Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
Azért olvass vissza, mert nem biztos, hogy egy cipőben járunk. Mióta W7-eket telepítek, ez az első kütyü(Asus), amin "használhatatlan" a W7, holott ha Windows-al előtelepítve forgalmazzák, akkor W7-el van előtelepítve. Ezen nem volt előtelepített W7, FreeDOS volt rajta.
Majd írok az Asus Supportnak, mert akad még furcsaság(bootlemezről indított backup vagy particionáló progik nem találnak merevlemezt(nem látják, mintha nem lenne), ha IDE módra van állítva a BIOSban a SATA üzemmód
), ami az Ő saruk, magyarul lehetséges, hogy típushiba.
(érdeklődtem szervizes ismerősöknél és már vittek ilyen kütyüt vissza hozzájuk, ugyanezzel a jelenséggel) -
Steelmanus
addikt
Nem erkezett meg, most jottem haza egy 500 Gb-os Hitachi-val, rendszertelepites lesz, de megvarom. Nem tudod feltenni tomoritve mondjuk a Toldacuccot fajlkuldore? 3 napig szokott ott lenni majd torlik.
(#37157) mcs Bölcsen dontottel!

-
Steelmanus
addikt
Szervusztok!
Oh... azt nagyon megkoszonnem, az enyem mar nagyon elavult, es inkabb tanulas celjabol hasznalom, inkabb pokerben, billiardban es sakkban vagyok otthon ebben a sorrendben

Koszonettel varom ugy olvastam hogy a Freemail.es fioknak 10 Gb lett a tarhelye, ha belefer akkor Kerem, ha nem megbeszeljuk maganba. -
azbest
félisten
talán az a legbiztosabb hogy helyreállítási pont létrehozás (nem mindig csinálta magától ahogy láttam) -> egyik telepítése majd restart... ha jó akkor ismételd a többivel is... vagy a manuális helyreállítási pont után mindent amit alapból kipipált, aztán ha baj van még elvileg visszaállítható ...
mondjuk ez nem éppen felhasználóbarát, és időrabló dolog...
-
10GoBall
aktív tag
Azzal megy.
Kicsit kellemetlen, de ha nincs más az marad.Másik: Eddig nem akartam buherálni win7-ből az xp-t, de most vettem észre, hogy egy csomó mappa és fájl hozzáférése tiltott. Win7-ből lehet ezeknek a hozzáférését engedélyezni? Próbáltam az egész xp meghajtó Security részét megváltoztatni, de nem hozott sikert.
-
Tibi86
aktív tag
hi
Igazából ezzel még nem próbálkoztam, ugyanis nincs rajta jumper. A hdd egyébként slave-ként írja a bios. Szóvál tegyem át masterra ? Ugye van 4 pár tüske a hátulján ha a mastert akarom akkor melyik kettőre tegyem?
Egyébként az előző lapomban is így jumper nélkül működött.
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- VGA kibeszélő offtopik
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Gigabyte alaplap topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ami az Ő saruk, magyarul lehetséges, hogy típushiba.

Ilyen teljesen agyatlan színei vannak...