Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
moonman
üzenetére
nem vagyok bulioban, nem éreztem túl jól magam így itthon vagyok. Megint flight simulatorozni akartam, de lezuhantam felszállás után, inkább csak zenét hallgatok..
Mellsleg a memóriakezelést eléggé átnyálazgattam mielőtt win7-re váltottam az új gépemmel, mert meg akartam érteni, hogy miért lát kevesebbet a 4 gigából. Ez sikerült is, de tudott még meglepit okozni. pl eleinte nem értettem, miért van 400 mega szabad, ha csak 30% a kihasználtság. Pont ezért, mert a tárazottat ebbe nem számolja..
egyszer elkaptam a superfetch töltést, a hdd 100%-on alacsony prioritásban, és a kék csík szépen 200 mb-ről felkúszott 1140 mb-re.
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest