Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
válasz
betyarr
üzenetére
Nálam sincs semmi gond az x64-es IE9-el + Beta x64 Flash-el.
Office-nál olyan frissítés töltődik le, amilyen Office-t telepítettél, ha x64-est akkor x64 update-k, ha meg x86. akkor x86-os update-ek.
(Neten keringő marhaságokra meg nem kell adni, az Office 2010-nek nem lehet fent egyszerre az x86 és x64 verziója is) -
polonic
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
A 64 bites ie9-cel nincs probléma, legalábbis tudtommal. Én nem hiszem, hogy írtam ilyet. Nem is tudom, hogy lenne lehetséges, hogy egyszer csak átvált.
Igen, office-ból is van 64 bites is, nekem az van.
Hogy mi a különbség, mik az előnyök a 64 bitnél, azt a google/bing megmondja, keress rá.(#46772) GoodSpeed
Én még nem találkoztam hibával frissítések után. Ezt általánosságban mondom.
Nem lehet, hogy valami program, dirver okozza, ami mindkettő gépen közös? -
Tosee
őstag
válasz
betyarr
üzenetére
flash playerből ne bétát használj! Tedd fel a legújabb nem béta változatot! IE-ből pedig ne a 64bitest, hanem a 32-est indítsd...
Adobe Flash Player -
jolmegmondom
csendes tag
válasz
betyarr
üzenetére
Sajnos nem oké, megcsináltam, de nem indítja el. Egyébként a név bekérése, hogy be van-e pipálva szerintem mindegy, mert legfeljebb egyből beadná a csatlakozási ablakot. Nem értem miért nem sikerül, eddig egyik windows 7 verziónál sem sikerült belőni, csak a vista és az azelőttiekben.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
Ccleaner volt, naponta tolok egyet, sokat nem javít, de köszi a tippet

sfdrakex:
Ezt valamiért el is felejettem. Bár a Win Def tegnap tolt egyet, az nem dobott semmit. Akkor rámegyek nehéztüzérséggel.
Amúgy van más is. Rainmeter-t használok az Asztalon, onnan megy a legtöbb mappa is. Eddig hibátlanul szuperált, viszont egy 1-2 hete várni kell a launch után akár hosszú másodperceket is, hogy megnyissa az adott mappát. Sőt, mappán belül is előfordul. Ha pl Sajátgép alól nyitom meg a zenéimet(~40 giga, másik meghajtón), akkor is mp-ekbe telik, mire egy előadó mappáját behozza, sőt az egész D meghajtót mire behozza... Elég globális a probléma.
Gondolom összefügg a kettő. Más nem lehet trojain és viruson kívül?
-
HZoli87
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Nem kell külön aktiválnom, csak feltelepítem és működik. (persze csak Fujitsu gépen működik, más márkájú gépen biztos nem lehet használni és aktiválni)
(#36999) pzstm: valami ilyesmi lehet a hiba oka, mondjuk a telepítés után első dolgom frissíteni a Windowst és erre az időre magára is hagyom a gépet, míg nem fejezi be.
-
Gorneck
legenda
válasz
betyarr
üzenetére
Nálunk 1000+ dbos a géppark, igaz XP, de sose volt gond. Otthoni gépen is egyszer láttam az évek során, hogy hibát írt ki egy frissítésre (64es win7 és vista), de másnap hibamentesen felment. A környezetembe pl nem találkoztam ilyen gonddal sose vagy olyannal, hogy egy frissítés szétverte volna a rendszert. Többnyire nem szétgányolt és agyontelepített gépekről van szó.
Ha van is gond én inkább a felrakott szoftvereket okolnám a hibá(k)ért, ha a win eredeti esetleg hálózati hiba. -
Morden24
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
Nemtom, nálam az említett frissítés meg sem jelent tegnap (lehet, ennek az SP1
betaRC az oka), de egyébként még életemben nem találkoztam ilyen WU hibával.Egyébként a filózás az x64 és az x86 között totál hülyeség, mivel nem ettől függ. Nyilván előfordulhat, hogy elcsesz valamit az MS, ez nem a 64, vagy 32 bitesség kérdése. Hibák előfordulnak, pont.
-
válasz
betyarr
üzenetére
Hát nekem volt egy 64-re egy frissítésem, amit csak törölnöm kellett és nem csinálta a hülyeségét. De mire rájöttem, jött még vagy 20 ősz hajszál a többihez.

Amúgy meg haver könyvtárvban dolgozik, és ott elég sok géppel dolgozik. Ott viszont xp van fent. Szokta mondani, hogy néhány gép tiszta hülye lesz néhány frissítéstől, szív vele ott bent. Mondjuk xp, de akkor is van néhány géppel probléma, és mindegyik ugyan olyan. Ja meg nekem volt még egy, az 32 biten, legújabb nod és wu frissítések. Hát gyorsan 3 windowsomba került, mire rájöttem, hogy a nod nem csipázza a frissítéseket és olyan kékhalált dobott, hogy be sem töltött a rendszer, semmilyen formában. Onnantól nem használom a nodot.

-
válasz
betyarr
üzenetére
Vagy a hangkari pontos típusa kellene, vagy ha integrált, akkor az alaplapé. Ha ez megvan és esetleg van hozzá Vista x64 driver, akkor azzal lehet próbálkozni...
(régi CMI kártyákhoz ritkán tesz fel a W7 drivert és a WU-n sem szokott hozzá találni, de attól még egy próbát megér) -
válasz
betyarr
üzenetére
1. hozz létre egy szélessávú kapcsolatot, állítsd be a jelszót, felhasználónevet stb, majd kapcsolódj, ha sikerült kapcsolódni, akkor bontsd a kapcsolatot
2. a létrehozott széles-sávú kapcsolaton jobb egér/tulajdonságok, majd a képen látható módon, a bekeretezett opció elől töröld a pipát, okézd le
Ez egy kamu kapcsolat, mert nekem nincs pppoe-m, csak a példa kedvéért hoztam létre természetesen3. ismét jobb egér a létrehozott széles-sávú kapcsolaton/parancsikon létrehozása, ekkor az asztalra létrejön a kapcsolat ikonja, amit be kell másolnod a Windows indítópultba és kész.
Remélem működik nálad is...
AirBooms
Sajnos azt nem tudom, hogy tűnhetett el így az az 5G, de az viszont érdekelne, hogy mire akarod használni az IDM-et, ha már egyszer úgyis az SSD-n van a W7?
-
Morden24
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
egyébként proc vagy memó terhelés szempontjából van jelentős különbség?konkrétabban:lomhább?vagy épp ellenkezőleg?
Semmi különbség. Minimálisan több ramot fogyaszt a 64-es Win.
Én személy szerint 2007 vége óta 64-es rendszert használok otthoni felhasználásra, semmi hátrányom nem volt még belőle. Nagyon régi játékokkal (abandonia.com kategória) tényleg adódhatnak gondok, de hát haladni kell a korral, és ez sajnos bizonyos szintű kompatibilitás megszűnését vonja maga után (különben dupla blu-rayen kéne kiadni a Win telepítőt
).(#21598) gb4400: Igazából a Windows futásának szempontjából 2Gb ram felett nincsen különbség. 1 és 2 Gb ram között szignifikáns a differencia, de a 2 és pl. 4 között már gyakorlatilag nincsen. A nagyobb mennyiségű ram onnantól fogva már csak a terhelhetőséget javítja.
-
pzstm
titán
válasz
betyarr
üzenetére
64bites proc esetében például még élményindex is egy tizeddel többet ad procira

2giga ram vagy afelett pedig nem hiszem, hogy lomhaságról beszélhetünk....főleg mert igen jól optimalizált már a Win7 memóriakezelése...szóval szerintem épp ellenkezőleg(most már ugye Office-ból is van natív x64-es, MSE az kezdetektől x64-es....ez pedig azért két igencsak nagy jelentőséggel bíró program
) -
-
Morden24
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
Tömören: 64 bites appok futtatása (ez ugyebár kizárt 32biten), illetve az, hogy egy applikáció az egyébként 32 bites Win-nél maximális 2Gb-n felül is kaphat memóriát (tehát 32 biten egy szoftver maximum 2Gb-ből gazdálkodhat).
Újabb (értsd: legalább az elmúlt 5 év) cuccaival egészen biztosan nem lesz gond driverek tekintetében. Ez nem jelenti azt, hogy az ezeknél régebbiekkel gond van. Ha 64-es OS-t telepítesz, és nem vagy biztos a támogatásban, akkor még a telepítés előtt nézd meg a hardvereszközeid gyártójának weblapján, hogy van-e driver hozzá. Egyébként a Win-es driverek is lekezelik az eszközök nagytöbbségét.
Szoftverekből amikben 16 bites kód van, azok egyáltalán nem futnak, ezen felül ritkán van probléma. Ha vannak konkrét kérdéseid, akkor tedd fel, elég sokan használunk itt 64-es OS-eket már évek óta, előbb-utóbb szerintem mindenre kapsz választ

-
Laccoss
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Biosban be kellene állítani, hogy pl. gyors memóriateszt, ne listázza ki neked az usb dolgokat, vinyókat, meghajtókat. Ne dvd-ről menjen a boot, mert ha nincs benne lemez, akkor is lassul. Ezt neked kell beállítani, nem bonyolult, csak alaplapi leírásban meg kellene nézni.
-
polonic
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Start menübe írd be: erőforrás-figyelő, indítsd el. Itt a lemez fülön látni fogod mi használja a vinyót.
Én személy szerint sosem foglalkoztam a lemez töredezettségével, régebbi rendszereken sem. Másik programot nem teszek fel emiatt. Itt a win7-ben is úgy hagytam, ahogy ő maga beállította telepítés után, csinálja a dolgát, ha akarja. -
polonic
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Mikor tekeri? Indítás után, tétlenség esetén?
Indítás után az indexelés és superfetch adatbázis betöltése történik. Tétlenség esetén a superfetch adatbázist és indexet frissíti, esetleg töredezettségmentesít is. Ja és teljesítményigényes programból kilépés után a superfetch adatbázist tölti vissza a memóriába.
Ha ezek az esetek fordulnak elő, amit leírtam, akkor ne foglalkozz vele, normális jelenség. -
polonic
félisten
-
Laccoss
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Milyen lehetőséget? Berakod a lemezt, bebootolsz róla, aztán ahol kiválasztod hogy hova telepítse a win7et, ott az xps partíciót törlöd, majd újra létrehozod, és mehet rá a win7.
Csabee: Vezérlőpult - Rendszer - Speciális Rendszerbeállítások - Speciális fül - Teljesítmény - Beállítások - Egyéni - és jelölj be mindent.
Killing: Valamely progi beleírta, nálam is volt már ilyen.
-
Laccoss
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
Xp az más tészta, nekem is egyetemi licensz van már évek óta.
Win7nél elvileg évente újítani kell majd. Mivel tanuló vagy így igényelheted, és ha megvan a licensz kulcs, azt beírod és kész. A telepítés végén kéri a kulcsot, és kulcs nélkül is feltelepül és használható. Csak arra figyelj oda, hogy professional-t rakj fel, mert ahhoz kapsz kulcsot.
-
Laccoss
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
"Bármeddig" lehet használni (míg trial addig is lehet), max lesznek korlátozások benne ha nem aktiválod. És igen, ha hazaviszed a gépet, nyavajogni fog a reg miatt. Tisztaszoftver licenszt 1 évig kapod, és utána meg kell újítani, vagy újra igényelni nem tudom pontosan.
De nézz utána: [link]
-
Laccoss
addikt
Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Battlefield 6
- Autós topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Assetto Corsa Competizione
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).