- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
Aktív témák
-
wiesmann
csendes tag
Sziasztok! Remélem, a jó fórumba írok!
Következő a gondom! Egy 2004es kiadású HP Pavilion zv5000us-t nyúzok. Nemrég behalt a gép. Javítás után a kérésem nélkül Win7 került rá az XP helyett, ami nem a legjobb választás, miután ez 100%ig terheli a procit, és az egész rendszert. Szeretném downgrade-elni de sehogy sem megy. Eleve olyan egyszerű programokat sem tudok telepíteni, mint MSN, vagy hasonlók! Mindenféle kompatibilitási hibaüzenetet kapok. Drivert frissíteni sem enged, mert a gyári Driver lemez nem kompatibilis a Win7-tel. Van egy szűz Win XP-m ISO fileban, de nem tudom futtatni. Illetve Próbálkoztam Daemon Tools-szal megnyitni. Ezzel elindul, de a Setup.exe után azt a hibát kapom hogy a telepíteni kívánt szoftver régebbi verzió, mint a meglévő (win7) így nem engedi a telepítést!
Mit tegyek??? Nem vagyok egy komputer guru... Kifogytam az 5letekből!
Minden 5letet szívesen fogadok!
wiesmann
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- BMW topik
- Könyvajánló
- macOS PC-re
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest