- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10a – évismétlés
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Valami nem OK.
1: Pórbaképpen betettem a Win 7 telepítő lemezét, és kiválaszottam a recovery opciót, meg is jelenítette a win 7-et, mint létező, helyreállítható rendszert. Mivel nem találtam formázási lehetőséget, kiléptem
2: Betettem az XP telepítő lemezét, és töröltem az XP partícióját ( C: )
3: Formázni nem formáztam, de létrehoztam egy partíciót a régi helyén
4: Újraindítottam, erre persze nem ismerte fel a rendszert, írta, hogy tegyek be egy rendszerlemezt
5: Betettem a win 7 telepítő lemezét, majd recovery. Ekkor már nem látta a win 7-et mint helyreállítható rendszert
6: Next után a startup repairt választottam amivel sokáig szüttyögött, majd kiírta, hogy most újraindít, és ha OK, akkor töltődik a rendszer, ha nem, akkor ezt a startup repairt kapom vissza
7: Újraindítás után nem indult a win 7. Ezt megpróbáltam még 2x. Paranccsorból megnéztem, a d: partíción van a win 7 , az e: -n az adat, a c: pedig formázatlan (tehát nem is lehet rá átváltani) tehát az XP féle kiosztást látja, nem a win 7 félét
8: format c: , így már látja a c:-t is, a többi változatlan
9: startup repair még egyszer. Itt már sokkal rövidebb ideig dolgozott, de továbbra sem működik, kivett lemeznél kéri a bootable media-t, betett lemeznél kérdés nélkül bootol a lemezről (tehát nincs press any kely)
10: pánik
Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest