Hirdetés
- Google Pixel topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
kraftxld #60312 üzenetére
Ezt is írtam fentebb, hogy nyilván ha csak egy hálózat elérése lenne a cél, akkor a virtuál win7 is lehetne megoldás.
De a VPN, csak a jéghegy csúcsa, ahhoz még tartozik egy komoly tervezőprogram, ami az adott vpn-hez kapcsolódva működik.
Tehát a használhatóság és az erőforrások miatt nem jó a virtuális megoldás.
Lehet majd rápróbálok, de szerintem katasztrófa lesz.A laposban 4GB ram van és EZ a proci.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
kraftxld #60319 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű... azok a bay trail cuccok érdekes jószágok hidd el. A T61-ed meg ha már volt benne akár egy T5500 vagy még erősebb akkor meg még erősebb is lehet mint ezek a 4 magos cuccok, ha meg csak a 2 magossal vette akkor veszett ügy.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz
kraftxld #60315 üzenetére
Erről van szó: Asus X751MD.
-
-
törölt tag
válasz
kraftxld #58792 üzenetére
Csak érdekességként tettem be, mert vagy nem emlékeztem ekkora méretű CBS logokra, vagy nem vettem észre korábban, de ha valaki végig akarná olvasni, már a Windows 10 is kint lenne stabil ágon
Más, ezt is most vettem észre, hogy MSAHCI helyett Windows 8.1-nél már StorAHCI van.
(#58793) CJ4567: Csempésedés, de sok értelme nincs. Még oké, hogy egiyk-másik IS becsempésedik, pl Panda, mert ott van is értelme, mivel bizonyos információk abban jelennek meg, és úgy mint egy élőcsempében, de itt nincs.
-
premete
veterán
-
törölt tag
válasz
kraftxld #58662 üzenetére
Teljesen igazad van hivatalosan nem lehet lefele módosítani, amennyiben lehetne úgy felajánlaná a telepítő is ! Persze mindig van kiskapu ilyen olyan formában de mondjuk én nem szeretem használni az ilyen programokat inkább megcsinálom én kézzel átírva a dolgokat. A futtatásba írjuk be, hogy regedit ( beállításszerkesztő )
itt navigáljunk el HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion-ig , keressük meg az "EditionID" és a "ProductName" kulcsokat, Amennyiben Pro verzióról akarunk vissza térni Core verzióra úgy csak át kell írni az adott értékeket. EditionID azonosító értéke Professional átírni Core
ProductName Windows 8.1 Pro átírni Windows 8.1 és ennyi, elindul a telepítő és felajánlja a személyes fájlok és programok , beállítások megtartását. Ügyeljünk arra, hogy előtte lépjünk ki minden programból és legyen elég hely a merevlemezen.Amennyiben minden sikerült úgy futtassuk le a lemezkarbantartót. Természetesen megint leírom, hogy ez nem hivatalos út. Előtte érdemes egy mentést készíteni. -
premete
veterán
válasz
kraftxld #58671 üzenetére
1, Gép típusa: Dell Latitude E7440 (gyárilag is windows 8.1 Pro-val jött)
Mobile DualCore Intel Core i5-4310U, 2700 MHz (27 x 100)
16289 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM)
Samsung SSD 840 EVO 250GB (250 GB, SATA-III)
Minden driver a legfrissebb, a bios is
2, Eredetiség:
Innen van, saját kontó, 11 TB letöltéssel:[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz
kraftxld #58662 üzenetére
Minden irányba lehet fel és le is
Windows 8 Upgrade / Downgrade Tool: Switch Between Versions Easily - See more at: http://www.blogsolute.com/windows-8-upgrade-downgrade-tool-switch-between-versions-easily/24043/#sthash.XwfVutDn.dpuf
egy cmd cucc az egész
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kraftxld #58562 üzenetére
Megcsinálom ha kell azon nem múlik de ha már olyanokat adnak ki mint pl Visual Studio Ultimate 2013 with Update 4 vagy Windows Technical Preview for Enterprise 9879 akkor a win 8.1-re is lehetne. sztem csak elhatározás kérdése az egész. Mondjuk sokan várták a win7 sp2-őt is anno de ilyen olyan okok miatt nem készítette el az MS. Terelnek akit csak lehet a win8.1 illetve a win 10 felé.
-
King Unique
titán
válasz
kraftxld #57649 üzenetére
Igen, olvasom, kösz az infót!
Volt róla szó korábban, h nem Update 2 lesz 8.1-hez, hanem x havonta combosabb feature pakkok, akkor ez most a második. De legalább fejlesztik az a lényeg, kíváncsi vagyok, h W10 megjelenése után, majd mennyire hanyagolják el, v sem...mert ugye 2018-ig szól az alap, fejlesztéseket is nyújtó támogatási ciklusa.Másnál is előfordul az a bug, h amikor rányom a frissítések letöltésere, többször előfordul, h vsz tölti, van net, de mind vezérlőpultban, mind gépházban 0%-osnak mutatja a letöltést, majd persze elkezdi telepíteni
Ha bezárom és újra megnyitom vezérlőpultot, akkor van, mutatja normálisan, van h nem...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
kraftxld #56251 üzenetére
Jogilag mondtam, ha nagyon piszkálnak valakit, és az ISP kiadja a netes forgalmát
Egyébként nem véletlen biztos, hogy a nyitóhozzászólásban sincsenek közvetlen linkek ezekhez például:
•Windows 8.1 with Update (multiple editions) (x86) - DVD (Hungarian)
•Windows 8.1 with Update (multiple editions) (x64) - DVD (Hungarian) -
Dhampir
félisten
válasz
kraftxld #53624 üzenetére
Windows 8.1 Pro alatt az RWeverything 64-bites portable verziójának egyik funkciója többször is kék halált hozott.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
kraftxld
félisten
válasz
kraftxld #53313 üzenetére
Valószínűleg a partíciós tábla miatt borul meg:
A gép 150km-re van tőlem, valaki ismer biztonságos módszert, hogy takarítsam ki, és még a windows is elinduljon?
Vagy csak kitörlöm a kezdő recovery partíciót, meg a végén lévő másikat mondjuk EaseUS-al, a maradékot megnövelem, aztán reménykedek, hogy elindul? -
F_Zolee
veterán
válasz
kraftxld #42866 üzenetére
(#42865) szabonagyur: köszi, majd holnap meglesem.
Bármelyik programnál zavaró, C-re akarok menteni(mivel a többi meghajtón nincs rend és nem akarom odadobni), mert ott megtalálom egyből az adott fájlt. Tehát nem a program működésével van gondom, hanem azzal, hogy ha a C-re akarok valami fájlt létrehozni vele akkor az már nem sikerül.
-
Lenry
félisten
válasz
kraftxld #42285 üzenetére
nem vált be.
serialt kért, a Win8-ét nem ette meg, a 8.1-et nem akartam neki odaadni, úgyhogy végül bejelentkeztem a saját Live fiókommal, lefrissítettem 8.1-re, és töröltem a fiókot.a Microsoft részéről valahol érhető a Live-hoz kötés, de azért igazán kiadhatnának egy standalone pakkot.
-
Lenry
félisten
válasz
kraftxld #42280 üzenetére
lehet, hogy nem értettünk meg egymást, de itt hol van leírva a 8.1 telepítése?
az oké, hogy lokál fiókkal bejelentkezek a gépre, ezt tudtam eddig is. de honnan telepítem a 8.1-es frissítést? az Áruházból csak érvényes Live-fiókkal telepíthetem a 8.1-es frissítést, egyébként nem jelenik meg a telepíthető appok közt, más módját meg nem ismerem a telepítő beszerzésének.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- E-book olvasók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Mazda topik
- Tesla topik
- További aktív témák...