Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Ezzel én tisztában vagyok, hogy kültéren nem sok értelme van, viszont épületen belül már más a helyzet, Bp-n is jártam már sok olyan épületben ahol 0 jelerősség volt az összes szolgáltató esetén, ahogy elhagytam az épületet (vagy helyiséget) egyből lett hálózat, szóval én itt az épületeken belüli elérési problémákra gondolok, mert az bizony sokszor előfordul, nem csak vidéken.
VoLTE-t meg nem hasonlítanám össze a VoWiFi szolgáltatással, mert a kettő nem ugyan az, már a nevében is ott a különbség, az egyik a 4G LTE hálózatot használja a másik WiFi hálózatot használ.
4Grider valószínűnek tartom, lényegesen kisebb költsége van egy VoWiFi hálózatnak mint egy 4G hálózat tornyának (bázisállomások és antennák) üzemeltetésének mindennel, pláne ott ahol eleve nehezek kivitelezhető ezek kiépítése, vagy tényleg irreális költségekkel járna, vagy csak kevés embert érint a probléma, mert ott a VoWiFi költséghatékony alternatíva lehet.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
MadMancs
veterán
Ha még nem tetted meg akkor első körben küld el 1414 re a +wifihang üzenetet. Ha telefon képes VoWIFI re működnie kell. Azt nem tudom OnePlus 7 a támogatott telefonok között van e. Ha nem bütykölni kell. Ebben viszont nálam jobban hozzáértők tudnak segíteni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Telekkmnál hálózati szinten nincs engedélyezve a VoLTE ikon. Egy két gyártó aki nagyon beleturt rendszer lelkébe tudja ettől függően engedélyezni de ég a ritkabbik eset.
@Yanna: Nálam február óta van VoLTE ikon (Telekom simmel ezen sincs) Galaxy A50.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
Ludovicus
aktív tag
Értem, biztos nem tömeges a negatív tapasztalat, de sajnos létezik, ahogy a példák is mutatják. Van még egy digis kártya is a telefononmban, az ő esetükben elnézem az igen gyakori hangminőség problémákat VoLTE-n, VoWiFi-n, tekintettel a teszt időszakra, de a telekom esetében már többször kerültem kellemetlen helyzetbe munkahelyi hívás közben vonalszakadás miatt.
-
DeusHun
őstag
@Aurig@:
Ezen most meglepődtem. Én azért telepítettem a 10.0.9-re az Open Beta 19-et mert a stabillal nem ment. Tegnap beszélgettem chat-en velük és ott mondta Levi, hogy a 10.0.10-ben már mennie kell.
@Lackooo84:
Jogos, és Zsolt_72 jól mondta a megoldást, TelekomRainforest Alliance Certified signature
-
zsolt501
nagyúr
Milyen és mekkora antennával, mert ez is lényeg, nekem is volt műholdas tv ismerem, az sem mindegy melyik műholdról jön az adás.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Műholdas vétel sok mindentől függ, ne keverjük ide, ráadásul stabil vételhez kellett a jó antenna és a fej is, de sok számított a kábelen és a vevő egységen is, és még az is lényeges volt, hogy az ország melyik felén volt a vétel, mert a műhold sugárzási nyalábjában nem árt benne lenni, hogy ne legyen instabil a vétel, minél kintebb vagy a sugárzás központjából annál nagyobb antenna kellett a stabil vételhez, ha meg még fel is szerettél volna adni a műholdra, akkor már mélyen a zsebbe kell nyúlni.
De ez tényleg már nagyon más és nagyon nem ide tartozik.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Landsmann
addikt
Attól, hogy nem támogatott egy készülék, még nem biztos, hogy nem működik hibátlanul, csupán nem tesztelték a hálózaton. Óvatosan bánnak ezzel, mert állt már fejre a rendszer egy nem támogatott készülék miatt. Gondolom ezért van alapból tiltva mindenkinek. Azt már nehezebben értem, hogy legalább amilyen készülékeket ők maguk forgalmaznak, azokkal miért nem tesztelik le és kerül fel a támogatotti listára. Mert valljuk be, az azért elég gáz, hogy árulnak készüléket, csak éppen a VoLTE-t nem kapcsolják be rá, mert nem támogatott.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
zichie
senior tag
Nálunk a Telekommal van olyan gondunk, hogy a készülék támogatott (Samsung Galaxy A33 5G), be is van kapcsolva a VoLTE és a VoWifi, de mégsem megy. A 1414-re is elküldtük a megfelelő kódokat (+volte, +4ghang, +vowifi, +wifihang, +VOLTE, +4GHANG, +VOWIFI, +WIFIHANG) többször is több időpontban is, de mindig ez a válasz jött: "Tisztelt Ügyfelünk! Előfizetésével Ön nem jogosult a szolgáltatás igénybevételére. Üdvözlettel: Telekom"
Hiába mentünk be Telekom üzletbe, ott sem tudták beaktiválni jogosultság probléma miatt.
Én inkább a Telekomot mondanám egy rakás fosnak, mert nem tudják megoldani. Bezzeg ha egy domino sim-et rakunk a telefonba, ott hasít a VoLTE és VoWifi. Ez egyértelműen a szolgáltató hibája, hogy egyik Telekomos sim-mel megy, a másikkal, amivel fontosabb lenne, azzal meg nem és sem az előfizetőnek nincs joga bekapcsolni, sem a szolgáltatónak. Egy vicc az egész.A Yettelnél teljesen korrek, hogy ha olyan készülékbe kerül a sim kártya, akkor idővel bekapcsolja, a Telekom erre képtelen.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Routeren érezni leginkább a különbséget, és persze nagyon nem mindegy, hogy melyik frekvencián milyen sávszélesség van az NR mögött. Ebből a szempontból a voda nagyon gagyi 5G-t tett le eddig az asztalra, a másik véglet meg a yettel, ahol igen ritka a 300-400 Mbps alatti mérés. Cserébe a lefedettség egészen más, de nem csoda, 700/3500 MHz-ről beszélünk a két oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest