- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
domper2015 #8057 üzenetére
Kb így képzeltem el
Ez a tanúsítás rész külön vicces, mert egyébként létezik ilyen, de nem a szolgáltató fut a gyártó után hanem pont fordítva: a legnagyobb modem vendorok (Quectel, Telit, Sierra) mind tanusítják a moduljaikat a legnagyobb operátorokkal (nyilván nem a magyarra gondolok), és komoly pénzeket fizetnek, hogy odaírhassák hogy "T-Mobile USA certified".
-
martongunar
tag
válasz
domper2015 #8032 üzenetére
Tudtommal az majd csak SA hálózaton lesz (Zwodkassy: 5G hang, Voice over New Radio).
-
válasz
domper2015 #8032 üzenetére
MegaThanx
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015 #8007 üzenetére
Lakkok84?
-
martongunar
tag
válasz
domper2015 #8007 üzenetére
"Magisk modullal elég sok mindent el lehet rejteni a kíváncsi appok elől. "
Sajnos lassan az is külön tudomány. Pontosabban meghaladja a képességeimet.
-
tisztavíz
kezdő
válasz
domper2015 #8005 üzenetére
Ezért kell kidobni a hibátlanul működő Xiaomi Mi 10T Lite 5G-met (2020-as, 2021-ben vásárolt). Telekom kártyával van VoWiFi, Yettel-el nincs. VoLTE mindkettővel van. A legutolsó MIUI van rajta, több frissítést nem kap. Root + bootloader nyitás banki és egyéb appok miatt nem jöhet szóba. Ha mégis tenném, lehet rá gyártani VoWiFi profilt?
-
martongunar
tag
válasz
domper2015 #8002 üzenetére
Köszi, az is 22-es modell, ha jól látom. Akkor jól emlékeztem erre a (főleg) Yettel nem támogatottságra.
Erre nem is tudok mit írni, röhejes, hogy ez a technológia még mindig itt tart. -
tisztavíz
kezdő
válasz
domper2015 #7829 üzenetére
Köszönöm az ismételt leírást. Vettem az adást elsőre is, de ezen a telefonon (Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G) tegnap óta hivatalosan is mennie kellene, emiatt központi problémára gyanakszom vagy a multi SIM-re. Magyarországon a roaming miatt, ahogyan írod is, nem 100%-os a módszer, tehát akkor már két hibalehetőség is lenne. Emiatt lenne lényeges, hogy itt (Ausztriában) az otthoni hálózaton működjön (sajnos csak ez az egyetlen VoWiFi képes telefon van nálam).
-
törölt tag
válasz
domper2015 #7687 üzenetére
2 hete voltam, és a magyar T-s kártya a román orange-ra van priorizálva. Kézi hálózatválasztással ugyan rákényszerítettem a román telekomra, de pár perc használat és minimális adatforgalom mellett ledobott 4G-ről 2G-re, és ott is maradt. Aztán visszaállítottam automata hálózatválasztásra, és megint az orange-on lógott a T-s kártya. (térerő gondok nem voltak a román Telekom hálózattal, szóval nem a miatt)
-
Killing
addikt
válasz
domper2015 #7685 üzenetére
Mióta a szolgáltatók az EU szabályozásnak köszönhetően a saját partnerhálózataik felé terelik a roamingoló ügyfeleket hogy megfogják az utolsó forintokat is, azóta nagyon nehéz a kézi választás ha éppen a nem preferált szolgáltatóra akarsz ráállni. Sokszor 5-6 alkalommal is kell próbálni meg repülőmód meg minden bánat. Steering of roamingnak hívják. A példában felhozott Telekom RO egy külön kálvária, a kinti leányvállalatot a DT eladta, azóta a telekomosoknak a roaming el lett vágva a Telekom RO-n, helyette az orange lett az elsőszámú partner, csodálkozok rajta hogy egyáltalán felment rá.
-
kissvendel
tag
válasz
domper2015 #7471 üzenetére
Nekem pixel 8a-n, voda előfizuval, külföldi e-sim yettelre roamingolva működik a VoWIFI backup calling, de szerintem más gyártóval is megy android 13-tól felfelé, Samu S21-en is működött.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015 #7380 üzenetére
Ha magyar telekom sim-ről (azaz magyar ip-ről van szó), akkor pont azért nem ment a VoWiFi, mert roaming környezetben kapott magyar ip-t a voda sim. A yettel pont fordítva működik, azt ez nem zavarja és úgy azzal menni szokott a VoWiFi.
-
thomas77
senior tag
válasz
domper2015 #7339 üzenetére
Köszi, van tuti kártyám egy kazallal. Épp azokkal kínlódok.
-
thomas77
senior tag
válasz
domper2015 #7286 üzenetére
Na... Úgy néz ki működik!
Anyósom volt a segítségemre. Én eltávolítottam az esimet, anyósommal megosztottam a QR kód képét. Ő beolvasta, bepötyögte az azonosító kódot, majd a kártya eredeti pinkódját. Aztán hagyta, hogy feljelentkezzen a kártya a hálózatra. Bekapcsoltattam vele a VoWifit, majd repülőbe tette a telefonját, én meg felhívtam innen a saját számomat. Beszéltünk 1 percet, majd elmegyaráztam neki, hogy hogy tudja eltávolítani az én esimemet.
Utána én újra telepítettem a saját esimemet szigorúan repülő módban. Láss csodát, most megy.Annyi szépséghibája van a dolognak, hogy az iMessage/FaceTime hitelesítés egyelőre nem fut le a magyar vodás számomon. Azzal még kínlódok. Lehet, hogy ez nem lehetséges VoWifin. De ez a legkisebb baj. Úgyis az angol számommal használom a FaceTimeot.
Persze ez egy komoly limitáció, hogy nem használhatom mobil üzemmódban a magyar simemet, de a nap nagyobbik részében úgyis wifi közelében vagyok, úgyhogy ez így jobb lesz nekem.
Csak nehogy elfelejtsem kikapcsolni a Vodás simet, amikor elhagyom a wifi lefedettséget. Végső soron átrakom a magyar simemet a Samsungomba, úgyis azért vettem.Azért az egész ügy kérdéseket vet fel bennem:
- Még mindig nem tudni, hogy a hiba készülék(ek) oldalán van, vagy a szolgáltató oldalán.
- Lesz megoldás erre?
- Se az Apple, se a Vodafone nem talált megoldást a hibára, de egy szerencsétlen fórumozó (én) egy 70-akárhány éves öregasszony (anyós) segítségével valamilyen megoldást mégis talált... Azért ez szánalmas.Közben telepítettem a feleségem telefonjára az iOS 17.7-et majd a 18-at, de azok nem hoztak előrelépést. Ugyanúgy nem működött a VoWifi rendesen.
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015 #7285 üzenetére
-
thomas77
senior tag
válasz
domper2015 #7283 üzenetére
Az is Snapdragon-os.
Amúgy milyen oszrák kártya az, ami engedélyezi a külföldi VoWifi használatot? -
thomas77
senior tag
válasz
domper2015 #7271 üzenetére
esim
Nem lenne értelme. Angliából meg lehetetlen. -
4Grider
félisten
válasz
domper2015 #7271 üzenetére
Attól garantáltan nem függ a VoWiFi/VoLTE működése.
-
mjuti
tag
válasz
domper2015 #7100 üzenetére
Köszi, ránézek
-
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #7100 üzenetére
Nekem is szimpatikusabb.
-
mjuti
tag
válasz
domper2015 #7097 üzenetére
azt hiszem voda, ezért is sajnálatos b28 sáv hiánya, bár a többi is használja, a voda előszeretettel, ott ahol én mozgok...
-
mjuti
tag
válasz
domper2015 #7089 üzenetére
Igen, de 50e alatt, 2 év garival, új, 8/256 felállásban ismert(ebb) gyártó/modell létezik?
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015 #7037 üzenetére
A Telekom volt az első, aki a társszolgáltatókkal megoldotta a VoLTE roamingot. Ettől függetlenül a telekomnak sincs minden országban legalább egy olyan roaming partnere, akinél megy a VoLTE roaming.
-
KurtCobain
őstag
válasz
domper2015 #6981 üzenetére
Csinálok majd egy leírást róla. Első körben azt kell megnézni, hogy a fejlesztői lehetőségekben az OEM feloldás kapcsoló nincs-e kiszürkülve. Általában a telefon üzembehelyezése után 1 héttel kapcsolhatóvá válik, ha nem, akkor a Motorolával fel kell venni a kapcsolatot.
A bootloader nyitáshoz kódot kell kérni a Motorolától, és a kód kikérésének pillanatától elvész a garancia, erre fel is hívják a figyelmet. De úgy tudom, hogy az EU-ban eladott telefonokra más törvények vonatkoznak, amik megengedik a szoftver módosítását.
A BL nyitásakor az összes adat törlődik a telefonról. -
mzso
veterán
válasz
domper2015 #6636 üzenetére
Nos kipróbáltam. Aktiváltam a megfelelő dolgokat, de a vowifi opció nem jelent meg a hívások és SMS részen.
A 4g hívás megjelent a helyén, de az szerintem (vagyis inkább a tárcsázó szerint) eddig is működött. -
mzso
veterán
válasz
domper2015 #6638 üzenetére
Hol?
-
mzso
veterán
válasz
domper2015 #6636 üzenetére
Muszáj vezeték nélkül?
-
m_laj
csendes tag
válasz
domper2015 #6487 üzenetére
MobilCorner-ről rendeltem még nyáron. A régiókódot hol tudom megnézni?
-
válasz
domper2015 #6482 üzenetére
Már megkapta.
Vagy másfél-két hónapja. -
4Grider
félisten
válasz
domper2015 #6426 üzenetére
Előfordul az ilyesmi. Amúgy ha megnézed, hogy hány partnerhálózaton tudsz hívással roamingolni, ez a néhány partner ahol a VoLTE roaming elérhető, az egy százalékot sem éri el. Szóval majdnem igazuk van...
-
dchard
veterán
válasz
domper2015 #6241 üzenetére
Nincs tapasztalatom Motorolákkal, a PDC tool minden Qualcomm alapú telefonnal működik elméletben, de gyártónként eltérhet a módszer amivel működésre lehet bírni.
-
donjohnson
addikt
válasz
domper2015 #5980 üzenetére
nem a vodafone-nál vetted az a52-őt?
yettel topikban másnak se ment az 5g, aki a vodefone-nál vette az a52-őt. -
tkonya
aktív tag
válasz
Azt nem tudom mi kellene ahhoz hogy működjön, -mivel nem értek hozzá-, csak azt hogy a telefon tudja, mert hogy voda kártyával működik. Yettelt nem értem, két olyan telefonom is volt, ami soha nem volt listában, még is működött a VoLTE. Arra a kérdésemre, hogy miért szelektálják ilyenformán a készülékeket, -listás, náluk vásárolt-, annyit válaszolt az ügyintéző, hogy amit nem teszteltek, azon nem is lesz...teszt??? Ami nem volt listás soha, de árulták azt hogyan teszelték??? Hogy kaphatott mindkettő ims regisztrációt???😃 Véleményem szerint konkrétan szelektálnak. Ami náluk van, tőlük lett véve az ok, a többi meg nézelődjön
Motorola is ezt a választ adta kérdéseimre, Yettel nem támogatja ezt a típust. Pont.
-
4Grider
félisten
válasz
Az itteni független Samsung a52s 5G telefonokon nincs gond az 5G-vel.
-
tkonya
aktív tag
válasz
domper2015 #5977 üzenetére
Yettel esetében nem is nagyon lesz...ami nincs listában, és nem árusították soha, azon nem lesz. Ami listás, azon működik, amit valaha árusítottak azon meg működhet. Az én kedvem ezzel hangyányit elvették...
-
karlkani
aktív tag
válasz
domper2015 #5977 üzenetére
Ezért lenne jó beszélni egy ügyintézővel, hogy mi a helyzet. Visszaolvasva a fórumon többen is a 1270-en kérték a VoLTE bekapcsolását. Azt kellene tudni, hogy a menüből hogyan juthatok el egy ügyintézőhöz ezzel kapcsolatban...
-
karlkani
aktív tag
válasz
domper2015 #5974 üzenetére
Ezen már túl vagyok, nincs regisztrálva az IMS, semmi sem áll rendelkezésre. Hívás indításakor a 4G felirat helyett E jelenik meg...
Ugyanitt a következő van beállítva preferált hálózattípusnak: GSM/WCDMA/LTE (PRL)
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015 #5923 üzenetére
Mindez VoWiFi-n, vagy VoLTE-n? Mert VoLTE esetén ilyesmi Yettelnél előfordul nem támogatott telefonoknál. Itt fel sem épül a kapcsolat VoWiFi-n, azaz a hívott nem értesül róla, hogy hívták.
-
zelikocc
senior tag
válasz
domper2015 #5875 üzenetére
Igen…
De egy jó iránynak tűnik, hogy kezdik kicsit “kinyitni” az ilyen szolgáltatásokat is… először a VoLTE, később az 5G, majd a VoWiFi is elérhető lett a tanúsítvány nélküli szolgáltatóknak. Nincs régió, nincs frissítésre várás, nincs készülékek közötti különbség, egyszerűen csak működik és kész. VoLTE roaming pedig alapesetben minden VoLTE képes iPhone-nal megy.
Így kellene minden márkának csinálni ezeket, lehet példát venni. -
csacsi67
addikt
válasz
domper2015 #5845 üzenetére
Telekom a multi simet nem rég felő alapon aktiválja watchon.
-
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #5845 üzenetére
Nyilván, ha az van, amit sejtek. Az eSIM is valami entitlement server segítségével megy, onnan tölti le a teló az adatokat, nem? Szerintem a Telekom nem küldi el a konfigját az összes dzsunkagyártónak (elnézést, nem a Motorolára gondoltam), hanem hozzáférhető a konfig valamilyen központi adatbázisban és ha a készülék ezt meg tudja szólítani, akkor le is tudja tölteni.
[link]
Ezt találtam, de nem értem sajnos.
Egy eSIM QR kódját múltkor véletlenül beolvastam és pl. ott egy vadidegen szervercím szerepelt, köze nem volt a szolgáltatóhoz. -
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #5838 üzenetére
Tudtommal a Motorolák nem nagyon támogatottak egyik szolgáltatónál se nálunk.
-
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #5836 üzenetére
Vélhetően a yeti vowifis táblázatra gondoltál. Azt én nem tudhatom (e-mailben kaptam), de majd a nálam jobban értesültek biztos meg fogják osztani. Elég gáz, hogy csak újabb Samsungokon megy, meg mióta van IOS 17, azóta Iphone-on is. Azt nem tudom, de kiváncsi lennék, hogy minden IOS 17 képes készüléken megy, vagy típusfüggő.
-
zelikocc
senior tag
válasz
domper2015 #5282 üzenetére
És a helyi SIM-el hogyan telefonálsz Magyarországra?
Illetve hiába nincs roaming díj EU-ban, a hangminőség a 90-és éveket idézi köszönhetően a hiányzó VoLTE roamingnak.
Erre is tök jó megoldás lenne a VoWiFi, el nem tudom képzelni mi a bánatos értelme van korlátozni magyar IP címre.
Ha van lehetőség amúgy, akkor otthon vagy ismerősnél csinálni kell egy házi IKEv2, IPSec, vagy L2TP VPN szervert amire az iPhone tud csatlakozni és esetleg azzal megpróbálni, hogy működik-e vele a VoWiFi. -
Doky586
félisten
válasz
domper2015 #5225 üzenetére
Visszatérve erre a VoWifi témához: otthon a wifi routeremen nem detekttáltam semmilyen forgalmat vowifi híváskor. és Ti ? elvileg 12kbps forgalmat kéne generálnia de semmi.
(Galaxy A23 5G, telefonon bekapcsolva, vowifi megrendelve, smst megkaptam, újraindítva, hívás közben marad a wifi kapcsolat ikon. Telekom kompatibilis listában szerepel)
Most mi van?Egyébként user manual se említ semmilyen VoLTE vagy VoWiFi ikont.
-
Lazika
senior tag
válasz
domper2015 #5225 üzenetére
Azt néztem, hogy global rom van rajta, ha lecserelném eura esetleg működhet? Az ikon nem érdekel,csak működjön. De ha nem,abba se halok bele.
-
Speedy7
tag
válasz
domper2015 #5168 üzenetére
Iphone-on legújabb ios-szel tökéletesen működik a VoLTE a Telekom SK hálózatán a magyar havidíjas SIM-mel, tegnap próbáltam.
-
tibor23
senior tag
válasz
domper2015 #5165 üzenetére
Akkor az szerintem semmit nem jelent a mi szempontunkból, de majd beszámolnak mit tapasztalnak a gyakorlatban. Szerintem csak a legújabb Samukkal megy.
-
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #5162 üzenetére
Egyszerűen át kéne venni az itteni profilt, tudtommal a VoLTE idegenben is "hazabeszél", és ugyanazokkal a készülékekkel mennie kéne, mint itthon. Persze ez csak az én logikám, nem lepődnék meg, ha nem így lenne. Pont nem erről kéne a dolognak szólnia, hogy majd utazás előtt nézegessem az ottani szolgáltató honlapját, hogy na vajon fog-e működni a készülékem az adott szolgáltatással.
-
tibor23
senior tag
válasz
domper2015 #5162 üzenetére
De ugye nem a belföldileg támogatott készülékek, hanem roaming szempontból?
-
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #5156 üzenetére
Nahát, mekkora fejlődés!
Ha így haladunk, 20 éven belül még 5G hálózaton is fogunk tudni telefonálni külföldön.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
domper2015 #5057 üzenetére
+ Románia (saját tapasztalat)
-
zelikocc
senior tag
válasz
domper2015 #5057 üzenetére
-
zelikocc
senior tag
válasz
domper2015 #4990 üzenetére
VÉGRE….
-
HUNgabus
senior tag
válasz
domper2015 #4990 üzenetére
Most voltam Londonba, es volt VoLTE Yettel kartyaval, bar nem figyeltem melyik volt a roaming szolgaltato, sorry.
-
zelikocc
senior tag
válasz
domper2015 #4930 üzenetére
Pontosan milyen Samsung? És milyen a régiója a ROM-nak?
A szolgáltatói oldalon aktiválva van a VoWiFi? -
Landsmann
addikt
válasz
domper2015 #4930 üzenetére
Akkor lehet, hogy szolgáltatói, vagy közvetítő szolgáltatói hiba van. Az én mikrós netem a 4IG-hez csatlakozik, ami ugyebár tulaja a Diginek.
-
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #4843 üzenetére
Roamingban a Vowifit is csak akkor, ha a szolgáltató kegyeskedik nem tiltani, különben még VPN is kellhet. Tudtommal jelenleg a Digi nem tiltja a külföldi Vowifit, de a Telekom igen.
-
viktorhu
veterán
válasz
domper2015 #4824 üzenetére
Itthon nem tudok arról, hogy lenne terv a közeli jövőben a 2G kivezetéséről, de most kifejezetten az EU-n kívüli helyzetről beszélgettünk. Ausztráliában pl. már 2018-ban kivezették a 2G-t, a 3G-t viszont csak szép lassan, az 5G terjedésével kapcsolják le.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015 #4798 üzenetére
Akkor a gratuláció a Telekomnak jár...
-
ToniSlow
senior tag
válasz
domper2015 #4764 üzenetére
Szia,
Tudom, ki is próbáltam kb azokat amelyek qpst-t imei rebuildel-t, stb-t használnak. Sőt kerestem hozzá qcn file-t, módosítottam az imei-t benne imei rebuildel vagy hexa editorral a sajátomra, visszatöltöttem de semmi.
BTW a google-t én is tudom használni köszi. -
domper2015
senior tag
válasz
domper2015 #4541 üzenetére
Diginél aktív, Telekomnál semmi...
-
pitiless
senior tag
válasz
domper2015 #4539 üzenetére
Telefon app beállításai között? A samsung oda rakja.
-
Aurig@
őstag
válasz
domper2015 #4533 üzenetére
[link] szerint tudja. Connectivity menü, oldal aljafelé.
-
AnonymusX
őstag
válasz
domper2015 #4535 üzenetére
Ha megvan a készülék, akkor meg tudod nézni Beállítások - Kapcsolatok - Mobilhálozatok alatt van-e WiFi hívás kapcsoló ha Telekom Sim van benne.
-
AnonymusX
őstag
válasz
domper2015 #4533 üzenetére
Valószínűleg nem, mert nincs a listában: [link]
-
Landsmann
addikt
válasz
domper2015 #3745 üzenetére
Másik készülékben ezen a kártyán működik a VoLTE?
-
Landsmann
addikt
válasz
domper2015 #3309 üzenetére
A Fórumbeli üzlettel nekünk is csak pozitív tapasztalatunk van. Nem úgy mint a Tescobelivel.
-
anglergab
addikt
válasz
domper2015 #1495 üzenetére
Igen, a 800 MHz LTE ilyenkor sokat javít a hívások minőségén, mióta van VoLTE.
-
anglergab
addikt
válasz
domper2015 #1490 üzenetére
A Telenor-nak is van 3G-je 900 MHz-en.
martonl:
A telefonok hangszóróin is jól hallható a különbség az AMR 12,2 kbps vs. 12,65 kbps vs. 23,85 kbps módjai között.
Nem csak a frekvenciatartományuk egyre szélesebb ezeknek, az algoritmusaik is egyre fejlettebbek. -
martonl
senior tag
válasz
domper2015 #1488 üzenetére
Persze, hiszen 3G csak 2100-on van a Telenornál, ha jól tudom, azzal kicsit nehezebb lefedni nagyobb területet. A 4G meg 800MHz-en is megy, valószínűleg azon a környéken is beállítottak pár 4G bázisállomást emiatt. A 2 és 3G-t pedig inkább leépíteni fogják, mintsem fejleszteni. Nekem a Hortobágyon volt olyan tapasztalatom, hogy 4G teljes térerővel volt, 3G nem volt, 2G meg éppen hogy. Akkor még nem volt volte, de legalább netezni tudtam.
De ez ugye nem azért van, mert a 4G hang annyira jó, hanem mert ezt a hálózatot fejlesztik.
-
kissbg
tag
válasz
domper2015 #1168 üzenetére
redmi 6a-t esetleg valaki próbálta? Nemigen akar rajta működni nekem.
-
válasz
domper2015 #1166 üzenetére
Szia,
A kiírás szerint csak iPhone 6 és felette: [link]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
domper2015 #1093 üzenetére
Most hétvégén Digi-fehér-folt területen vagyok, Digi+Telenorfeltöltős Simmel , és nem jutottam még oda hogy tovább kísérletezzek, szóval csak előkészülnék hozzá a teendőkkel. (qpst, qud, pdc(?) meg egyéb ...)
Na most hogy félre ne értsem kérlek erősítsd meg nekem hogy az egy kijelentőmondatod volt h
"Xiaomi Redmi note 4 - en működik VoLTE hívás Lackooo84 módszerével Telenor kártyával."
Plusz megdobhatnál a konkrét 4X-es topikbeli komment linkjével is mert el vagyok veszve a redminote4, volte, digimobil és redmi4x topikkommentek tengerében... -
fil
őstag
válasz
domper2015 #1097 üzenetére
Nem, nem a tied a téves. Elnézést. Amit én írtan az nem volt jó. Én a Digi VoLTE -ra gondoltam a válasznál, de rájöttem, hogy más szolgáltatóknál mókolva működik ezen a telón is. Ezért töröltem, de nem kellett volna semmi megjegyzést tenni ,ez így félreérthető lett.
-
Starchm
őstag
válasz
domper2015 #1097 üzenetére
Valamit írt aztán gondolom nem a ide/másról szólt azért írta át.
más:
Valaki custom rommal sikeresen használta már a VoWifit a digitől?
-
fil
őstag
válasz
domper2015 #1093 üzenetére
... téves
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
domper2015 #927 üzenetére
"Lackooo84, köszönöm a segítséged.
Xiaomi Redmi note 4 - en működik a módszered Telenor kártyával."Ez szuper!
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztos hogy ott lesz. "
(Kelly hősei Csodabogár)Itt vagy még domper?
Kellett valami változtatás? (a leírásban lévő Redmi 4x-hez vagy Oneplus-hoz képest) -
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015 #927 üzenetére
Király, nincs mit.
-
válasz
domper2015 #657 üzenetére
Biztos, nem tiltott?
Mostanában kerültek visszaállításra a tiltások, ha nem támogatott készülékben van a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- bambano: Bambanő háza tája
- Tea
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PlayStation 5
- Konteó topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest