- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Aktív témák
-
hewek
csendes tag
sziasztok!
vásároltam 1 laptopot adtak hozzá win 7 home premium 64 bites (2 particio + recovery) rendszert. bekapcsoltam minden létező kiegészítő felpakolva + még rá. újra szeretném rakni és particionálni ha lehet... kérdésem: most kaptam 1 jogtiszta szoftvert amit esetleg ezáltal a recovery particio ill adott recovery media dvd-vel tudom helyreállítani abba az állapotba ami első bekapcsolásnál fogadott? vagy pedig tudok tisztán csak a win7et ujrarakni (ami a leírás szerint csak ugy lehetséges h 2 partico fixen marad+recovery, de ekkor is visszaállítás van irva,nem pedig ujra rakni ). vagy ha most letöltök 1 win 7 home premiumot és legyalulom az egészet ujrarakom rendszert és a laptop alján lévő product key-t használom akkor ugyanigy lehet jogtiszta? vagy hogy van ez nem vágom. ja és a cimkén win 7 home premium OA van irva. ez az OA mit jelent?
segítségeteket elősre is köszi
csoki
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest