- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
-
Landsmann
addikt
válasz
banda1981 #4562 üzenetére
Mikor megjött az SMS erről, a linkre kattintottam, ahol a leírása van. Végig olvastam és mire megírtam az SMS-t, amivel aktiválni akartam, már meg is jelent az ikon a térerő mellett. Állítólag router függő a dolog. DE én iaz itthoni 3 routerrel, a melóhelyivel illetve a free wifi hálózattal is kipróbáltam és mindegyikkel megy. Pedig a routerek közt van olyan, ami már több mint 10 éves.
A telefon Xiaomi Redmi 9. -
-
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
válasz
banda1981 #3715 üzenetére
Nem
Nekem is pont így működik, mint neked, de nem így szeretném. Mert ha a telefon tudja jelezni hívás közben, hogy bejövő hívásod van, akkor nálad (is) be van kapcsolva a hívásvárakoztatás. Ilyenkor sajna a hívó fél kicsöngést hall, vagyis ha nem csinálsz valamit (én sms-sel kinyomom), akkor azt hiheti, hogy csak simán nem veszed fel.
Ha kikapcsolnád a hívásvárakoztatást, akkor a hívó fél foglalt jelzést hallana, te pedig normál esetben ugyanolyan smst kapnál mint amikor nincs térerő.
Telekom+VoLTE kombóval ez az sms nem jön. -
hedgehog
senior tag
válasz
banda1981 #3713 üzenetére
Ott is be van állítva, de mondta is az ügyintéző, hogy ez így nem fog működni. (nem megy a kettő elvileg együtt).
Ezért kérdeztem itt, hogy van-e olyan, akinek valamiért mégis megy, és ő milyen mágikus ráolvasást használt.
Mondjuk el tudom képzelni, hogy az Oneplus6-ba hekkelt profillal akad össze, mert ugye ez alapból olyan profilt kap, amivel nincs VoLTE, úgy kell átállítani PDC-vel a ROW profilra.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest