- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
pcguru14
üzenetére
Hát kezdeném azzal hogy nekem nem tetszik, főként azért mer én sokat tesztelem a játékokat és előjáróban annyit hogy ez balul sült el! De nem a csak a játékokra kitérve, hanem a programokra és driverekre.
Első kérdésem, milyen Windows 7 verzió az, ami alapján levontad eme nagybecsű következtetéseket?
Hallott már valaki Windows 7 Profesional Média Center Edition-ról? Mert nálad ahogy nézem az dübörög a vason!
Ha ennek valóban ez a neve, akkor légyszi a rendszert összeálltó kedves "kollégát" boldogítsd a véleményeddel.Mondjuk második kérdésem nincs, inkább egy hozzáfűzni valóm! Végigpróbáltam szinte az összes build-ot, és nálam roppant érdekes módon az összes játék elindult, ha máshogy nem, hát kompitibilis módban, és ment a továbbiakban hiba nélkül.
A problémádra a megfejtás itt leledzik esetleg: Még részletre is vehetsz.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iqos cigaretta
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ennek valóban ez a neve, akkor légyszi a rendszert összeálltó kedves "kollégát" boldogítsd a véleményeddel.