- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Sziasztok! Xiaomi 11T Pro-nál a VoLTE megy a Yetivel gond nélkül?
-
trec12
addikt
Valaki esetleg próbálta már a Honor 50-el a Digi Mobilt? VoLTE, VoWiFi megy rajta?
-
-
trec12
addikt
Az miért van, hogy két VoLTE szám között (voda) néha-néha nem 4G-n megy ki a hívás?Ilyenkor feltűnően hosszú a hívásfelépülési idő ill. a hívó hang is más (berregős
)mint a VoLTE hívás sima búgó hangja. A telefonról eltűnik a 4G kijelzés is. Random fordul elő.
Megfigyeltem ha bontom a hívást majd újra hívok azonnal kicseng rendben....(készülékek két Huawei mate 20 lite) -
trec12
addikt
Nekem valaki azt mondta, hogy a VoLTE jobban meríti az akksit?? ezért kikapcsolta. Ugye ez nem így van?
-
trec12
addikt
válasz
Ra's al Ghul #1715 üzenetére
Újraindítás után azonnal ment.
-
trec12
addikt
válasz
Sas madár #1700 üzenetére
Valóban, nekünk az egyik flottás számon nem volt bekapcsolva (az enyémen meg automatikusan bekapcsolták már márciusban) szóltam a 1270-re szó nélkül aktiválták. Újraindítás után azonnal megjelent a VoLTE felirat. A készülékek amúgy Huawei Mate 20 lite-ok a hívás indítás után szinte egyből kicsöng nyilván a VoLTE miatt. A hangminőség kiváló.
A készülkéről annyit, hogy bátran ajánlom mert minden szolgáltatónál - talán a Telenornál nem de lehet már ott is - pöpecül megy vele a VoLTE. A Diginél a VoWifi is jó vele.A Telenornál meg nem hivatalosan de alkalmas készülékre nem hajladóak bekapcsolni a VoLTE-t. Egy HD-s számra meg be van kapcsolava a készülék is nem hivatalosan alkalmas rá de ott meg nem megy.
Úgy látom a Vodafonnál nincs gond a VoLTE témában a Telenornál mintha nem ez lenne a helyzet......
-
trec12
addikt
válasz
Sas madár #1407 üzenetére
Családban kettő Telenoros előfizetés van egy HD és egy flottás. A HD-ra szó nélkül bekaocsolták a VoLTE-t de az adott készüléken nem megy hiába van benne az összefoglalóban lévő táblázatban.
A flottásra meg az atya úristennek nem hajlandóak bekapcsolni. Sem a 1220-on sem személyesen a márkaboltban, mondván nincsen meg a 3 feltételből az egyik. Van tippetek mert én nem értem.....
A Voda flottás előfizetéseinkre meg kérés nélkül bekapcsolták már hónapokkal ezelőtt. Megy is szépen.
-
trec12
addikt
Nem böngésztem végig a topicot, Huawei P Smart 2019-en megy már a Voda VoLTE?
-
trec12
addikt
Huawei Mate 20 lite-on megy a VoLTE valahol? Főleg Voda érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest