha ezek után újra szeretnéd telepíteni, a frissítő az accountod, a Windows termékkulcsa és a géped hardverazonosítója alapján megállapítja, hogy ezt te már jogosan megszerezted, és minden további nélkül feltelepül a gépedre. Ezt a verziót azért tartom valószínűnek, mert így lenne logikus, valamint tableten, és a Win 8.1 áruházában is ilyen megoldás van, amikor már egyszer megvettél egy app-ot, újratelepítés után már nem kell ismét megvenned, az áruházban letölthető.
Remélem, nem tévedek!Hogy automatikusan települ-e, vagy először szól, az majd kiderül július 29-én. A megrendeléskor kiírta, de én sem olvastam el részletesen.
-
zoltan6
addikt
válasz
bunygyi #64932 üzenetére
nem hiszem hogy feltétele,itt nem írja:
Windows 10
Kérdések és válaszok -
Воланд
titán
válasz
bunygyi #64360 üzenetére
8.0 eseteben volt olyan verzio az oem-bol, ami a licenceleset tekintve megegyezett a dobozos licencelesevel, tehat barmikor at lehetett vinni masik gepre, ha az elozorol letorolted. 8.1-el ez a verzio megszunt es visszatertek a klasszikus licencelesre, miszerint az oem nem viheto at masik gepre. aztan a support ugyis beaktivalja masik gepen, ha magatol nem menne.
-
vigyori78
őstag
válasz
bunygyi #64360 üzenetére
Dobozos
(egy gépre telepíthető, de gépcsere esetén átvihető másik gépre) : Ez igaz nálam már megtörtént. Nem csak gépcsere esetén igaz hanem például csak alaplap csere esetén is újra aktiválható , ez is tapasztalat.OEM
(egy gépre telepíthető, gépcsere esetén nem vihető át másik gépre) : 3db OEM winem van ebből kettőt gépcsere után úgy telepítettem ,hogy lehúztam a netkábelt és telefonon aktiváltam sikeresen az új gépen ,egy OEM win7-et pedig már a 3. gépen aktiváltam telefonon. / 3x cseréltem a PC-t nem egyszerre három gépen van /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest