Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát az egyik gond az, hogy összekeveri, hogy mit is akarok megadni keresési névnek; és mit a mappának, ahol keressen. Bár lehet még csak én nem tapasztaltam ki hogy is működik pontosan.
Meg pl. az előbb csak méretre akartam keresni (melyek a 100MB-nál nagyobb fájlok egy bizonyos mappában, hogy mit törölhetek belőle, hogy legyen helyem) - ez is nehézkes (bár ez kicsit az XP-ben is az volt, mert csak KB-ban lehet megadni a méretet).De még ha működne is innen, akkor is sokkal nehezebben elérhető, mint az XP-ben:

Ebből nekem ez az egy jobb-klikkes elérés ami biztosan kellene, meg a méret megadása is kényelmesebb egy oldalsó panelon, mint a Win7-ben a keresőmezőbe megadni.
Mondjuk ha már gyakorlott vagyok, utóbbi lehet mégis jobb, mert csak beírom hogy "méret:..."
Persze ha ide egyéni méretet is meg lehet adni, és a MB, GB szavakat is használni, de gondolom ezek mennek.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest