- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- S23/ Android probléma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Laccoss
üzenetére
"Az élettartam fontos"
...meg az üzemidő, meg a fogyasztás, jobb helyeken. és igen, pont ez a kérdés, hogy mit pakol hova. van, aki szereti átlátni az oprendszer működését, de azt senki se szereti gondolom, ha feleslegesen használja az erőforrásokat. a win7 pedig állítólag a jobb energia menedzsmentről híres.
"Energiagazdálkodásnál beállítottad hogy kapcsoljon ki x idő múlva? Egyáltalán kikapcsol? vagy csak teker?"
ez nem is volt kérdés, az a kérdés, hogy miért seek-el, amikor nem fut a háttérben erőforrásigényes program (még jó, hogy egy kikapcsolt vinyó nem dolgozik). update-et alapból kilövöm, csak akkor frissítsen, amikor én mondom neki. késleltetett írás? amikor nem csinálsz semmit?
az XP is prefetch-el és használja a cache-t, de az nem seek-el feleslegesen. kábé ugyanúgy lőttem be a win7-et is, mindent kikapcsoltam, ami feleslegesen futna a háttérben. ezzel nem az oprendszert becsmérlem, mert egyelőre nem tudjuk, hogy mi okozza. lehet, hogy egy progi. erőforrásfigyelőből mindenesetre nem derül ki. diskeeper-t lelövöm, a seek-elést akkor is folytatja. paranormális
előbb-utóbb csak rájövök.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest