Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
-
donmackó
addikt
válasz
qqcqqc #68918 üzenetére
Használd ezeket az ntp szervereket -> Hungary — hu.pool.ntp.org
Valószínű hogy rosszul szinkronizál az ms-től, vagy akár még megnézheted a biosban is az időt hogy ott jó-e.
-
donmackó
addikt
válasz
Debilon #68043 üzenetére
Tedd fel ezt a .reg file-t és nem lesz problémád -> Disable_Get_Windows_10.reg
-
donmackó
addikt
Üdv!
CPU csere után érdemes a 8.1-et újra telepíteni?
Kicseréltem anyósék gépében a régi D945-öt egy E8400-ra, és mondták hogy érdekes fagyásokat produkál egy ideje a gép. Az esemény naplóban ennyi van:
Súlyos hardverhiba történt.A hibát jelző összetevő: Processzormag
Hibaforrás: Gépellenőrzési kivétel
Hibatípus: Busz- vagy összekapcsolási hiba
Processzor APIC-azonosítója: 0Az az érdekes hogy lefuttattam egy csomó stabilitás tesztet (prime,memtest,aida) de nem hibázott a cpu sehol. Érdekes hogy vannak azóta ilyen hibák is: 0x00000133 (0x00000000, 0x00000501, 0x00000500, 0x00000000). és 0x00000124 (0x00000000, 0x8a0fb024, 0x00000000, 0x00000000)
Ötlet vagy tipp?
-
donmackó
addikt
Létezik olyan hogy win7-en működő sd kártya olvasó nem működik 8.1 alatt? Gond nélkül felismeri/telepíti, de állandóan üresnek jelzi (több kártyával és adapterrel, minden usb porton tesztelve). Valami ötlet?
-
donmackó
addikt
válasz
MasterMark #67315 üzenetére
Sorry. Mint írtam nem ismerem a digi hálózatát.
-
donmackó
addikt
Téves
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz
Dark Archon #67006 üzenetére
Igen az lesz az. Rendszergazdaként engedélyezni kell szerintem ha le van tiltva.
-
donmackó
addikt
válasz
Dark Archon #67004 üzenetére
HID néven van az eszközkezelőben:
-
donmackó
addikt
-
donmackó
addikt
A BITS szolgáltatás hibába ütközött az internetátjáró-eszközzel való kommunikáció során. Ellenőrizze, hogy az eszköz megfelelően működik-e. A BITS a rendszer legközelebbi újraindításáig nem próbálkozik az eszköz használatával. Hibakód: 0x80004005.
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-Bits-Client" Guid="{EF1CC15B-46C1-414E-BB95-E76B077BD51E}" />
<EventID>16393</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>3</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>0</Opcode>
<Keywords>0x8000000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2015-08-08T09:46:57.060887300Z" />
<EventRecordID>8112</EventRecordID>
<Correlation ActivityID="{86109782-D1A0-0001-D59B-1086A0D1D001}" />
<Execution ProcessID="1108" ThreadID="4104" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>Mackó</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
- <EventData>
<Data Name="ErrorCode">2147500037</Data>
</EventData>
</Event> -
donmackó
addikt
Üdv!
Ez milyen hiba lenne?:
A BITS szolgáltatás hibába ütközött az internetátjáró-eszközzel való kommunikáció során. Ellenőrizze, hogy az eszköz megfelelően működik-e. A BITS a rendszer legközelebbi újraindításáig nem próbálkozik az eszköz használatával. Hibakód: 0x80004005.Gyártói oldalról telepítve van a hálókártya (alaplapi) driver.
-
donmackó
addikt
Milyen jó hogy én meg sem próbáltam tegnap frissíteni. Nem győzték a szerverek, na meg majd lehet itt röhögni a sok driver vadász emberkén.
Nem mellesleg eltűnt a GWX ikon és nem fut a háttérben.
-
donmackó
addikt
válasz
King Unique #66054 üzenetére
Én pont ez okból gyűrtem már össze egy egeret. Lehet hogy nem kellett volna mert nem az egérrel volt gond?
-
donmackó
addikt
Ide is beteszem hátha előbb kapok választ -> HDD klónozás
Hozzátartozik még hogy a Win működik rendesen. -
donmackó
addikt
Kérnék némi instrukciót. Az előzőleg (kb. Fél órája) tökéletesen működő 8.1-em, egyszer csak dobott egy kernel errort. Azóta megáll a 4 kockát mutató boot képernyőnél. Próbáltam a rendszer visszaállítást de nem jött be. Telepítő lemezem nincs, usb kulcsot használok, de az most jelenleg játszik, mert benn maradt a melóhelyen. Van valami épkézláb ötlet a javításra? Az automatikus javítást azt fel hozza.
-
donmackó
addikt
-
donmackó
addikt
válasz
lanszelot #64781 üzenetére
Szerintem te ezt keresed -> Classic Shell
poirot: El is lehet tüntetni az ikont az értesítési területről.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz
westlake #64457 üzenetére
És ha bírok szerezni egy másik vinyót ami szintén 1 Tb-os akkor a jelenlegi/belakott 8.1-et át lehet menteni valahogy? Természetesen win 7 nélkül. Max kezdeném avval hogy a win 7 kötetet összezsugorítom amekkorára engedi, majd azt hozzá adom a 8.1-hez. Azt átjátszanám valami módon a másik vinyóra, és ott a fennmaradó üres területet is hozzá adnám. Ez járható út? Esetleg egy kis instrukció is jól jönne.
-
donmackó
addikt
Üdv!
Van egy 1Tb-os dual boot-os vinyó amin van egy Win7 és egy Win 8.1. Először a 7-es lett telepítve és utána a 8.1, viszont a 7-et már nem használnám. Megoldható hogy a vinyón azt a partíciót formázzam majd hozzá adjam a 8.1-es részhez? Ha a natúr formázást választom a sajátgépben akkor azt írja hogy nem tudta befejezni a formázást. Ötlet?
-
donmackó
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy ha alvó módba rakom a win 8.1-et majd felkeltem, a gyári csempék (pl. msn időjárás, posta stb.) miért nem frissülnek? Ez gyári feature vagy bug vagy mi? Esetleg javítható? Win 8.1 pro 32-bit az op.rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)