- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
vodika
üzenetére
Ha az ms tényleg komolyan venné a saját licencelési szabályait, akkor oem-et csak a rendszerépítők/telepítők vásárolhatnának. Home user megveszi otthonra az oem változatot, össze-vissza telepítgeti, gépet cserél az os alatt, a support meg gond nélkül újraaktiválja. Úgyhogy elméletileg igaz, gyakorlatilag viszont nem, de egyszer gondol egyet az ms és beszünteti ezt a gyakorlatot, akkor sokan majd csak pislogni fognak, hogy miért nem lehet aktiválni az os-t. A dobozos verzió azért drágább, mert ott kap az ember egy supportot is a termék mellé amit oem esetén nem kaphatna, plusz korlátlan újratelepítési lehetőséget, persze mindig csak egy gépre. Tudtommal egy windows licenc csak a matricával/számlával együtt érvényes, ilyen letöltögetés csak az msdnaa-s licenceknél működőkepés, de ott is kell rendelkezni egy eredeti ms os-el, ahhoz, hogy legyen jogod használni. Szóval én a helyedben nem próbálkoznék az általad írt licenckulcs vétellel. Ha nem cserélsz sűrűn gépet, pontosabban alaplapot, akkor venni kell egy oem verziót, ha havonta más alaplapod van akkor meg rendes box-ot.
Szerk.: Ezt meg megint elfelejtettem.
Meg linkeld lécives azt az oldalt ahol licencet lehet vásárolni, megnézném magamnak, mert én sem láttam még szerintem az összeset, sőt biztos, hogy nem.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg linkeld lécives azt az oldalt ahol licencet lehet vásárolni, megnézném magamnak, mert én sem láttam még szerintem az összeset, sőt biztos, hogy nem.