Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Janika21
tag
Sziasztok!
Adott egy Asus F5V típusú notebook amin gyárilag nem volt operációs rendszer viszont a csomagban 1db komplett vista driver cd van. Ez minden fontos drivert és egyebet feltesz.
Tiszta szoftver program keretein belül meg is igényeltem anno annak rendje és módja szerinte a Vistát ami szépen fel is települt,driverek tökéletesen mentek mint említettem a cd-n fent van minden beteszem a lemezt és automatikusan felmegyek minden ami kell frissítettem office, felhasználói programok minden. Belaktam. Szépen muzsikált! Viszont meg voltak,vannak a gyermek betegségei amin kis trükközéssel,állítgatással túl lehet lenni.
Na tehát a Vista szép volt és jó úgy ahogy. Megjelent a Windows 7! Na mondom nekem ez kell ! Sok jót hallottam róla ismét igénylés Tiszta szoftver. Meg is jött. Fel is raktam !
Na innen jöttek a problémák. Driver probléma csak, mással nincs baj. A gépem maximálisan megfelel a rendszerhez.
Notebookom adatai :
Core Duo T2130 1,86 GHz,
3 GB RAM,
120 GB HDD,
15,4" Color Shine,
ATI Mobility Radeon X2300Tehát ami probléma és nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni! A laptopomhoz nincs Win 7 driver csak Vista és Xp. Az xp-t is próbáltam de nagyon érdekesen futott rajta hiába a gyári driverek nem volt jó! A vista ami egyedül jó volt.
Mit tudok tenni,hogy helyre jöjjön ? Régebben is feltettem már itt ezt a kérdést és azt mondták tegyem fel a Vista drivereket nem baj menni fog azzal is. 1. Nem tudom miket kell felrakni és miket nem
2. Nem tudom nem csinálok e rosszat azzal ha felrakok mindent. Nem lehetne írni az Asusnak valahova hogy mi a teendő ? Volt olyan probléma,hogy a hangok nem voltak jók. Kamera nem volt. Kártya olvasós sem. Videódriver érdekes. Meg még sok minden. Vistánál a lemezről vagy 30 dolgot feltesz. Ja és a Win 7 nem jelez semmit,hogy bármilyen hardver vagy szoftver hiányozna szerinte minden rendben holott nagyon nem
Megnéztem ott a hardver kezelőben is ahol lehet frissíteni őket szerinte minden rendben + Win update nem talált semmilyen drivert pedig fullra van frissítve.Tudtok valamit mondani mert már nagyon idegesít,hogy van egy jó laptopom és nem tudom használni?. A vista itt ott hülye volt de legalább nem voltak ilyen gondok. Tegyem vissza azt vagy meg lehet oldani ezt is ?
Előre is köszönöm

További szép estét mindenkinek !
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2. Nem tudom nem csinálok e rosszat azzal ha felrakok mindent. Nem lehetne írni az Asusnak valahova hogy mi a teendő ? Volt olyan probléma,hogy a hangok nem voltak jók. Kamera nem volt. Kártya olvasós sem. Videódriver érdekes. Meg még sok minden. Vistánál a lemezről vagy 30 dolgot feltesz. Ja és a Win 7 nem jelez semmit,hogy bármilyen hardver vagy szoftver hiányozna szerinte minden rendben holott nagyon nem