Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
-
Landsmann
addikt
válasz
banda1981
üzenetére
Mikor megjött az SMS erről, a linkre kattintottam, ahol a leírása van. Végig olvastam és mire megírtam az SMS-t, amivel aktiválni akartam, már meg is jelent az ikon a térerő mellett. Állítólag router függő a dolog. DE én iaz itthoni 3 routerrel, a melóhelyivel illetve a free wifi hálózattal is kipróbáltam és mindegyikkel megy. Pedig a routerek közt van olyan, ami már több mint 10 éves.

A telefon Xiaomi Redmi 9. -
-
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
válasz
banda1981
üzenetére
Nem

Nekem is pont így működik, mint neked, de nem így szeretném. Mert ha a telefon tudja jelezni hívás közben, hogy bejövő hívásod van, akkor nálad (is) be van kapcsolva a hívásvárakoztatás. Ilyenkor sajna a hívó fél kicsöngést hall, vagyis ha nem csinálsz valamit (én sms-sel kinyomom), akkor azt hiheti, hogy csak simán nem veszed fel.
Ha kikapcsolnád a hívásvárakoztatást, akkor a hívó fél foglalt jelzést hallana, te pedig normál esetben ugyanolyan smst kapnál mint amikor nincs térerő.
Telekom+VoLTE kombóval ez az sms nem jön. -
hedgehog
senior tag
válasz
banda1981
üzenetére
Ott is be van állítva, de mondta is az ügyintéző, hogy ez így nem fog működni. (nem megy a kettő elvileg együtt).
Ezért kérdeztem itt, hogy van-e olyan, akinek valamiért mégis megy, és ő milyen mágikus ráolvasást használt.
Mondjuk el tudom képzelni, hogy az Oneplus6-ba hekkelt profillal akad össze, mert ugye ez alapból olyan profilt kap, amivel nincs VoLTE, úgy kell átállítani PDC-vel a ROW profilra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp