- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
apro
senior tag
válasz
total90
üzenetére
hali
Nekem a Leadtek WINFAST XP Expert 2000, van , és a gyári telepítőéről nem működött.
Azt a Tv kártyát úgy írja,hogy támogatja aWin7.de lehet hogy a telepítéséhez a Vista driverét kell feltenni mert a régi telepítője ami a CD-én van nem jó a win 7 alatt sem,Nekem csak így működött"Először feltelep a a WINFAST XP EXPERT-et ha feltelepült a Video meghajtó
Utána kell telepíteni a WIN FastPVR2-öt és igy működik csak "
-ezt csak azért írtam mert honlapukon az én kártyámra is azt írta hogy támogatja a Vista,és a Win7 is és mégis nagyon macerás a telepítése ,egy szóval ha most akarsz venni ne a Leadtak családot válaszd.a Win.7 hez, Vagy érdemes felmenni a Leadtek fórum-ra ott biztos többet segítenek..[link]
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest