Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv.
Olyan problémám van, hogy XP-t lecseréltem egy gépen win7-re, és a következő dolog fogad minden gépindításkor (restart után nem, csak ha kikapcsolom a gépet):
Mindig újra telepítgeti a listában felsorolt dolgokat, és a wifi-hez a jelszót is újra és újra be kell írnom, nem jegyzi meg azt sem.
Annyit még leírok, hogy új alaplap van a gépben új procival ("új" csak zárójelben, mert havertól vettem használtan), alaplapi lemez nincs meg, de amit le tudtam, azt leszedtem hozzá netről, bár így is volt, amit nem engedett telepíteni, gondolom mert nem komp. a win7-el. Kifejezetten win7-es driver csak az alaplapi hangkártyához és a wifi-kártyához volt, de láthatóan azokat is újratelepíti minden gépindításkor.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest