Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
moonman
üzenetére
nem vagyok bulioban, nem éreztem túl jól magam így itthon vagyok. Megint flight simulatorozni akartam, de lezuhantam felszállás után, inkább csak zenét hallgatok..
Mellsleg a memóriakezelést eléggé átnyálazgattam mielőtt win7-re váltottam az új gépemmel, mert meg akartam érteni, hogy miért lát kevesebbet a 4 gigából. Ez sikerült is, de tudott még meglepit okozni. pl eleinte nem értettem, miért van 400 mega szabad, ha csak 30% a kihasználtság. Pont ezért, mert a tárazottat ebbe nem számolja..
egyszer elkaptam a superfetch töltést, a hdd 100%-on alacsony prioritásban, és a kék csík szépen 200 mb-ről felkúszott 1140 mb-re.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Honor profi iPhone másolásban
- E-roller topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest