- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
adam1400 #7836 üzenetére
Már nem egy olyan modell volt a kezemben, amit soha nem forgalmaztak szolgáltatók és mégis ment a VoLTE rajtuk. Minél újabb az eszköz, annál jellemzőbb, hogy menni fog rajta. Persze mindig lesz olyan gyártó, aki trehány módon nem teszi fel az összes szolgáltató profilját, vagy olyan általános profilt használ, ami egy csomó szolgáltatónál nem működik.
A VoWiFi még neccesebb. -
thomas77
senior tag
válasz
adam1400 #7767 üzenetére
Ha fontos neked a kompatibilitás, akkor Samsung vagy iPhone-t vegyél. Ha szerencséd van, akkor egy Xiaomi is megfelelhet.
Egy Samsung A35-öt használok második telefonnak. Azt nem nézted még? Néha egész emberi áron ki lehet fogni újonnan. A fenti háromtól szinte minden tekintetben jobbnak tűnik. Megy rajta minden. Összes szolgáltató VoLTE és VoWifi szolgáltatása hiba nélkül.
-
martonl
senior tag
válasz
adam1400 #7185 üzenetére
Volte jó eséllyel mindegyik szolgáltatónál lesz, vowifi sanszos, hogy csak a Telekomnál. Valamint a volte roaming is kérdéses.
Ezen felül rendszertelen és ritka a szoftverfrissítés hozzájuk, valamint bugos is a szoftverük. Ez az olcsóság (egyik) ára. A RAM-ot már láttam úgy hirdetni, hogy a tárolóból vesz le a gyári szoftver swap fájlt (vagy aminek hívják Androidnál), tehát fizikailag lehet, hogy csak 8 vagy 12GB RAM van a 16 helyett. -
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
adam1400 #4981 üzenetére
"és ami idevág, hogy vajon yettel volte müködik rajta"
Yettinél vettem az "i" nélküli Realme 8-at. Az első héten működött a VoLTE, de utána már nem. Vagy letiltották, vagy a "nagy szombati" leállás miatt történhetett valami, nem tudom (az ügyfélszolgálat állítja, hogy be van kapcsolva a kártyán a VoLTE)...
-
anglergab
addikt
válasz
adam1400 #1591 üzenetére
Ők nem gyártanak telefont, viszont a Magyarországon csak Digi vagy csak Vodafone VoLTE profilos készülék valóban nem fog működni a többi szolgáltatóval. Reméljük elterjednek addig az univerzális profilos telefonok és megszűnik ez a probléma.
Persze ehhez a szolgáltatóknak is kell fejleszteniük, nem csak a készülék gyártókon múlik.
-
anglergab
addikt
válasz
adam1400 #1585 üzenetére
Jól írták a válaszolók.
5G-hez először kell 4G, ahol jó eséllyel lesz VoLTE minden hálózaton már.
Ha nem, akkor CSFB-t csinál a telefon 2G/3G-re.
Később, az önálló 5G-n is mehet majd a hang (Vo5G). Ha ott nem lesz, akkor levált a telefon 4G-re, ha ott sem, akkor 2G/3G-re. De ugye ezeket majd lekapcsolják, tehát mindenképpen kell majd VoLTE. -
tomp
Topikgazda
válasz
adam1400 #1585 üzenetére
5G nem önálló hálózat lesz mivel 5G NR lesz azaz gyakorlatilag úgy fog működni mint most a 4G+. Azaz a telefon a 4G-hez fűzi hozzá majd az 5G frekit. Azaz 5G kapcsolaton is megy a VoLTE mert csak akkor lesz 5G kapcsolat ha van 4G is. Mai 5G-s telefonoknál megfigyelhető, hogy "5G VoLTE" jelzést mutat.
-
-
thomas77
senior tag
válasz
adam1400 #1269 üzenetére
Rakj bele egy telekomos kártyát is. Lesz VoLTE kapcsolód és menni fog.
A telekomos kártya mellé berakhatsz digiset, vodásat vagy telenorosat. Ha átállítod a nem telekomosra az adatkapcsolatot, akkor menni fog a VoLTE.
Mind a 4 szolgáltató kártyájával megy a VoLTE. snowdog fórumtárs is részletesen kifejtette a tapasztalatait a készülék topikjában. -
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
adam1400 #133 üzenetére
Én ma engedélyeztettem mindegyik számomra, de csak a két xiaomi redmi note 4-en működik. A mate 9-en még volte menüpontom sincs.
A huawei livechat-en beszéltem egy operátorral, de nem tudott segíteni. Azt mondta, hogy továbbítja a kérdést egy technikusnak, és majd email-ben jelentkeznek.
-
SlágerTibo
csendes tag
válasz
adam1400 #133 üzenetére
Multiflottában vagyok, és működik a VoLTE. Xiaomi Note 5. Kértem a flottakezelőt is, hogy járjon utána az engedélyezésnek (azt mondta jó kérdés ki vetesse le, majd utána néz), nem tudom így történt-e, de kérésem után másnap személyesen ügyfélszolgálaton vetettem le a tiltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest