Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
LOGOUT témák
Aktív témák
-
válasz
sfdrakex
üzenetére
Így igaz.
Amúgy meg hogy nem fér hozzá érdekes. Nekem a nod volt ilyen, hogy a netről leszedett képeket nem tudtam menteni a képek mappába. Egyszerűen kiírta, hogy nem vagyok rendszergazda és nem vagyok jogosult hozzá. Lehet hogy nem csak a windowsban kellene egyből a hibát keresni, hanem a különböző programoknál is. Hátha ott van a hiba.
Persze ha windows 7 fire edition, akkor nem csodálkozom ha ilyen hibát ír ki. Ha meg msdn iso és eredetinek néz ki, ott nem szabadna ilyet csinálnia, hacsak nem olyan aktivátor van ami eléggé belenyúl a rendszerbe.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest