- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bociusz
aktív tag
válasz
pitiless #5416 üzenetére
A legtöbb eszközön az 5G felirat csak annyit jelent, hogy az adott torony tudja a technológiát. Akkor is ez van kint, amikor nincs aktív 5G kapcsolat. Sőt, vannak eszközök, amik egy, csak 4G-t tudó toronyra handoverelés után is még 10-20 másodpercig továbbra is 5G-t írnak az állapotsorban. Ezt persze nem vizsgálja a GVH.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pitiless #5151 üzenetére
Gondlom ezek arra hivatottak, hogy milyen sorrendet alkalmazzon a használt hálózatoknál.
De a 4G hálózat az mit is akarna jelenteni?
Ha nem 4G/LTE az elérhető/használható mobilhálózat csak 2G/3G, akkor használja a WiFi-t ha az elérhető?
szerk.
Most beléptem a Mód választó menübe és a korábban ott szereplő 4G eltűnt, helyette IMS előnyben részesítése jelent meg
(WiFi preferáltra állítottam előzőleg)
Miért változott meg a választható módok kínálata tíz perc alatt?
-
Landsmann
addikt
válasz
pitiless #4926 üzenetére
Nekem nem volt mókolás egyik telefonnal sem. MIUI12.5 van mindegyiken. A Note 10 5G-n tegnap frissült a MIUI, de azon nem tudom milyen volt korábban, mert azon eddig nem teszteltem, mert a Redmi 9-ben lakik a Telekomos SIM. VIszont ott tökéletesen működött. Hiába van beállítva elsődlegesnek a WIFI, most például esze ágában sincs csatlakozni. Ha csinálok egy repülő módot, majd vissza, akkor feljön az ikon, de kis idő múlva el is tűnik. Aztán meg már általában nem jön elő csak ritkán. Most úgy hagyom, kíváncsi vagyok, hogy mikor tér magához.
Global ROM van mindegyiken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest