- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Aktív témák
-
vodika
tag
válasz
Воланд
üzenetére
Szia woland_y2K,
Köszi a gyors választ én közben elhúztam hunyni egyet...
Ez lenne a link:
http://windowskeycity.net/windows-7-ultimate-key-p-81.html
kiváncsi vagyok a véleményedre, mert az indoklásod nagyon egybecseng azzal amit én is itt-ott olvasok, de nem tudom mennyire hihető ez ez egész amit ezen az oldalon olvastam.
Persze tipikus magyar módjára jöhet minden olcsón és persze jó minőségben de azért minden hülyeségbe nem ugrok be én sem.
Monjuk ezek az oem árak azért már jobban festenek mint pár éve a license árak... Ez már azért jobban megfizethető..... talán!
Amúgy lenne még 1 kérdésem: olvastam pár webshop-ban hogy Windows XP SP2 vagy SP3 eredeti (dobozos) OEM is vehető még itt-ott elég jó áron. 15-25 euro. Ha esetleg ez a license oldal tényleg megy, akkor veszek egy XP-t + Windows 7 license innenés akkor is még a 60 euro kategoriában vagyok és nem a 120-ban.
Csak gyanús hogy ezt a nálam sokkal okosabb és rafináltabb emberek eddig nem találták még ki, ergo fake az egész...
Na mind1.
Előre is köszi a válaszod!
Üdv és szép napot!
Vodika
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest