- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
Gelli
csendes tag
Halihó!
Lassan rájövök mi a probléma... De nagyon furcsa dolog! 3 vinyóm van, egy 200, egy 80 és egy 40 Gigás, a 200-as ketté lett osztva egy 30-asra és egy 160-asra(10Giga eltűnt). A nevük 30 C, 40 D, 80 E, 160 F. A 30 Gigás partícióra telepítettem a Win7-et, a többin adatok voltak. Míg a napokban feltettem az XP-t a 40 Gigás vinyóra, amit előtte legyalultam. És akkor jött a probléma, hogy nem tudtam kiválasztani indításkor, melyik induljon, mindig be kellett állítani a boot menüben a dolgokat, ha egyiket vagy a másikat akartam indítani. Furcsálltam, hogy az XP csak akkor bootol be, ha a 80-as vinyót állítom elsődlegesnek... feltettem az EasyBcd-t vagy mit és azzal is csak a menüt sikerült megjeleníteni, de ha az XP-t akartam akkor hiányolta az ntldr-t és nem indult. Aztán véleltenül rátaláltam a 80Gb-os vinyón az XP-rendszerfájljaira, holott a 40-es vinyóra telepítettem. Aztán most minden mindennel megkeveredett és bogozhatom ki a dolgokat. Nyilván jó volna, ha a 40-esre kerülnének a rendszerfájlok a mappák mellé és nem a filmeim között bújkálnának a 80-ason. A tköm tele van a gusztustalanságokkal!
Ha valaki akar segíteni, segítségét szívesen veszem!
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen routert?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo II: Classic és Resurrected
- SSD kibeszélő
- Linux Mint
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest