Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Halee!
Érdeklődnék, ezen a Win 7-en néha el-eltűnik a tálca.
Olyankor, mikor magára hagyom a gépet hosszú órákra, majd visszatérek, és megy minden, csak a tálca nincs meg.
A Start menü ikonja ott van, onnét el is tudok indítani mindent, de hová tűnik a tálca? Ez valami feature, vagy bug?
A másik kérdésem:
Ez egy Toshiba A500-as noti, ami már a második, mert az első 3 napon belül jópárszor kékhalálozott, így kicserélték. Ezt már lassan egy hete nyüstölöm, eddig semmi baja nem volt, de most egész éjjel itthagytam magára (bekapcsolva), most reggel telepitettem még rá ezt-azt, majd csináltam egy újraindítást, ami után ismét kékhalál fogadott.
A hiba kódja: 0x00000116, és oka: nvlddmkm.sysEz meg VGA hibára utal, illetve eddig amiket Google segítségével kihámoztam ebből, az VGA memória hibára utal, vagy túlmelegedére, vagy vramra.. pppppppffffff.. :S
Most akkor vigyem vissza megint?
Vagy még használjam, aztán hátha nem jön elő többet?
Aktív témák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgatós találkozó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Doom Eternal
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest