- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
vodika
üzenetére
Ha az ms tényleg komolyan venné a saját licencelési szabályait, akkor oem-et csak a rendszerépítők/telepítők vásárolhatnának. Home user megveszi otthonra az oem változatot, össze-vissza telepítgeti, gépet cserél az os alatt, a support meg gond nélkül újraaktiválja. Úgyhogy elméletileg igaz, gyakorlatilag viszont nem, de egyszer gondol egyet az ms és beszünteti ezt a gyakorlatot, akkor sokan majd csak pislogni fognak, hogy miért nem lehet aktiválni az os-t. A dobozos verzió azért drágább, mert ott kap az ember egy supportot is a termék mellé amit oem esetén nem kaphatna, plusz korlátlan újratelepítési lehetőséget, persze mindig csak egy gépre. Tudtommal egy windows licenc csak a matricával/számlával együtt érvényes, ilyen letöltögetés csak az msdnaa-s licenceknél működőkepés, de ott is kell rendelkezni egy eredeti ms os-el, ahhoz, hogy legyen jogod használni. Szóval én a helyedben nem próbálkoznék az általad írt licenckulcs vétellel. Ha nem cserélsz sűrűn gépet, pontosabban alaplapot, akkor venni kell egy oem verziót, ha havonta más alaplapod van akkor meg rendes box-ot.
Szerk.: Ezt meg megint elfelejtettem.
Meg linkeld lécives azt az oldalt ahol licencet lehet vásárolni, megnézném magamnak, mert én sem láttam még szerintem az összeset, sőt biztos, hogy nem.
Aktív témák
- AMD FX
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hyundai, Kia topik
- Asztalos klub
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg linkeld lécives azt az oldalt ahol licencet lehet vásárolni, megnézném magamnak, mert én sem láttam még szerintem az összeset, sőt biztos, hogy nem.