Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Régen jártam erre.

Szóval, olyanokhoz szögezném a kérdésemet, akik használnak XP Mode-ot. Szóval, adott egy elég régi Scanner, pontos típust hirtelen nem tudok, de win7 alatt nem működik, felismeri a rendszer, de nem scannel vele. Feltettem az XP mód-ot, de ott viszont nem tudom feltelepíteni a scannert sehogy sem, ott nem is látom az eszközkezelőben sehol. Én keresem rossz helyen?
Előre is köszönöm, hogyha valaki tud valami kézzel fogható infót nyújtani.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs