- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Hali találkozott már valaki azzal hogy a windows 7 64 bit rendszeren használt 64 bites explorer 8 nem tudja telepiteni az adobe flash playert?A sima nem 64 bites explorer 8 (ugyanis van egy ilyen és a másik mondjuk ezt sem értem) simán telepiti és használja a 64 bites pedig csak állandoan kérdezgeti hogy telepitem -e de nem telepiti csak kérdezgeti ha olyan oldalon vagyok ami igényli.A másik kérdésem nem tudja valaki hol lehetne egy TP-LINK TL-WN422G USB wifi stick hez drivert találni?Egy napja keresem a gugli ban de semmi a saját lemezén pedig csak wista és xp driver (ami kompatibilitási gondokkal küzd) van de én nagyon szeretném win7 alatt is használniEsetleg tudtok egy megbizhato oldalt ahol win7 re van sok sok progi?
Köszönöm a válaszokat
.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.