- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
drr
őstag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy "kis" problémám, talán ti tudtok segíteni. Az öcsém nemrég vásárolt egy akciós laptopot OEM Windows 7 Home Premiummal. Mivel nem volt a winyó particionálva, meg egyéb bajok is előjöttek megkért, hogy telepítsem újra. Kértem a cucchoz kapott CD-ket, de csak rázta a fejét, hogy ő nem kapott semmit. Végül a laptop legfontosabb drivereit és egyéb kiegészítő programjait megtaláltam az egyik könyvtárban, dehát windows telepítő CD nuku.
A laptop alján volt a termékkulcs a matricán, gondoltam akkor baj ne lehet. Szereztünk megfelelő telepítőt, fel is települt az szépen és utána aktiváltam is gond nélkül.
Pár nap után hív a tesóm, hogy felbukkan egy ablak induláskor, miszerint a termékkulcs nem megfelelő a windowshoz.
De! Home Premiumot raktam fel, a termékkulcsot pontosan írtam be és nem cserélt a laptopban ki semmit.
Mi lehet a gond? Megnéztük a Microsoft oldalán a windows eredetiségét, semmi gond. De akkor mért nem megfelelő neki a termékkulcs?
Aktív témák
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest