- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
válasz
Plazmacucci #5271 üzenetére
Akkor mi lesz?
Én folyton csak várok, s várok...
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #5226 üzenetére
Én okádni tudok ezektől a "hangjavító" cuccoktól. Kell venni valami normális fülest aztán kész.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #5224 üzenetére
..de én hiszek benne, hogy ettől jobban szólt 8.1 alatt, tehát, nekem hiányzik.
Ha már itt tartunk: EQ is volt 8.1 alatt - azaz, hangzásképek és saját beállítási lehetőség is - amit szintén nem találok a 10-en. A fejlődés iránya visszafelé, ezek szerint, vagy, csak a beállítások 7. bugyrába száműzték szegény beállítást?
Neked fizikai gombos telód van? Világítanak a gombjai használat közben? F
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #5131 üzenetére
Miért ajánlod a fast ringet, ha ugyanazon mondatban meg "használatra nem ajánlom"-ot írsz? Csak nekem fura ez?
Nálam a slow ring-en települt változattal szinte semmi bajom (..és ami van, az sem instabilitás, csak néhány apróság, meg néhány marhaság (pl. billentyűzetnél a számok berakása az ékezetes betűk elé..)).
..mondjuk, azt nem tudom, mikor kerül át valamelyik újabb fast-verzió a slow-ring körre. -
donmackó
addikt
válasz
Plazmacucci #5136 üzenetére
Eltaláltad pont 6 perce élvezkedem vele.
Mi lenne az a zStorage a rendszerbeállításoknál? Rábökök és kidob a kezdőlapra.
-
donmackó
addikt
válasz
Plazmacucci #5133 üzenetére
Már repítem is fel.
-
donmackó
addikt
válasz
Plazmacucci #5131 üzenetére
Nem is szeretném tartósan használni. Egy hétig szabin vagyok addig tesztelgetném, majd menne vissza a 8.1 (avval semmi gond nincs).
-
csizi90
aktív tag
válasz
Plazmacucci #5058 üzenetére
Ne éld bele magad. Ahogy nézem van additional download data és az obb file-t nem tudja letölteni play services nélkül...
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #5046 üzenetére
Nem ehhez hanem a 930-al kapcsolatban irok. Sorra mondja vissza a Nokia Care a Nokia 930 fémkeretes telónak a garancia megtagadását külsérelmi sérülésekre hivatkozva. Ezek többségében mikrofon hibákkal kerülnek oda be. Elég gáz egy Microsofttól, hogy mondva csinált ürüggyel megtagadása készülék garis javítását. Kellene már másik gyártó mert ha így még tovább akkor nálam a Nokia - Microsoft páros a w.c.-n végzi magát. Ezek szerint mégis jobb ha nem fémhàzas egy mobil.
-
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci #4994 üzenetére
De mintha egyszer átjött volna IEből minden. Lehet rosszul emlékszem.
#4995: W10nek mi köze a cseréhez? Ugyanannyi értelme van 8.1-el is váltani. -
moleculez
veterán
válasz
Plazmacucci #4992 üzenetére
Mobil Edge vs Destop IE?
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #4976 üzenetére
..hm.. érdekes, és illogikus. Vajon, miért lehet?
hjoci1980: miért nem próbálod ki?
"Nem tudom, de egy napon keresztül néztem a fogaskereket mire rájöttem..." -
like.. és köszi.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #4965 üzenetére
A fast - és hát, éppen ez a különbség a 2 féle insider "hozzáállás" között - a legújabb, kevesebbek által tesztelt, de - és ebben igazad van - újabb, tehát a slow-hoz képest hibajavított verziót takarja, éppen csak, azt nem tudod, hogy esetleg milyen egyéb hibák csúsztak még bele, vagy, hogy a következő fast build fel fog-e települni az előzőre, vagy, visszaállás után tudsz majd csak a legújabbra frissíteni (lsd. legutóbb is volt valami ilyesmi probléma az egyik fast verzióval).
Ezzel szemben, a slow verziókat jóval többen tesztelték, elvileg stabilabbak e miatt - legalábbis, a hivatalos indoklás szerint.
.ezzel együtt, most, hogy nyomtam egy HR-t, és nekiálltam visszaállni online mentésből, a visszaállás egyik pontján, sms-t kérhettem a telefonomra, mint biztonsági azonosítást - igen ám, de a teló még nem jutott el addig, hogy fogadjon sms-t, hiszen épp a beállításokban volt! - Loooool
- még jó, hogy volt másik számom is megadva, amire már tudtam fogadni az sms-t?!
ehem.. azt írja a cucc, hogy 173 alkalmazás vár letöltésre..
lemaradt: miután a fentebb írt Samsung SDHC->Sandisk SDHC cserét megcsináltam, semmiféle várakozás nem volt a bekapcsoláskor, azonnal kérte a pint, szóval a lassulás a Samsung tartalmának olvasása miatt volt.
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4970 üzenetére
Hát, azt hiszem, ezúttal eltekintenek az "amikor készen van" dologtól
Az igazat megvallva, nekem már a mostani állapotában is majdnem jó lenne a rendszer, de az Outlookkal megszívatott az MS, nem tudom mikor fogok tudni W10M-re váltaniMondjuk tény: most, hogy visszamentem 8.1-re minden simábban fut. Csak ne lenne minden olyan nagy...
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4965 üzenetére
Végül is csak a beragagó quiet hours, meg a lassú lockscreen volt 512-n, ami 166-on nem...
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #4963 üzenetére
még a Te kedvedért sem szívok extrán egy-egy fast-os hibával, sry.
Ezt is csak azért tettem fel, mert kolléga szerint, a 930-án stabil.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Plazmacucci #4961 üzenetére
Kérdezd meg az Insider-t, miért azt ajánlotta ki slow ringen a 830-amnak?!
Van stabil verzió, ami jobb? Ha igen: hogyan tehető fel, ha az update nem ajánlja ki? Fast ringet nem szeretnék, hogy esetleg 2 nap alatt 2x kelljen op.rendszert cserélnem, pláne, hogy a játékállásaim elvesznek hr-nél, mert az MS-nek egyszerűbb a fejlesztőre kenni, hogy
bénanem tud tisztességesen megírni egy mentési megoldást a saját platformjára! -
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #4954 üzenetére
Lol
-
otto1
tag
válasz
Plazmacucci #4940 üzenetére
625-nél is elmegy a hang néha, újra indításkor visszajön.
-
MKLS
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4944 üzenetére
Remélem nálad is működni fog a dolog. Ha igen akkor sikerült felderíteni egy olyan bugot, ami miatt 735 topikban már valaki készüléket is adott el...
-
MKLS
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4937 üzenetére
Lumia 735 topikban már kaptam megerősítő visszajelzést, nagyon nagy valószínűséggel a Messenger az okozó. Elnémulás után ha kilövöd a Messengert a háttérben futó alkalmazások közül azonnal visszajön minden hang.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #4940 üzenetére
920, 930 nem produkált még nálam ilyet 1,5 illetve közel 1 év alatt. Se a 8.1 se a 10.
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #4937 üzenetére
Ilyennel soha nem találkoztam.
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #4895 üzenetére
és ki vesz majd 200000Ft-ért MS telefont?
-
Gusztáv
addikt
válasz
Plazmacucci #4895 üzenetére
Szerintem a 950 is drága lesz (ezzel a hardverrel én olyan 200e saccolok). Persze lehet, hogy MS agresszívan árazza, de 150e alatt biztos nem lesz. Igazából a 830 utódjára lennék kíváncsi, de az sajnos 2016 Q1 előtt biztos nem jön.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Plazmacucci #4865 üzenetére
Valószínűleg első körben úgyis csak a két új telefon kapja meg, ott meg a Snapi 808, 810 csak elviszi még ilyen kevésbé optimalizált változatban is. Mire kijön a 10-es rendszer a meglévő telefonokra, addig még bőven van idejük optimalizálni. Az asztali verzió is csak az utolsó egy hónapban ált össze, előtte ott is voltak bugok rendesen.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Plazmacucci #4872 üzenetére
Marketinggel mindent el lehet adni, lásd samsung
Sógornőm most vett egy Lumiát, a boltban a nő le akarta beszélni hogy ez a windows nem olyan jó, inkább android
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Plazmacucci #4872 üzenetére
Hát a 640 is majdnem úgy néz ki mint egy 930.Csak kicsit kerekebbek a sarkok.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Plazmacucci #4865 üzenetére
A két új telefon október elején jön nem? A 10es frissítés meg november eleje, vagy is ezt olvastam
Azért így elég vicces, pont fordítva lenne
-
Assdak
őstag
válasz
Plazmacucci #4836 üzenetére
De én nem kikapcsolni akarom. A Glance-el nincs bajom, csak a Glance backgroundal, és az az opcio eddig külön programból ment, ami fel sincs telepítve, ezért nem értem.
-
Assdak
őstag
válasz
Plazmacucci #4820 üzenetére
Ezzel kezdtem, de nem sok mindent találtam az Exchange és a Glance kulcs szóra..
-
Partyface007
őstag
válasz
Plazmacucci #4787 üzenetére
:-)
egyébként ez a 10536.1004-es viszonlyag gyorsnak és stabilnak tűnik már bár sim kártya nincs benne így igazából nem használom napi szinten
(mondjuk az is igaz hogy kb erre a szintre már vagy 3 hónapja el kellett volna jutniuk... )
nálam a 830-on a kezdeti buildek óta van 4 program ami nem töltődik le
call+sms filter
nokia account
audio
touchez másnál is igaz vagy csak engem szivat?
-
BiP
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4775 üzenetére
Jó neked, nálam még mindig nem. (L930)
-
válasz
Plazmacucci #4765 üzenetére
Na automatikus feltöltés működik úgy ahogy. Tízből mondjuk nyolc felmegy, a maradék kettő sehogy sem. "Hiba történt, próbálkozzon újra később" és semmit nem lehet vele csinálni...
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #4763 üzenetére
Mobilneten sem megy fel, vagy csak wifin?
-
Clemi
veterán
válasz
Plazmacucci #4761 üzenetére
Nekem automatikusan megy fel minden kép, szép sorban és nem csak egy, hanem ha csavargás volt és képeltem a telóval, amint hazaérek elkezdenek felmászni, de még a videók is. Nem én indítom direkt, hanem felmennek maguktól. Ha megnyitom a OneDrive tárolóm a böngészőben, ott még látni is lehet ahogy érkeznek a képek és a filmek.
Direkt felküldeni nem is próbáltam soha és nem is vágom mikor milyen körülmények között lenne rá szükség, hisz még akkor is felmegy, ha nincs WiFi csak be kell állítani, hogy mobil adatkapcsolat esetén is töltse fel. A WP8.1 alatt még nem, de a W10M alatt már ráadásul a raw (DNG) fájl is feltöltődik, ami nagy könnyebbség, mert nem kell kábelen leszedni külön a telefonról.egyszerre egynél több képet osztok Ondrive-ra, Mondjuk azt se vágom, miért a OneDrive-ra és miért nem onnan osztod meg ami feltöltődött. Vagy neked ki van kapcsolva a fényképek mappa szinkronizálása és manuálisan töltögeted fel?
-
Clemi
veterán
válasz
Plazmacucci #4758 üzenetére
Ezt most mondjuk nem értem mire írtad, mert nekem azonnal megy a felhőbe még a DNG fájl is a camera roll mappából, amint WiFi-re csatlakoztam.
(#4757) consonoMármint mihez nem lehet egyéni csengőhangot beállítani? Nekem ott van a telefon gyökér könyvtárában a "ringtones" mappa (amit minden HR után a rendszer állít vissza) és semelyik számnál nincs kitöltve az id3 tag
Igaz ezeket úgy vadásztam össze csengőhang oldalakról és nem saját kreálmány kivagdosva eredeti számokból.
-
Clemi
veterán
válasz
Plazmacucci #4698 üzenetére
Ez nálam is így van 930-on. A fényképek és a kamera rész még nagyon nincs kész ahogy észrevettem. Nem kezdem el felsorolni, de még ez az egész terület eléggé sántítva működik, de legalább működik
Más kérdés: A "takarékos üzemmód"-ban van egy tétel, konkrétan a "Windows Default Lock Screen" ami csak a háttérben, de fogyaszt. Néztem egy 8.1-es telót, azon nincs ilyen. Ez vajon mi akar lenni?
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #4698 üzenetére
Nem működik, kamera elindul és a vissza nyílra ugyanúgy óra nélküli zárképernyőt dob nekem, mint telefonálás után.
Alapértelmezett kamera szintén nem váltható, gondolom, ha törölném a Lumia Camerát, akkor beállna az MS a helyére. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Plazmacucci #4667 üzenetére
belenézhetnék én is a varázsgömbödbe?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Plazmacucci #4661 üzenetére
Gondolom azóta se érkezett SMS-ed, mitóta fent van.
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4649 üzenetére
Holnapra ígérték a nem angol billentyűzeteket és nyelveket, ma be kell érned ennyivel...
Hupsz, frissítenem kellett volna.. -
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #4649 üzenetére
•Additional languages for speech and keyboards won’t be available until tomorrow (9/15) and will error if you try to download. If you already have languages for speech and keyboards downloaded to your phone prior to upgrading, they will remain and available to use.
-
mtm800
senior tag
válasz
Plazmacucci #4643 üzenetére
bizony így van .Nálam is simán felment 640 re és 930 ra is.
-
honeker
őstag
válasz
Plazmacucci #4643 üzenetére
8,1 -röl raktam fel 1,5 óra. most tesztelgetem egyelőre jó.....
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #4626 üzenetére
mert meg ez sincs kesz.
-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci #4436 üzenetére
Az kb meg is ér ennyi pénzt.
Amúgy szép fogás, hogy szerezted?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4345 üzenetére
Most néztem insideren és nem talált még semmit.
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #4345 üzenetére
Most nekem is 8.1 van, szerviz után nem volt kedvem visszarakni az 512-t miután megint megtapasztaltam hogy milyen fürge is igazából a telefon... Szóval én tuti nem rakom most fel. (Vagy de
)
-
válasz
Plazmacucci #4283 üzenetére
Azért valahol vicces, hogy se a 8.0-hoz (najó, jogosan), se a 8.1-hez nem volt ilyen preview program. Nem láttuk, hogy azok hogy alakulnak.
Én annyit tudok, hogy az asztali build is siralmas állapotban volt a megjelenés előtt egy-másfél hónappal. Ez pedig már egy egyhónapos build. Illetve akkor adták ki, az új branchről.
Aki meg a preview alapján mond véleményt a majd valamikori véglegesről, ott egy szavam sincs
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #4162 üzenetére
Nem használok átlátszó csempéket, kiválasztok egy színt és kész. Attól függetlenül lassú.
-
válasz
Plazmacucci #4088 üzenetére
Most már facebookba se tudok visszalépni
(#not member of the user table)
-
consono
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4086 üzenetére
Milyen telefon? Nálam ez is megy, meg az automatikus OneDrive szinkronizálás is. Az érdekes még, hogy mindegyik probléma felhős rendszerrel kapcsolatos.
-
zojjektum
őstag
válasz
Plazmacucci #4073 üzenetére
Nekem úgy rémlik, mintha szept. 14-15 írták volna valahol.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
nem tartom kizártnak, hogy jön. [link]
-
Boonen007
őstag
válasz
Jaja, ez nálam is így lesz!
-
chipesz
őstag
válasz
Plazmacucci #4070 üzenetére
Nekem egyet sem tölt fel, természetesen az automatikus feltöltés sem működik.
-
bepken
veterán
válasz
Plazmacucci #4060 üzenetére
érdemes rendszeresen lementeni a csv fájt
-
válasz
Plazmacucci #4057 üzenetére
Nekem a telefonszámok tűntek el
-
csizi90
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4040 üzenetére
Ezt már én is észrevettem, de legalább lehet lapozgatni a mail-ek között, ami ugye 8.1 alatt nem ment.
Egy lépés előre, egy hátra. (bár őszintén szólva ha választani kell akkor inkább a lapozás.)
-
Gusztáv
addikt
válasz
Plazmacucci #3997 üzenetére
Érdekes, nálam pont az üresjárati fogyasztás tűnik elég jónak. Hétvégén alig piszkáltam a telefon, egész nap az asztalon hevert, estére merült kb 15%-ot (Lumia 830). Tapasztalatom szerint az Edge eszi még mindig elég intenzíven az akkut.
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #4011 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #4008 üzenetére
Közeljövőben nincs reális esélye, igy pontos
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4006 üzenetére
azért hátha
bár tudjuk kis ország... -
honeker
őstag
válasz
Plazmacucci #3999 üzenetére
cortina megy már rajta
-
honeker
őstag
válasz
Plazmacucci #3997 üzenetére
Napi szinten használhato.....ujra indulás.fagyás ?
-
válasz
Plazmacucci #3956 üzenetére
Implementing your activity lifecycle methods properly ensures your app behaves well in several ways, including that it:
•Does not crash if the user receives a phone call or switches to another app while using your app.
•Does not consume valuable system resources when the user is not actively using it.
•Does not lose the user's progress if they leave your app and return to it at a later time.Stopped
In this state, the activity is completely hidden and not visible to the user; it is considered to be in the background. While stopped, the activity instance and all its state information such as member variables is retained, but it cannot execute any code.
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #3966 üzenetére
ha fent van a w10, akkor nem tart ezt semeddig megirni visszajelzesnek.
-
Воланд
titán
válasz
Plazmacucci #3960 üzenetére
miert venne fel? ezt egyedul a win8 desktop tudta, wp7 alatt az eppen megjelenitett oldal kepet rakta ki. wp8 szinten.
-
consono
nagyúr
válasz
E marad, ráadásul az 512 (lehet, hogy csak nálam, de) nem kezeli jól a kitűzött linkeket. Nekem pl a kitűzött mobilarena a Bing keresését adja vissza a http szóra
Hmm... A facebook viszont működik (de az ikon E), kitűzöm újra a mobilarénát is!
Hmmm2: a mobilarena így sem lett jó, lehet, hogy nem a kedvenc fórumtémákat kellene pinelnem..
-
no1r
őstag
válasz
Plazmacucci #3956 üzenetére
és az akksit sem zabálja le?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nem tudom, nekem nem wp10 van
-
enginev3.0
félisten
válasz
Plazmacucci #3958 üzenetére
Ezért használom inkább a internetexplorert facebookra, ott legalább a smiliek is normálisak
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #3949 üzenetére
"Nekem az örökös hálózatra vár töltögetés hat bénán mikor visszalépek a Messenger appba."
Hát ezt pedig bármelyik platformon eljátsza, IOS-en biztos.
-
BiP
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3949 üzenetére
Én azokat az eseteket szeretem, amikor az értesítési sávban látom, hogy jött valami üzenet, aminek el tudom olvasni az első pár szavát. Rányomok, megnyitja az alkalmazást, de az üzenetet már nem tudja megmutatni.
És én is lemaradok róla, mert valahol elveszik az éterben. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Plazmacucci #3947 üzenetére
Miért? Ha nem lesznek lusták a fejlesztők, az egyből értesítésből való válaszolással szerintem nagyon jó lehet. Az értesítéses rendszer nekem már a mostani formájában is tetszik, ha hosszabb az üzenet, akkor is meg lehet nézni a nyilacskával pl.
-
csizi90
aktív tag
válasz
Plazmacucci #3928 üzenetére
Nyugi, nekem pl a Microsoft-os app-ok frisíítései nem jönnek meg, mint pl Word vagy Mail
-
roby1520
tag
válasz
Plazmacucci #3928 üzenetére
Működik rendesen
-
chipesz
őstag
válasz
Plazmacucci #3926 üzenetére
Nekem működik.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #3918 üzenetére
Én is mindig csináltam resetet, van magyar javaslatok és swipe is. Minden build-nél volt.
-
válasz
Plazmacucci #3913 üzenetére
Nekem sincs.
-
consono
nagyúr
válasz
Nekem is van.
-
savoo
addikt
válasz
Nekem van.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #3909 üzenetére
Nekem alapból volt magyar nyel 920-on és 930-on is. Minden buildnél.
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #3909 üzenetére
? De.
-
roby1520
tag
válasz
Plazmacucci #3905 üzenetére
Udv!Van Magyar nyelv a billentyűzeten már?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #3903 üzenetére
Én W10 alatt mindent kikapcsoltam, 8.1 alatt nem foglalkoztam semmivel soha. Netem is van éjjel-nappal mégis nagyjából dupla az akku idő. Volt HR, teszt időszak meg minden és mégis vicc az üzemidő. Akkor bírja viszonylag jól ha nincs net bekapcsolva, de anélkül meg nem sokat ér az okostelefon.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #3899 üzenetére
Ennyi erővel a 8.1 is félkész rendszer. Amúgy a menün meg beállításokon nem fognak már változtatni maximum az extrákon. De szerintem a régi igénytelen WP-s beállításoktól mérföldekkel igényesebb meg rendszerezettebb a dolog a 10-es verzión, nekem legalábbis bejön. Most, hogy visszaálltam 8.1-re hiányzik is a 10-es dizájn. Jöhetne lassan egy gyors és akku kímélő build.
-
csacsi67
addikt
válasz
Plazmacucci #3899 üzenetére
köszi
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Plazmacucci #3895 üzenetére
Pedig felkesz lesz mint az asztali verzio.De ne legyen igazam.
-
válasz
Plazmacucci #3892 üzenetére
Igen, de addig kell, amíg nem frissül Denimre (egyik rebootnál kapsz majd értesítést, hogy megtörtént), utána eltűnik a glance a settingsből.
-
válasz
Plazmacucci #3887 üzenetére
Nálam se töltötte le, egyiket se. Mivel GBIE, így angol volt a default nyelv, azt le is szedte, szerensére Cortana működik brittül is. De az amerikai beszédet se volt hajlandó.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Plazmacucci #3887 üzenetére
Semmit, megy alapból. A quiet hours meg nem blokkol, cortana nélkül nem is működik.
-
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #3882 üzenetére
known issue, de maga a funkció működik
-
Bigben sk
csendes tag
válasz
Plazmacucci #3876 üzenetére
Este kezdtem tölteni,1-órán keresztül 0,tovább nem figyeltem de reggelre fent volt.
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #3863 üzenetére
No.
-
JamesHun
addikt
válasz
Plazmacucci #3796 üzenetére
rámentem az insider re, de így sem talált semmit sem fast-on :S
-
JamesHun
addikt
válasz
Plazmacucci #3788 üzenetére
nekem nem talált új buildet :S
-
válasz
Plazmacucci #3788 üzenetére
Nyomtam egy recovery-t, de az is 15 perce csak áll.
-
válasz
Plazmacucci #3786 üzenetére
Egyébként nálam is el szokott húzódni a frissítés, de nem ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest