Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Laccoss
üzenetére
"Az élettartam fontos"
...meg az üzemidő, meg a fogyasztás, jobb helyeken. és igen, pont ez a kérdés, hogy mit pakol hova. van, aki szereti átlátni az oprendszer működését, de azt senki se szereti gondolom, ha feleslegesen használja az erőforrásokat. a win7 pedig állítólag a jobb energia menedzsmentről híres.
"Energiagazdálkodásnál beállítottad hogy kapcsoljon ki x idő múlva? Egyáltalán kikapcsol? vagy csak teker?"
ez nem is volt kérdés, az a kérdés, hogy miért seek-el, amikor nem fut a háttérben erőforrásigényes program (még jó, hogy egy kikapcsolt vinyó nem dolgozik). update-et alapból kilövöm, csak akkor frissítsen, amikor én mondom neki. késleltetett írás? amikor nem csinálsz semmit?
az XP is prefetch-el és használja a cache-t, de az nem seek-el feleslegesen. kábé ugyanúgy lőttem be a win7-et is, mindent kikapcsoltam, ami feleslegesen futna a háttérben. ezzel nem az oprendszert becsmérlem, mert egyelőre nem tudjuk, hogy mi okozza. lehet, hogy egy progi. erőforrásfigyelőből mindenesetre nem derül ki. diskeeper-t lelövöm, a seek-elést akkor is folytatja. paranormális
előbb-utóbb csak rájövök.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest