- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A nap színe: a vörös
- Fotók, videók mobillal
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Szia!
Mivel egyforma videokarink van kiprobaltam azt hogy elinditottam egy zenet a WMP12-ben es bedugtam a pendrive-ot (exFAT- jol irom?) a lejatszoban a kepimegjelenitesnel egy pillanatra megallt a hullam, tudod az ami ugral a zene utemere de a hang az ment akadas nelkul. Azutan levalasztottam a pent, majd ujra bedugtam, akkor mar a hullamzas sem akadt meg. Valamelyik WU-rol jott frissites utan ha bedugtam a pent akkor kiirta hogy a pen gyorsabb mukodesre kepes, a frissites elott sosem irta ki pedig mindig ugyanabba a csatlakozoba szoktam dugni a pendrive-ot. Fogtam magam bementem az Ezkozkezelobe es a PCI USB vezerlonel kiszedtem a pipat Figyelmeztessen .....

Winamp-ot nem hasznalok arra nem tudok semmit mondani.
Ja meg annyi hogy W7 64 OS, es mar a 10.3 AMD drivert hasznalom.
Aktív témák
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest