- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
Aktív témák
-
wiesmann
csendes tag
Sziasztok! Remélem, a jó fórumba írok!
Következő a gondom! Egy 2004es kiadású HP Pavilion zv5000us-t nyúzok. Nemrég behalt a gép. Javítás után a kérésem nélkül Win7 került rá az XP helyett, ami nem a legjobb választás, miután ez 100%ig terheli a procit, és az egész rendszert. Szeretném downgrade-elni de sehogy sem megy. Eleve olyan egyszerű programokat sem tudok telepíteni, mint MSN, vagy hasonlók! Mindenféle kompatibilitási hibaüzenetet kapok. Drivert frissíteni sem enged, mert a gyári Driver lemez nem kompatibilis a Win7-tel. Van egy szűz Win XP-m ISO fileban, de nem tudom futtatni. Illetve Próbálkoztam Daemon Tools-szal megnyitni. Ezzel elindul, de a Setup.exe után azt a hibát kapom hogy a telepíteni kívánt szoftver régebbi verzió, mint a meglévő (win7) így nem engedi a telepítést!
Mit tegyek??? Nem vagyok egy komputer guru... Kifogytam az 5letekből!
Minden 5letet szívesen fogadok!
wiesmann
Aktív témák
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest