Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
banda1981
aktív tag
válasz
betyarr
üzenetére
Ezt a telot megvásároltam újonan,és kb.másfél hónapig működött a vowifi aztán 1x csak nem!
Azóta nem tudom életre kelteni!
Hívtam a Telekomot is,ki/be kapcsolták a szolgáltatást,és a sim kártyát is frissítették,de nem hozott eredményt!
Másik teloba rakom a kártyám ott jó a vowifi!
Nem tudom mit csináljak már vele,pedig kellene a vowifi......... -
betyarr
veterán
-
AnonymusX
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
iPhone-okon a mobilhálózat a preferált, ami nem állítható. Androidon lehetőség van állítani ezt és a WiFi-t előnyben részesíteni, ekkor automatikusan regisztrál a készülék VoWiFi-re, amint van WiFi a közelben.
-
betyarr
veterán
egy kis észrevétel OP7pro esetében:
ma értesültem a T-s vowifiről.dörzsöltem is a tenyeremet,hogy végre ilyen is van.DE!2. simnek nekem digi van,amit ugye mókolni kell az összefoglalóban található leírás alapján,hogy legyen vowifi.azonban a mókolás miatt nem működik a T-s vowifi...miből tudom?miután telepítettem a legújabb droidot,az kilőtte a digihez szükséges mókolást a telón (alaphelyzetbe állt ebből a szempontból a teló) és ekkor működött a T-s vowifi.miután megcsináltam a digis mókolást,utána viszont a T-s vowifi nem volt hajlandó működni
van/lesz erre valami megoldás
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Elmentem du otthonrol, hazajottem es nem lep fel egybol.
Repulo be majd ki es Wlan call ujra.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Rootolt telefonnál láttam ilyet. Nem lett az oprendszerhez hozzányúlva?
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem megy most is, úgyhogy inkább készülék gond lehet.
-
Landsmann
addikt
válasz
banda1981
üzenetére
Mikor megjött az SMS erről, a linkre kattintottam, ahol a leírása van. Végig olvastam és mire megírtam az SMS-t, amivel aktiválni akartam, már meg is jelent az ikon a térerő mellett. Állítólag router függő a dolog. DE én iaz itthoni 3 routerrel, a melóhelyivel illetve a free wifi hálózattal is kipróbáltam és mindegyikkel megy. Pedig a routerek közt van olyan, ami már több mint 10 éves.

A telefon Xiaomi Redmi 9. -
Landsmann
addikt
A Telekom Dominósoknak is engedélyezte a VoWIFI-t. Működik mindenféle trükközés nélkül. 😃
-
Starchm
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
domino/ havidijas?
dominon nincs vowifi asszem. -
4Grider
félisten
válasz
Gubu0101
üzenetére
A felső kategóriás sorozatokba a Samsung jellemzően beteszi ugyanazt a konfigot, ami az előző verziókban benne volt, így kiadáskor jellemzően már működnek az egyedi szolgáltatások a szolgáltatóknál. Az S21 sorozat sincs benne a Telekom táblázatában, de igen nagy valószínűséggel ezen okból működni fognak.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mondjuk erdekes ez a lista,fold3 nincs kozte,viszont kapcsolo nekem ott van es mukodik is.Mondjuk ez lista frissites kerdese.En nem kertem semmit hozza,hogy engedelyezzek.
Az elofizetesed megfelel? -
4Grider
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Vagy a rendszerükben megvan hozzá a támogatás, csak éppen a készülék oldalán hiányzik hozzá a Samsung firmware-ből a konfig.
-
-
4Grider
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A topik összefoglalójában a táblázatban emellett a modell mellett a Telekom VoWiFi-re X van jelölve. Lehet, nem véletlenül.
-
Sziasztok!
Telekom függő J3 (2017) telefonon próbálom vowifi-t bekapcsolni de az Instenert se sikerül...Telekom sms aktiválása megtörtént, telefon is újra lett indítva, de vowifi kapcsoló off állapotban van és ki van szurkitve, nem lehet on állapotba tenni
Valami ötlet ?
-
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
Samsung S21-gyel használ még valaki Digit mobilt?
Csak mert az október végi frissítést követően nem csatlakozik a vowifire. Írtam a Diginek is - persze nem ott a hiba szerintem sem.
A Samsung ügyfélszolgálata távgyógyított kétszer is, de semmi eredménye.Üdv
-
banda1981
aktív tag
Sziasztok!
Redmi Note 10pro Telekom kártyával nálatok működik a VoWiFi? -
Landsmann
addikt
valami kavarás van a Telenornál. Igaz, hogy nem támogatott a Redmi 6, de évek óta használtam a VoLTE-.t, Viszont az utóbbi 2-3 hétben előfordult, hogy nem jött be a hívás, csak egy SMS, hogy nem fogadott hívásom volt. Ma reggel óta viszont semmilyen hívás nem jön be ha be van kapcsolva a VoLTE. Az egyik kártyánál az ikon sem jött vissza mikor ki majd be kapcsoltam a VoLTE-t. A mytelenor oldalon semmi nyoma egyik kártyáénál sem, hogy tiltve vagy engedélyezve van. Korában ott volt.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Diginél aktív, Telekomnál semmi...
-
pitiless
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Telefon app beállításai között? A samsung oda rakja.
-
Aurig@
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
[link] szerint tudja. Connectivity menü, oldal aljafelé.
-
AnonymusX
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Ha megvan a készülék, akkor meg tudod nézni Beállítások - Kapcsolatok - Mobilhálozatok alatt van-e WiFi hívás kapcsoló ha Telekom Sim van benne.
-
AnonymusX
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Valószínűleg nem, mert nincs a listában: [link]
-
domper2015
senior tag
Sziasztok, a Samsung Galaxy A31 Telekom Vowifi-re alkalmas?
Köszönöm -
trec12
addikt
Valaki esetleg próbálta már a Honor 50-el a Digi Mobilt? VoLTE, VoWiFi megy rajta?
-
-
4Grider
félisten
-
zsolt501
nagyúr
Tudom hogy nem igazán ide tartozik, de mitől van az, hogy a lakásban ahol lakom a Telekom B3-as hálózata katasztrofálisan gyenge, a B20-as hálózat jelerőssége kitűnő és még a B28 is elfogadható, pedig a torony jó messze van, de sajnos azt veszem észre, hogy a telefon bekapcsolása után először a B20-ra csatlakozik fel, majd 1-2 perc után átvált a B3-ra ami iszonyat gyenge és sajnos ez nagyon észrevehető használat közben is.
Mitől lehet ez? -
MDanny
senior tag
válasz
petya2012
üzenetére
Elvileg ez global verzió, a korábbi készülékekben benne voltak az európai szolgáltatók profiljai. Bár mióta vannak EU végződésű verziók, azóta nem biztos, gondolom inkább fejlesztenek azokra... Az a baj, hogy a korábbi global verzióknál is szokszor csak szerencse kérdése volt, hogy valamelyik profil stimmelt. Pl. Redmi 7 global esetén Telekom VoLTE van, VoWiFi nincs, EU-ssal van...
-
Kozma0177
csendes tag
Sziasztok ! Gyári visszaállítás megoldotta a Volte problémám ,viszont pár óra vagy egy nap után ismét letilt az ims és nincs Volte-m . Hogy lehetne ezt megoldani
Xiaomi mi 9 MIuI 12.5 . -
petya2012
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Üdv
Telekomos kártyáról van szó.Volt nemrég Samsung telóm azzal ment,de ez a POCO F3 ami most van az nem EU-s szoftver hanem globál.Anyukám is telekomos EU-s note10s-el és nála megy a volte ki is írja és megmarad a 4G híváskor
Tehát akkor ez nem lenne volte képes?
Van erre megoldás vagy nyugodjak bele?
köszi a választ -
4Grider
félisten
válasz
petya2012
üzenetére
A telefon menüjében elérhető apn-nek nincs köze a VoLTE-hoz, az csak a mobilnet apn-jét állítgatja. Ha VoLTE képes a telefonod adott szolgáltató hálózatához, akkor a rosszul beállított apn-el is mennie kell a VoLTE-nak. Telenornál nem támogatják a telefonod VoLTE-képességét, ezért az előfizetésedre VoLTE tiltást tesznek.
-
petya2012
őstag
Még egy kis infó az előzőhöz
Anyukám Note10s-t használ megnéztem az apn beállításokat,ugyanaz,mint ami nálam is-neki megy a volte ki is írja-de nekem nem megy -
petya2012
őstag
Sziasztok
Xiaomi Poco F3 telefonom van telekomos kártyával,valaki segítene nekem aki tud
Olyan gondom van,hogy a volte bekapcsolva a telón,eddig az apn-nél a hozzáférési pont protokollja IPv4/IPv6 volt és hívásindításnál volt amikor nem volt semmi net vagy pedig leváltott 3G-re.Aztán ezt átettem IPv4-re akkor nem ment el,de akkor is 3G vanköszönöm ha valaki segítene
-
tomp
Topikgazda
Ha Denmark vagy Norway konfigot állított be a telefon akkor az SMS IP miatt lassú. Nézd meg Hungary konfiggal van e VoLTE. Ha nincs akkor ha van Telenor Bulgaria konfig akkor állítsd be azt!
9-es szérián android 11-en alapból a bulgária konfigot állította be a telefon. Náluk sincs SMS IP így az sms azonnal elment.
Android 12-n szerintem már a 9-es széria is kapott hivatalos magyar konfigot mert alapból van a menüben VoLTE kapcsoló és van 5G opció is, igaz az 5G nem megy bug miatt. Sajnos nem tudom megnézni mert nincs QPST, EFS Explorer kapcsolat. -
tomp
Topikgazda
A probléma okozója: nincs a telenornál VoWiFi azaz SMS IP se viszont a telefon először IP-n szeretné elküldeni az SMS-t. A konfigban megadott time out után küldi el "hagyományos" úton.
QPST/PDC-vel konfigot kellene váltani. Lehet norvég telenor konfigot használ a telefon.
Elvileg a magyar telenor konfig már tartalmazza a VoLTE-t OP8-on. -
kissbg
tag
Sziasztok, bekapcsoltam a volte-t telenornál op8-ra, de nagyon lassú az sms. Régebbi Oneplusom volt pár éve, azzal is ugyanez volt a helyzet. Van esetleg valakinek ötlete, mit lehet ezzel kezdeni?
-
tomp
Topikgazda
OnePlus 9 Pro-n Android 12-vel már gyárilag van Telenor VoLTE! Azaz végre hivatalos konfigot kaptunk! Ami nem tetszik, hogy nincs VoLTE ikon a felső sorban. Konfig szinten rejtve van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest