Hirdetés
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
zsolt501
üzenetére
Én közben megtaláltam, de nem hiszem, hogy az almákom menne...

-
anglergab
addikt
Akinek a Telekom VoWiFi nem működik, írja meg a készüléke típusát is.
-
-
anglergab
addikt
Van olyan, akinek Telekom által hivatalosan támogatott készüléken nem megy a Telekom VoWiFi?
-
zsolt501
nagyúr
Én bevallom őszintén nem jelentettem még, de lehet el is hajtanának, mert a hivatalosan támogatott készülékek közt a Mi9T nem szerepel, még annak ellenére is, hogy eddig idén hibátlanul ment több hónapon át.
Még egy kérdés azokhoz akiknél megy illetve nem megy a VoWiFi szolgáltatás, nektek milyen készülék van, mert az is lehet hogy ez is befolyásoló tényező.
Egyre nagyobb a gyanúm, hogy valamit állítottak a telekom hálózatán ami miatt többünknek nem megy a szolgáltatás, míg másoknál ezzel szemben rendben működik. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Nálam telekom VoWiFi nem megy, Szegeden van a probléma otthon Digis NET van, és még mindig nem megy (több hónapon át hibátlan volt).
De mivel másnál a Telekomos nettel sem megy így eléggé fura a dolog.
Úgy néz ki, a hiba mintha bizonyos szolgáltatási területeket érintene, nem tudom a többiek merre használnák , és az is látszik, hogy nem az összes szolgáltatót érinti, a legfurább az egészben, hogy maga a telekom hálózatából sem minden esetben megy, ami eddig nem volt jellemző. -
Lackooo84
nagyúr
Most akkor konkrétan hol, melyik szolgáltatónál van vowifi peobléma?
-
polonic
félisten
Még nem javult meg a VoWiFi Telekomnál. Nálatok?
-
hellopeti
csendes tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Én konkrétan a vowifi miatt hordoztam át a számom a Telekomhoz. Annyira szigetel a házam hogy nincs bent térerő. Eddig Vodafone minibázist használtam de ott nagyon rossz a hangminőség és szakadozik amikor telekomossal beszélek. A vowifi eddig tökéletes volt. Remélem gyorsan vissza jön.
-
Lackooo84
nagyúr
-
slice14
veterán
válasz
anglergab
üzenetére
Igen, most is müxik.Helyesbitek, most mikor lekapcsoltam repcsi módra, már csak a Digi csatlakozott fel wifi-re, wifi bekapcsolás után. De az előbb még ment. Amúgy a wifit nemigen használom telón, csak ha fájlokat másolok ftp-n. Korlátlan mobilnetem van, és a routerben ugyanazt az előfizetést használom egy multisimmel.
-
anglergab
addikt
Azért nem megy a VoWiFi, mert az IPSec tunnel nem épül fel. A szerverrel megy kétirányú kommunikáció amúgy.
-
anglergab
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Ha van wifi, akkor miért csatlakozzon a wifire ÉS a mobil bázisra is a telefon? Ahogy írtad, az akkunak jobb, illetve az interferencia kisebb (a telefonon belül is! Jobb lehet a wifi teljesítménye). Ne feledjük, ha közel is van a bázis, akkor is sokszor akkora jeleket kell a telefonnak kibocsátani, mint a wifi esetében jellemzően.
Illetve van, ahol csak 2G/3G van. Ott wifi kell a(z igazi) HD hangminőséghez. -
Oliverda
félisten
Egyébként miért akkor tragédia, hogy épp nem működik VoWiFi? Ennyire rossz mindegyikőtöknél a térerő?
Speciel én csak azért kapcsoltam be, hogy kicsit lassabban merüljön itthon a telefon, így kímélve az akkut.
-
fant0mi
őstag
-
polonic
félisten
Itt sem megy a Telekom VoWiFi.
-
4Grider
félisten
válasz
anglergab
üzenetére
Az én 178.164.96.240/28 címtartományom eredetileg norvég címtartomány volt, a Digi nemrég vette meg. A névfeloldás erre is pool.digikabel.hu, viszont a Telekom szerintem nem az fqdn-t vizsgálja, hanem geolokációs bázist néz az ipre.
Mit mond az azenipcimem.hu az ip-tekre? -
4Grider
félisten
válasz
anglergab
üzenetére
Akár még az is előfordulhat, hogy az adott Digis publikus ip cím tartományt (amivel ugye most épp rendelkeztek) a Telekom külföldinek véli. Az én aktuális Digis ip címemre is van olyan geolokációs oldal, ami Norvégiát ír, ha a Telekom is így gondolja, akkor nem fog rá VoWiFit biztosítani...
-
4Grider
félisten
válasz
zsolt501
üzenetére
Azért én egy olcsó szolgáltatói gw-ben (legyen az Vodás, Digis, Telekomos, stb.) nem bíznék. Simán el tudom képzelni, hogy ipsec-passthrough hol működik az ont-on, hol pedig nem. Ha megbízható routolás és tűzfal funkcionalitás kell, annak ára van.
Vagy akár az is előfordulhat, hogy szolgáltatói nat mögött vagy, és a kettős nat miatt nem megy az ipsec, mert mondjuk más is használná ugyanazon az ip-n. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
De mi lehet a hiba???
Hálózat nem változott még új IP-t sem kapott a router az este, ha csak nem a Digi ONT-n van a hiba, vagy az OLT-n mert itt semmi változás nem történt míg aludtam, igazán a telót sem kapcsoltam ki, csak repülő módba tettem, és az a WiFi-t is lelövi ilyenkor ha eddig visszatettem WiFi-re akkor jött is a VoWiFi kapcsolat egyből, de most nem, még a telefon sem frissített, hogy azt mondjam azzal van a gond, de még azt is kipróbáltam, hogy új ráraktam a telót, de most az sem segített, csak azt tudom elképzelni még, hogy a Digis hálózattal van valami gubanc, sajnos most nem tudom Telekomos vagy egyéb WiFi hálózattal tesztelni.
Ha a Digi hálózatával van gond akkor mit tudok tenni??? -
zsolt501
nagyúr
No hogy az én napom is el legyen cseszve, hónapokig tökéletesen hibamentesen ment Szegeden a Telekomos VoWiFi szolgáltatás, ma reggel mikor bekapcsoltam már nem jön létre a VoWiFi kapcsolat, semmi nem változott az éjszaka folyamán, mikor eltettem magam aludni, még működött, reggel mikor a telefont bekapcsoltam már nem ment... kérdezem én mi a jó francokat csinálhatnak a központban???
Eltudom képzelni hogy más telefonján szuperül megy, de az engem baromira nem nyugtat meg...
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez a Vowifi pontosan hogyan működik külföldön? Pl Ukrajnában nincs a Diginek roaming partnere akkor csak annyi hogy simán felmegyek bármilyen wifire és tudok telefonálni, smsezni? A Digis SIMnek bent kell lennie a telefonban, hogy működjön?
-
gabor9991
addikt
Alcatel 1s (2020) készülékben mi okozhatja, hogy 2 kártyát használva,a telenoros adatkártya mellett megjelent a VoLTE kapcsoló, a hanghívásra használt vodafone sim mellett amin amúgy aktív és más készülékben működik a VoLTE nincs ilyen kapcsoló?
A telefonon 10-es droid van sem a play áruházas mtk engineer programmal sem *# kóddal nem tudom megnyitni a fejlesztői menüt, hogy az összefoglalóban szereplő beállítást módosíthassam
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. -
Vodafonenál mikor várható a vowifi?
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, Vodafonon, van ( megy ) a Wowifi? Illetve Digi sim is van a Redmi Note 9 Pro-ban de nem megy a Wowifi. Mit kellene állitanom? WoLTE van mind a két kártyán. Köszi a segítségeteket.
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
Poco f2 pro-val működik szerintetek a Digi mobil VoWIFI szolgáltatás vagy én állítok be valamit rosszul?
-
Landsmann
addikt
Telenoros előfizetésről hívva olyan számot, (nem telenoros szám) ami nem tartozik előfizetőhöz, kicsöngést ad vissza a rendszer. Nem VoLTE telefonról meg: A hívott számon előfizető nem kapcsolható.
-
slice14
veterán
válasz
fant0mi
üzenetére
Szeptember elején váltottam szolgáltarót (Telekom-ra), és még a 10.0.12-vel nem ment a VoWIFI, csak a VoLTE. Pedig sms-ben aktiváltattam a VoLTE-t és a VoWIFI-t is. Viszont 10.0.13-al már müködik, és meg is jelenik a VoWIFI ikonon az 1-es slot jelzése is.
Ha VoWIFI-re vagytok csatlakozva, nektek is WI-FI hálózat nevet ír ki a készülék a gyorskapcsolók alatt?
-
starchild
tag
Sziasztok.
Nálam a következő a helyzet Oneplus 7T-nél, amin 10.0.13.HD65BA van fenn.
1. foglalatban Telekomos SIM, mobilnet, 4G. Volte és VoWifi SMS-ben aktiválva.
2. foglalatban Telenor SIM, mobilnet nélkül.
Telefonon a menüben VOLTE és VOWIFI bekapcsolva.
Repülőmódban (wifi bekapcsolva) VoWifi ikon kinn van, de híváskor kb 1 mp után bontja a vonalat.
Normál üzemmódban vagy VOLTE1 vagy VOWIFI ikon van kinn. Utóbbi inkább akkor, ha munkahelyemen vagyok, ahol nagyon gyenge a térerő, vagy átváltom a hívási preferenciát Wifi-re. Ilyenkor megy a megy a WIFI hívás, nem szakad meg, bár hosszabb beszélgetést még nem folytattam vele.
Ha a VOLTE1 ikon van kinn, hívásindításkor visszavált E-re az adatkapcsolat, az ikon eltűnik, majd a hívás bontásakor visszajön.
Hívásindítás természetesen a telekomos kártyáról történik.
Kérdéseim: VoWifi-nél ez a helyes működés, illetve a Volte ezek szerint nem működik nálam? -
slice14
veterán
válasz
madaraszoli
üzenetére
-
fant0mi
őstag
válasz
madaraszoli
üzenetére
-
madaraszoli
csendes tag
Sziasztok!
Örömmel jelentem, hogy immáron a VoWiFi Telekom szolgáltatónál is működik OnePlus 7T pro-n. Telepítettem a legújabb frissítést (10.0.11) és kiváncsiságból bekalpcsoltam a vowifi kapcsolót és láss csodát, megjelent az ikon. Repülőgépes üzemmódban ki is próbáltam, kicsöngott hívásnál. Egyelőre csak ennyit néztem meg.
-
Brogyi
őstag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Köszi az infót.
-
Brogyi
őstag
válasz
jociolaszi
üzenetére
Telekomos kártya egyedül, és van VoLTE ikonod? Jól értem?

-
OnePlus 7 Pro + Telekom előfizetés:
A korábbi 10.3.4 frissítés óta néha másodpercekre felbukkant a VoWiFi ikon, kikapcsoltam, mert hívás-megszakító probléma volt, viszont most jött a 10.3.5, gondoltam adok neki még egy esélyt, és a VoWiFi egyelőre stabilan mutatkozik, repülő módban tudtam hívást is indítani
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp