Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Storms
üzenetére
tekintve, hogy az SP1-ben az égegyadta világon semmi olyan újdonság nincs, amire halandó usernek szüksége lenne, azon kívül, hogy egybegyűjtötték az eddig kiadott patcheket, igazán fölösleges volt feltenned egy félkész bétát, csak azért, hogy ez legyen fönn. ha felteszel egy normál, noSP Win7-et, meg ráengedsz egy Windows Update-t, pontosan ugyanezt az eredményt kapod.
egyébként meg engem a frász kitörne, ha tudnám, hogy igaz kiadtam egy csomó pénzt a RAMért, de kb negyede csak talonban lóg.
de persze a te döntésed, csak elmagyaráztam, hogy ez egy értelmetlenül hülye döntés volt

plusz én is vallom pzstm kollega aláírásának második felét, csak az én aláírásomba már nem fér bele

Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest