- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
válasz
SlágerTibo
üzenetére
Köszi, de a reszletes beallitasaira gondoltam (igaz, nem vagy gondolat olvasó
), hatha valamit nem kerne le magatol a telo, valami miatt: [kép]
Ha ez is ugyan az, akkor elengedem a temat teljesen, akkor HelloData csomaggal vagy mas hiba miatt nem megy. -
Szokenesz
senior tag
Jaa, első kommentben csak annyit írtam, hogy Telenor fórumban már tárgyaltuk ezt, oké, elnézést, mostanra már előző oldalon van.

(#97) SlágerTibo:
A hozzátartozó apn beállításokról még tudsz küldeni egy képet, mi hogy van beállítva?
Elvileg minden megegyezik és mégsem, telón lévő rom, legfrissebb gyári global stable. -
SlágerTibo
csendes tag
válasz
Szokenesz
üzenetére

Szia!
Note 5 van nekem is. Ma sikerült beüzemelnem a VoLTE üzemmódot. Igazából semmi extra nem történt, bementem egy ügyfélszolgálatra (vidéki kisváros, szimpatikus lány ügyfeles 😀😁😉) , ott kértem feloldást amit helyben rögtön megcsináltak. Arra a számra amire kértem feloldást kértem még net adatot egy minimális mennyiségben ( flotta 100 mb keretet), mert nem volt eddig net rajta. Ez a kártya van az 1 simben. Egy kis idő elteltével engedélyeztem a 86583 kóddal a VoLTE kapcsolatot, valamint bekapcsoltam a kettős 4G kapcsolatot mert netem a 2. simmel volt, azt nem is használom másra. Kikapcsoltam a beállításokban a másodlagos adatkártyára vonatkozó mobiladatforgalom engedélyzését a kettős 4 G alatt. 1 simen belül bekapcs VoLTE, és lőn világosság. A rom gyári global legfrissebb. Nekem így jött össze. -
MadMancs
veterán
-
Szokenesz
senior tag
A Note 5, ami napi használatban van, azon teljesen gyári rom van, annyi, hogy rootolva van, azon nem megy.
Erre a 3S-re csak próbálkozásból tettem fel, mégis mit szól hozzá, a sok indiainak működik vele hátha, szóval csak szórakoztam vele az este.. Arra írtam. hogy feladom, minden lehetséges verzió meg volt stock rendszer/főzött
Ezek után megvárom még egy Note 5 tulaj leírja, hogy a Telenor hálózatán hogyan üzemelte be, mert hivatalos támogatása sosem lesz.
-
MadMancs
veterán
válasz
Szokenesz
üzenetére
Gyári Stock ROM-al? Mi A1 is csak a gyári rommal támogatja. Főzöttel nem (hiába jelent meg a kapcsoló egyik másiknál, meg támogatja stb), ezért is cseréltem le S7 edge re.
Redmi 3S meg utolsó hivatalos verzió 6.0.1, na most ha Te 8.1 és 9.0 raktál rá akkor főzött volt. Illetve nem találtam róla infót hogy 3S egyáltalán támogatja e VoLTE-t. -
-
Ginbo
csendes tag
VoLTE olyan helyeken, ahol eddig nem volt megfelelő gsm térerő, és alig lehetett beszélgetni, Most VoLTE-val tökéletes a hanghívás, ezt már én is tapasztaltam.

-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Szóval, ha valakinek a készüléke nem támogatott, nem garantált a működés az egyéb feltételek megléte esetén sem."
Igen, a Telenornál egyelőre csak ezen készülékeknél biztos a dolog.
De talán még itt se 100%-os, mert SW függő is. 
Még pár hónap, aztán majd csak kiforrja magát a dolog, remélem minél hamarabb bővítve lesz a lista, meg olyan mobilokon is stabilan fog menni, ami amúgy nem szolgáltatói verzió. -
-
MadMancs
veterán
Ott valami más lehetett (nem is VoLTE épült fel a hívás csak telefon volt késésben) Csomagkapcsolt (VoLTE) és vonalkapcsolt (GSM) között nem tud menet közben (még) váltani (Technikustól kapott info). Ha kiérsz LTE lefedettségből megszakad a hívás. Ezt viszont többször tapasztaltam.
-
szoltang
csendes tag
Nemrossz ez a VoLTE, vidéken biztos kevesebb sms-t fogok kapni a nem fogadott hívásokról, de nem 100-as még. Menet közben autoban láttam, hogy visszalép 3Gre és csak hívás befejezésekor tér vissza 4G-re. Tehát cellaváltáskor elmegy a VoLTE, pedig pesten voltam, szóval elérhető LTE hálózat egészbiztos volt.
-
MadMancs
veterán
Szia. Szerintem HD hangnál rám gondoltál. Nem keverem össze. 3G HD hangot nem jelzi egyik telefon se sehogy, illetve nincs is számottevő különbség GSM hez képest. De ha elolvastad végig ott volt hogy más és más a jelzés vagy a nem jelzés telefonok között. De 1 dologból észrevenni hogy mi a helyzet. NEM vált vissza hívás közben 4G ről a teló, illetve gyakorlatilag azonnal felépül a hívás. Azaz VoLTE hívás zajlik. Arról még nem tehetek hogy Samsung egy sima HD ikonnal jelzi hívó képernyőn (VoLTE kikapcs ugye utána újra 2G,3G zajlik a hívás nincs HD ikon, Xiaomi a értesítési sávban szintén HD ikonnal, Huawei meg az égadta világon sehogy.
Lassan egy éve használom VoLTE szolgáltatást 3 különböző készüléken. Nekem azért is fontos mert munkahelyemen gyakorlatilag csak LTE háló van. VoLTE előtt sokszor csak sms jött hogy kerestek.
-
Ginbo
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszönöm, nálam működik, Oneplus 6T-n, csak sok hozzászóló írja xiaomi esetén, hogy mégsem megy nekik.
Ez is témába vág, a HD hang szolgáltatás nem keverendő össze a VoLTE-val.
Korábbi hozzászólásoknál láttam, hogy valaki szerint megy a VoLTE nála, de nem írja ki, csak hívás közben, hogy HD. Ez a HD hang szolgáltatás, már évek óta működik, És még a VoLTE előtt lett bevezetve 2013-ban.
Nálam mielőtt aktiváltam a VoLTE-t már évek óta írta hívás közben, hogy HD.
Itt a bővebb infó róla:
[link]
[link] -
Ginbo
csendes tag
Xiaomi telefonok esetén, nem lehet ugyan azzal a módszerrel megoldani, mint oneplus esetében? Qualkom specifikus a program, azokban is az az chip van, és csak a volte profilt módosítja?
-
MadMancs
veterán
Samsung (S7 edge) semmit nem jelez ki, csak hívásál a számláló előtt van a HD. Xiaomi MI A1 kirakja értesítésí sávba a HD ikont, Huawei P20 Lite szintén nem rak sehova semmit, abból venni észre csak hogy VoLTE hogy hívás köszben marad 4G hálón. Csak ezzekkel a telefonokkal van tapasztalatom, és Telekom. Ja annyi hogy mindháromhoz vagy TMH (T-mob H) vagy XEH (Magyarországi független) Rom kell. Gondolom Telenornál ugyanez XEH vagy PAN.
-
adam1400
tag
amúgy a 1220 iqprosnak nem aktiválja a voltet csak a flottakezelőnek nem?
-
Jobbára a szolgáltatón műlik, hogy mit közöl a telefonnal, de bizonyos esetekben a telefon szoftverén is múlik annak a fogadása és lekezelése.
Pont így van a 4G+ kijelzés is, a Huawei telefonnál jellemzően nincs külön 4G+ a Telekomnál, de a gyakorlatban kezelik és működik is, sok más telefon meg külön kiírja azt is Telekomos hálózaton is.
Nem beszélve az iPhone-okról, ahol nem csak a 4G, még a 3G sincs külön részletezve, hogy 3G, H vagy H+, csak 3G van és kész, de attól kezelik mindegyiket.
Nem egyszerű dolgok ezek, meg nincsenek is teljesen egységesítve. -
Tiger.
nagyúr
Telekom amúgy.
-
tomp
Topikgazda
Bizony! Valamelyik gyártónál(samsung vagy huawei már nem tudom pontosan) telenor esetén van VoLTE ikon, Telekomnál nincs VoLTE ikon. Nem tudom mi az értelme ennek...
iPhone esetében sincsen külön jelezve. Ott csak egy egyszerű 4G van. Ne zavarjuk már össze szegény felhasználókat...
-
tomp
Topikgazda
VoWiFi-nek ott lesz értelme ahol nagyon gyenge a térerő vagy nincsen hálózat. Elég lesz bekapcsolni a Wifit és már megy is a telefonhívás sőt téged is el tudnak érni. Ilyenkor gyakorlatilag a telefon a wifin keresztül kapcsolódik a szolgáltató rendszeréhez. Bármilyen internet jó hozzá. Nálam UPC neten ment a Telekom VoWiFi teszt.
-
törölt tag
"A VoIP vezeték nélküli megfelelője a VoWiFi, azaz Voice over Wi-Fi. Az internetes telefon rövid időn belül óriási népszerűségre tett szert az elmúlt évek során. Vonzereje abban rejlett a kezdetekben, hogy egy mikrofonos fejhallgatón és egy internet-hozzáférésen kívül csak egy szoftverre volt szükség és máris bárki felhívhatott bárkit a világ bármely táján. Mindezt ráadásul úgy, hogy általában az internet-elérés díján kívül egy fillérbe sem került."
Ha a későbbiekben a Telekomnál elindul ezen szolgáltatás, akkor majd a topik neve is módosítva lesz, VoLTE & VoWiFi-re. Reméljük minél hamarabb.

-
Tiger.
nagyúr
Lehetséges, hogy csak a független telefonoknál nem írja ki, hogy volte?
-
Macika66
őstag
A VoLTE OK, azt tudom mi, hogyan működik, de a VoWiFi az pontosan mi is?
Erről tud valaki közérthetően?
Mert gondolom, hogy ha menni is fog a Telekomnál valamikor a közeljövőben, akkor csak a saját netjükön fog. Vagy tévedek?
-
Kuter
senior tag
Igen Xiaomi A2 Lite van nekem van is olyan opcio benne ,de az apn-nél marad ugyan az.
A telefon tudja a VoLTE-t és a telenor árusítja is. Csak merő kíváncsiságból kérdeztem ,hogy van e valami különbség a beállítások között.Azért be írtam. A net megy így is rajta ,tehát akkor kártya szinten van tiltva még.
-
Gubu0101
veterán
-
tomp
Topikgazda
A telenor tesztelte elsőként igen de egy bonyolultabb megoldást választottak a Telekommal ellentétben, illetve a core hálózatuk is olyan amilyen. Telekomnál fizikai VoLTE rendszer(TAS) van.
Telenornál viszont virtuális rendszeren megy. Na ezt kellett valahogyan a ZTE core hálózathoz illeszteni. Vagyis a ZTE-t kellett rávenni arra, hogy működjön együtt a Huawei VoLTE rendszerrel...
A ZTE pedig nem arról híres, hogy bármi is olyan egyszerűen menne nekik... A Telenor már menekülne a ZTE-től...
A jelek szerint még mindig nem 100%-os a rendszer mert a saját ügyfélszolgálatukat nem lehet VoLTE-n felhívni...Roaming
Kérdés, hogy a Vodafone akciója miként hat ki a magyar Vodafone VoLTE-re mivel a magyar voda is Huawei VoLTE-t épít. -
törölt tag
A Vodánál is ez volt, ebben a cikkben írják - ami 2016-os -, hogy tesztelik már ők is, de érdekes módon még nincs semmi hivatalos információ. Mindenestre lassan nekik is érdemes lesz felvenni a lépést a többiekkel.

-
tomp
Topikgazda
VoLTE-hez? Ilyen igazából nincsen. Csak a Xiaominál van apn-es megoldás ha a tárcsázóba beírt kóddal nem kérné le a profilt.
Ilyenkor kell beállítani egy apn-t ami a következőket tartalmazza:
name - ims
APN - ims
authentication type - none
apn type - imsMaga a VoLTE/VoWifi profil egy 127fájlból álló konfiguráció!
-
TODI1111
veterán
válasz
üzenetére
Az utobbi időben már minden készülékemet gyárilag függetlenül vásárolom (természetesen mindig hivatalos viszonteladónál nem sufni gsm-ben) mert szinte ugyan azon az áron adná a telenor az előfizetésem mellé mint a hivatalos ára és ráadásul akkor 2 év hűség is lenne. Annyira nem izgatja a fantáziámat a dolog csak nevetséges, hogy ha jól emlékszem évekkel ezelőtt a telenor tesztelte elsőként a volte szolgáltatást és még mindig itt tartanak.
-
törölt tag
A Mate 20 Pro-t is utólag adták hozzá a listához. Függetlenről van szó, vagy Telenoros?
Note 9-et szerintem később adják majd hozzá a listához, de mivel csúcsmodell, előbb-utóbb be fog kerülni.
Egyébként a Telenornál még új a dolog, így kb. 2-3 hónap, mire odajutunk, hogy jobban elterjed a dolog.

-
TODI1111
veterán
válasz
üzenetére
Telenor lista:
"A 4G hanghívást elsőként a Huawei P20 és P20 Pro, Samsung Galaxy S9 és S9+, Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro, illetve a Nokia 6.1 és 7.1 készülékeket használó ügyfeleink élvezhetik. Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek esetén Dual SIM használatával, illetve független szoftverrel egyelőre nem használható a szolgáltatás."
A fiam Mate 20 pro készüléket használ (ez benne is van a listában) én pedig Note 9 készüléket ami ugyancsak volte képes és mégsem szerepel az S9 és S9+ mellett. Mindkét készüléket forgalmazza is a telenor. -
Kuter
senior tag
Esetleg ide bemásolhatnád az apn beállításokat.Köszi
-
törölt tag
Ez attól is függ, hogy milyen készüléked van. A kék szolgáltatónál első körben a Huawei P20/P20P és a Nokia 6.1 kapta meg ezt a fícsört, utána bővült a kínálat: [link]
Jelenleg ezeknél van a legnagyobb esély arra, hogy működik is a 4G Hang szolgáltatás, de természetesen egy független készüléken is mehet a dolog, ha felteszel egy olyan ROM-ot az adott készülékre, amiben van VoLTE kapcsoló."Ugyan olyan áron, ugyan olyan feltételekkel kapom én is mint aki betéved az utcáról és most szeretne először előfizetést készülékkel."
Sajnos manapság már így megy, más szolgáltatónál is.

-
TODI1111
veterán
válasz
üzenetére
"Gondolom ez egyféle "kedveskedés" azok felé, akik az adott operátortól vett készüléket,"
Akkor nekem (nekünk,mert több volte képes készülék van a családban olyan is ami benne van a listában) ezért nem jár.
18 éve vagyok "megbecsült ügyfelük" 5 előfizetéssel de az utóbbi időben már függetlenül veszem a készlékeinket mert semmi kedvezményt nem adnak. Ugyan olyan áron, ugyan olyan feltételekkel kapom én is mint aki betéved az utcáról és most szeretne először előfizetést készülékkel. 
-
-
R a y
senior tag
1220at felhívva aktiválták. Utána telón ezzel tudtam aktiválni: *#*#86583#*#*
Xiaomi Redmi Note 5 -
TODI1111
veterán
Azt nem értem a telenornál, hogy ha már úgy is csak korlátozott készülékeken lehet igénybe venni és használni egyenlőre akkor azokra miért nem lehet egyszerre elindítani.A fiam mate 20 pro készüléket használ ami szerepel a listán mégis tiltás van rajta és nem tudja használni a szolgáltatást. Nekem meg Note 9 készülékkel ( bár ez is volte képes és más szolgáltatónál működik ezért nem tudom miért kakukk tojás a többi samsunghoz képest) gondolom majd a nyuszika hozza a lehetőséget,hogy használni tudjam.

-
-
kirk01
tag
Én tegnap aktiváltattam a 1220-on flottás kártyára. Akkor kb. 1 órán keresztül működött a VoLTE de most ismét csak 4G vagyok. Elképzelhető, hogy kikapcsolták?

-
Ginbo
csendes tag
Egy hölggyel sikerült beszélnem az ügyfélszolgálaton. Tartottam tőle, hogy bele fog kötni valamibe, de elsőre azt mondta, hogy nincs akadálya a tiltás feloldásának, de tudjam, hogy csak megfelelő készülékekkel fog működni. 😃 Azt mondta 72 órán belül aktiválódik, de gyakorlatban gyors szokott lenni. Mire letettem a hívást, már aktív is lett 😃
Azt hozzá kell tegyem, hogy vállalati ügyfélszolgálat, mivel a kártyám céges, és tapasztalataim szerint, itt a jól képzett kollégákat alkalmazzák! 😃 -
Szokenesz
senior tag
Udvozlet!
Szamomra akkor is erdekes, hogy egy gyarilag volte tamogatasu telon (Xiaomi Note 5), sehogy nem birom beuzemelni.. Telenor topikban mar targyaltuk, neten is nezegettem, hatha valami beallitasi kinja van, de nem birok vele. :-/
-
Ginbo
csendes tag
Nekem most sikerült aktiváltatnom a szolgáltatást, és a beállításokat elvégezni Oneplus 6T-n tomp fórumtárs segítségével.
Jól működik, de a 1220-at nem lehet hívni VoLTE alól azonnal eldobja a hívást. Jelenleg vidéken vagyok ahol a 800Mhz es lte van használatban. Holnap Budapesten is kipróbálom. -
törölt tag
Ma is tanultam valamit.

Az IMEI-s dolog ismerős, sajnos anno részben emiatt szívtam meg... P8 Lite leragadt nyalókán, más meg vígan használta a 6-os Android rendszert.
Nekem még nem jött ilyen update, pedig ma tettem fel a legújabbat.
Mondjuk egyelőre a feltöltős miatt nem tudnám kihasználni, remélem később feltöltőkártyásoknak is elérhető lesz, mert elég előnyös. Gondolom a VOIP-tól még jobb, Viber Out minősége múltkor nem volt valami fényes... -
válasz
üzenetére
Az nem csak a Telekom miatt van, mivel a szolgáltató nem nyúlhat bele a Huawei szoftverekbe, külön kiegészítő frissítést adhat csak ki rá, ami nem képezi a rendszer szerves részét, gyári visszaállítással el is tűnik, illetve telepíteni sem muszáj.
A gond azzal van inkább, hogy a szolgáltatós megkülönböztetés mellett, a Huawei IMEI alapján is szelektálja a készülékeket a frissítések tekintetében, ezért az egyik Telekomos/Telenoros/Vodafone-os/nem szolgáltatós készülék már megkapta a frissítést, a másik csak trükközve, vagy még úgy sem.Írok kapcsolódót is; A feleségemnek Honor View 10 telefonja van, ami Android 8-on nem rendelkezett szoftveresen VoLTE támogatással (Telekomos előfizetés, azon már régóta bekapcsolva a funkció), megérkezett később a 9-es és megjelent VoLTE kapcsoló, működik is a 4G hanghívás.
-
törölt tag
Lehet, hogy valóban nem tiltja, főként arra gondoltam, hogy sajnos a Telekomnál vannak bajok rendesen a saját, szolgáltatói ROM-mal kapcsolatban, pl. P20 szériánál késnek most az update-k rendesen, pl. ha bedobsz egy piros SIM-et, van Pie, ha visszarakod a magentás kártyát, akkor meg nincs.

-
tomp
Topikgazda
Csak szimplán azért nem megy mivel a XEH rom a Telenor SIM kártyához nem talál társított VoLTE profilt amelyet tudna használni. De ha a Telekomosat tudnád fixálni vagy másolatot létrehozni amelyet a Telenor HU operátorhoz társítanál, máris működne.
Nálam az Indiai Vodafone VoLTE profil van fixálva azaz engedélyezve OnePlus 5-ön.
Telekom VoLTE: megy
Telenor VoLTE: megy
De ha beleraknék német T-s kártyát, bolgár, szerb vagy norvég Telenor kártyát, EU-s Voda kártyát vagy egyéb EU-s kártyát, rögtön menne a VoLTE.
-
Igen, ezt írják is a tájékoztatójukban:
Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékek esetén Dual SIM használatával, illetve független szoftverrel egyelőre nem használható a szolgáltatás.
Forrás: [link]tomp: Nem olyan egyszerű ez sajnos, ha általánosságban úgy lenne, akkor a fenti leírásuk és a gyakorlati példa sem állná meg a helyét, mert a Telekomos VoLTE paramétereket tartalmazza a XEH (hazai, nem szolgáltatós) firmware, a Telekomos VoLTE megy is azzal, de a Telenoros nem.
-
palee69
senior tag
Kértem ma infót a Telenoros ügyfélszolgálattól,a válasz érdekes.
Független (XEH) Samsung Galaxy S9+ Dual telefonom van,1 db előfizetéses Telenoros simmel használom.
VoLTE még nincs...
A Voice over LTE-vel kapcsolatban azt az infót kaptam,hogy eddig minden ügyfélnél tiltva volt a VoLTE,
de ezt már a Telenor feloldotta mindenkinél.
Mivel független a telefonom a gyártónak kell szoftverfrissítéssel lehetővé tenni a volte használatát.
Akkor várunk a gyártóra... -
Lehet, mert a két szolgáltatónál nem feltétlenül azonosak a szükséges paraméterek.
Ha szerencséd van és gyárilag van olyan paraméter a készülék szoftverében, ami jó a Telenoros VoLTE szolgáltatáshoz, akkor működni fog, ellenkező esetben nem.Roaming: A Telekom - meg úgy általában bármelyik szolgáltató - nem tiltja, legfeljebb nem támogatja.
Az mindegy, hogy a készülék gyártója vagy a szolgáltató adja meg a szoftverben a szükséges paramétereket, de valamelyiknek muszáj, akkor fog működni.
Szélsőséges esetben maga a felhasználó, de erre kevés telefonon van lehetőség és a paramétereket is ismerni kell ahhoz.A topik cími kiszúrja az ember szemét, VoLTE lenne az helyesen.
-
tomp
Topikgazda
Azért az meglepett, hogy a támogatott telefonoknál automatikusan leveszi a rendszer a VoLTE tiltást. A VoLTE licenc díjas szolgáltatás így minden ügyfél után bizonyos összeget kell fizetnie. Az új tulaj eléggé bőkezű.

Xiaominál elég egy tárcsázós kódot beírni és megjelenik a VoLTE kapcsoló. OnePlus esetében pedig kell a Qualcomm programja pc-re amivel a megfelelő VoLTE profilt lehet aktiválni. OnePlusnál több profil is van szolgáltatónként külön-külön. Itthon(mint ahogyan majdnem egész EU-ban megy) a "Vodafone_India_VoLTE" profillal megy a telenor és telekom VoLTE. Ha jól tudom a VoLTE hiába szabvány de egy bizonyos keretek között lehet variálni. Szerencsére egy olyan alap konfiguráció terjedt el az utóbbi években amivel majdnem az egész EU-ban és több ázsiai országban is lehet használni a VoLTE-t.
Xiaomi pedig lekéri a profilt a szolgáltatótól.
Ez a "várni kell a frissítéssel, hogy menjen" dolog igazából egy agyrém... -
Oldman2
nagyúr
Telekom-tól származó készüléket használok Telenor SIM kártyával.
Lehet ebből VoLTE terén bármi hátrányom?
-
tomp
Topikgazda
Telenornál a teszt alatt volt ilyen hiba még. Cellaváltással a hívás megszakadt. De 1nap alatt javították a hibát. Most már az éles indulással csak a 1220-as hívószám bug maradt meg.
Kíváncsi vagyok mikor lesz VoWiFi a telekomnál. E hónapban tervezik indítani de eddig még nem indult el. Hó elején még ment demóban olykor nálam de azóta semmi.
-
mSchumi87
senior tag
A voltenak akkor van ertelme ha a masik felnek is van nem?
-
Tiger.
nagyúr
Nálam nem jelzi, de amikor hívok valakit, akkor ki írja hd hívás.
Illetve 4g marad hivaskor.
-
törölt tag
Köszönjük a topikot.
Végre nem lesznek a szolgáltatói topikok tele VoLTE-s témával. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gubu0101
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Remélem,itt jobb lesz majd megtárgyalni a dolgokat és mások is rátalálnak

-
-
Gubu0101
veterán
Mivel eléggé elterjedt téma lett manapság a Volte,ezért ide lehet jönni megbeszélni!(Telenor,Vodafone,Telekom).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), hatha valamit nem kerne le magatol a telo, valami miatt:

De talán még itt se 100%-os, mert SW függő is.
Végüis visszaváltás még mindig jobb mint a megszakadás. 

Mert ha folyton nap mint nap csevegnék az ügyfélszolgalattal órákat akkor megértem.Én pl jó ha 1 évben egyszer hívom,de még azt is felezem.

Nekem csak jött az sms,hogy 72órán belül aktiválják ahoz képest másnap reggel már ment.De külföldre meg hiába telefonálsz akivel beszélsz azt már nem HD-ban hallod,legalább is Telenornál.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)