Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
Topikgazda
Ha Denmark vagy Norway konfigot állított be a telefon akkor az SMS IP miatt lassú. Nézd meg Hungary konfiggal van e VoLTE. Ha nincs akkor ha van Telenor Bulgaria konfig akkor állítsd be azt!
9-es szérián android 11-en alapból a bulgária konfigot állította be a telefon. Náluk sincs SMS IP így az sms azonnal elment.
Android 12-n szerintem már a 9-es széria is kapott hivatalos magyar konfigot mert alapból van a menüben VoLTE kapcsoló és van 5G opció is, igaz az 5G nem megy bug miatt. Sajnos nem tudom megnézni mert nincs QPST, EFS Explorer kapcsolat. -
tomp
Topikgazda
A probléma okozója: nincs a telenornál VoWiFi azaz SMS IP se viszont a telefon először IP-n szeretné elküldeni az SMS-t. A konfigban megadott time out után küldi el "hagyományos" úton.
QPST/PDC-vel konfigot kellene váltani. Lehet norvég telenor konfigot használ a telefon.
Elvileg a magyar telenor konfig már tartalmazza a VoLTE-t OP8-on. -
tomp
Topikgazda
-
MadMancs
veterán
Erről nincs gyakorlati tapasztalatom. De szerintem ugyanaz mint a hálózaton belüli VoLTE-VoLTE ez egy szabvány.
Az viszont tapasztalat (tesztelve), hogy ha én hívok VoLTE hálóból Telenor GSM, Telekom GSM, DigiKábel vezetékes illetve UPC vezetékest már úgy sokkal jobb a hangminőség mint GSM hívás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp