Hirdetés

Aktív témák

• _Voyage_

aktív tag

Lassan fél éves a win7. 64bit, ultimate.
    Nincs telehányva szeméttel.

Ha media player classic-on filmet nézek, 2-3 órán át fullscreenbe ki van téve, semmit nem csinálok közbe, akkor a végére a memória 98%-ra le van terhelve. Feladatkezelőben az látszik, hogy kb 50mb-t eszik meg mpc. Kiléphetek mindenből, ami csak van, akkor is 98%-ra le van terhelve. Ha telepítek valamit, azaz fut egy setup.exe, az kb 100mb-t szokott enni, de közbe 98% a terhelés, és utána is, ha kiléptem. Csak újraindítás oldja meg a gondot.
    4gb ramom van, átlagosan 5-6 progi fut egyszerre(firefox 20 oldallal, winamp, utorrent, live mail, total commander), ilyen 30% körül van a foglalt memória.
    Ha telepítek progit, játékot, bármit, rögtön 98%, egész gép totál belassul, kb mint egy reumás csiga. :(
    3-4 hónapja csinálja, de mostanra meguntam, hogy minden nap újra kell indítanom. :(
    Ráadásul media player classicba ha 1080p mkv filmet játszok le, 10-20mp-ig jó, utána kezd szétesni a kép, rá 5mp-re hang elmegy, kép elmegy, 3mp után kiírja windows, hogy ati illesztőszoftver leállt, majd sikeresen újraindult. Próbáltam letörölni, majd a legfrisebb catalystot feltenni, helyzet változatlan... :(
    Mit tudok tenni? :F

Aktív témák