Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Ahol az alapértelmezettet választod ki, ott tudsz váltogatni a két hangkeltő közül.
De hogy egyszerre szóljon mindkettő, az már problémásabb.
Bizonyos lejátszó programokon belül (pl. WMP is) is meg lehet változtatni a hangkeltő eszközt, de az akkor csak az adott program hangjára fog vonatkozni.
De lehethogy ez nem is működik így külön, már nem emlékszem (anno BT fülessel próbálkoztam ilyen dolgokkal).
Bár én ezt most XP-s tapasztalatok alapján mondom, lehethogy a W7 már többet tud ezen a téren (bár igazából kétlem - egyszerre két hanglejátszó / felvevő eszközt kezelni szerintem nem túl egyszerű dolog).
De az USB-s fülesnek nincs is szabványos hangcsatlakozója (ami leginkább Jack) ?
Mert ha van, akkor tényleg jobb megoldás lehet a jack elosztó.Bár mondjuk azt nem értem, hogy ha megy a fejhallgató (és épp azt hallgatod), akkor minek kell szólni a hangfalnak is.

Vagy csak ilyen extra kényelmes megoldás, hogy ne kelljen a fülhallgatót bedugni, és ha épp azt használod, akkor a hangfalat meg távirányítóval lehalkítod ?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest