Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Sziasztok, beírom a kérdésem ide is. Kaptam egy notebookot, hogy telepítsem újra. Nomármost, ez egy Toshiba L30-10N típusú gép, Intel Celeron M 1,86 GHz, 1 GB RAM, a Vista élményindex-mérője 2,3-at tesz rá. (Igen... Vista van rajta jelenleg.)
Szóval nem tudom, szerintetek erre mit telepítsek, XP-t vagy Windows 7-et? Tudom, hogy az XP kora lassan (?) lejár, de nem tudom, a W7 tudna-e olyan gyorsan futni (és futtatni) ezen mondjuk egy erősen visszavett látvánnyal, mint az kikapcsolt látványelemekkel? (A különféle úsztatásokat és áttűnéseket ki szoktam kapcsolni, úgy gyorsabbnak hat a legtöbb rendszer.) Én a saját 2,8-as P4-emen, 1 GB RAM-mal még XP-t használok.
Szerintem semmi extrára nem használták a gépet, Sims2-t meg AoE3-at látok rajta, meg Office.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD FX
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest