- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
TwentySix
aktív tag
sziasztok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni a tapasztaltabbaktol. Tavaly karacsonykor vettem egy Win7 Family Pack Upgrade verziot (3 gepest), mivel 3 gepen is jogtiszta XP van (volt).
Tavaly eloszor fel is tettem oket mindharom gepre tiszta telepitessel, el is fogadta a kodokat, minden rendben volt.
Nemreg viszont ujra kellett telepitenem az egyik asztali gepet, ujra tiszta telepitest csinaltam, mint eloszor, viszont validalasnal nem regisztralt be a rendszer, ezzel (vagy valami hasonlo) az uzenettel: " a Windows7 ezen verzioja csak upgrade modon telepitheto"Mit lehet csinalni? A sajat jogtiszta kodjaim nem fogadja el, XP-t nem akarok visszatelepiteni (jobban szeretem a tiszta telepitest).
Koszi
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest