Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Bármilyen NMT telefont meg tudunk hajtani, de ahhoz más hálózati beállítások kellenek, amin az összes 0660-as nem fog működni (ország specifikusak a beállítások).
Kedves barátom szerzett nekem egy gyönyörű Motorola 4800X-et, működik is, de kiderült róla hogy nem NMT, hanem osztrák D Netz rendszerű, ami a TACS egy verziója volt. Ugyan tudok TACS hálózatot csinálni, de akármit próbálok nem regel a telefon. Sikerült rajta aktiválni a diag módot, de így sem látja a kontrol csatornát, viszont adási teszten a TACS bázisállomás látja és tudja is dekódolni...
Szóval trükkösek ezek az első generációs fél analóg mobil hálózatok

-
quailstorm
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az Associate talán ki tudja kerülni az akkut és menni simán tápról. A Benefon Delta az nem. De remélhetőleg el fog ketyegni a saját töltő + 5 percet bíró akku kombóról.
#4 dchard: számít hogy Westel 0660-as legyen az az NMT telefon vagy mást is rá tudnál kötni? (elméleti kérdés csak, nem terveztem nem Westelest hozni)
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Az NMT ("1G") is le lett próbálva.
A jelenlegi kialakításban korlátlan számú telefont fel tudunk engedni az NMT hálózatra, 1 vezérlő és 4 párhuzamos hang csatorna áll majd rendelkezésre a telefonálni vágyóknak. Ha valaki hoz SMS képes NMT telefont, akkor azt is ki tudjuk majd próbálni. Én Motorola 4800XL-t hozok: [link] -
válasz
quailstorm
üzenetére
Azért csak lesz ott valaki, aki rá tudja kötni egy jóféle tápegységre.
-
quailstorm
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Remélem viszonylag zökkenőmentes lesz. Vannak azért buktatók, mint a 30 éves Ni-Cd akku. A GSM rész el lett próbálva, annak mennie kell. De majd élőben meglátjuk.
-
Biztosan érdekes lesz majd ~30 év után újra működni látni egy Motorola Associate 2000-et vagy hasonló telefont. Nekem akkoriban még nem volt saját mobilom, én már GSM-en egy Ericsson A1018s-el kezdtem 2000 körül, de a cégnél volt pár ilyen "táska" is, szóval volt hozzájuk szerencsém.

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest